- 13 Eylül 2015
- 21.887
- 68.756
- 598
5ci yıla kadar kalmaz o iş bence"Sağ ol canım beni bir tek sen anladın" yazabileceği mesajlara cevap vermiştir bir de sadece
Yalnız bence kocası "sen ailenden önce ölürsen ben o eve çökemem" demek istemiş ama "ya onlar öldükten sonra yaşamazsan" diye çevirmiş lafı.
Gerçi yeni evliler daha cicim ayları. Onu da 5. senede falan söyler artık
Cok yazik cok ,yas olmus 27 daha is yok ortada ,simdi cocuk doğurup, sonra minicik bebekle kariyer yapacağını da sanıyor. Lafım meclisten dışarı 27 yasinda herkes çalışabilir ama Büşra nin portföyü bunun için fazla hassas ve mükemmel, ben çalışacağını da sanmıyorum ama burda anneye gerçekten çok üzüldüm, bir de derler ki hep kız evlat hayırlıdır ,aman eksik olsun boyle kız evlat,Allah her şeyin hayırlısını versin.Psikolojide yansıtma diyoruz buna ,is yerinde taciz edilmiş isten çıkmış, hamile olduğu icin ülkede kariyer yapamiyormusYani bu kadar mikemmel eğitim almış, aranan eleman Büşra'nın çocuğunu bipolar deyip anormal göstermeye çalıştığı annesine baktırma ihtimali
Çocuğu doğurunca eline senet vermiyoruz. Çocuğa borcumuz yedirmek, giydirmek, eğitmek, okutmak. Ev borcu yok.Peki.o çocuk kendi istegi ile mi geldi dünyaya? Anne baba ise her şeyi hesap etmeliler yada çocuk doğurup . Ona hakkın yok buna hakkın yok dememeliler.
Bu mesajıma neden şaşırıldı merak ettimEh arkasından o kadar atıp tuttugu annesine çocuk baktıramacağım dese alacağı tepkilerini tahmin ediyor sevgili Büşra, ondan diyemedi zaar
Ben kardeşinin bebek istemesine gıcık olmasını bile buna bağlıyorum, annesi tek kendi çocuğuyla ilgilensin ister Büşra.
Yaş 12 falan heraldeAffetmem asla
Elinde ne imkan varsa onu paylaşcksn. Yoksa beni De yurtdışında dahil okuttular ama imkanları varken de ya otur ya git diyemezler.Çocuğu doğurunca eline senet vermiyoruz. Çocuğa borcumuz yedirmek, giydirmek, eğitmek, okutmak. Ev borcu yok.
Bal gibi derler şekerim. Çünkü emek onların, mal onların. Vermiyorum derse ne yapabilirsin?Elinde ne imkan varsa onu paylaşcksn. Yoksa beni De yurtdışında dahil okuttular ama imkanları varken de ya otur ya git diyemezler.
İşte ben de onu diyorum aslnda. Kendi isteyerek dünyaya gelmemiş ve sen anne baba olarak elindeki onunla paylasmzsn kimle paylasacksn? 2 buçuk yaşında oğlum var değil malim canım feda biz de ailemizden böyle gördük başka türlüsü çok garip geliyor bana.Bal gibi derler şekerim. Çünkü emek onların, mal onların. Vermiyorum derse ne yapabilirsin?
2.5 yaşındaki oğlunun üstüne yap o zaman bütün mal varlığını. Sonra yaşlılığında emekli maaşıyla kira ödemeye çalışırken ne haklıymış kk’daki kadınlar der başını taşlara vurursunİşte ben de onu diyorum aslnda. Kendi isteyerek dünyaya gelmemiş ve sen anne baba olarak elindeki onunla paylasmzsn kimle paylasacksn? 2 buçuk yaşında oğlum var değil malim canım feda biz de ailemizden böyle gördük başka türlüsü çok garip geliyor bana.
Niye mecbur mu ona ev vermeye,kira vermeyeElinde ne imkan varsa onu paylaşcksn. Yoksa beni De yurtdışında dahil okuttular ama imkanları varken de ya otur ya git diyemezler.
Bu konuda kadıncağız da aynisini yapiyor zaten ama 27 yasinda doyumsuz kizini memnun edemiyor,once kotu anne oldu sonra bipolar olduİşte ben de onu diyorum aslnda. Kendi isteyerek dünyaya gelmemiş ve sen anne baba olarak elindeki onunla paylasmzsn kimle paylasacksn? 2 buçuk yaşında oğlum var değil malim canım feda biz de ailemizden böyle gördük başka türlüsü çok garip geliyor bana.
Size anlatamadım tabi yazıda kalıyor bazı şeyler konuşur gibi ifade edemiyorum ama çok farklı yerden bakıyoruz hayata bence.2.5 yaşındaki oğlunun üstüne yap o zaman bütün mal varlığını. Sonra yaşlılığında emekli maaşıyla kira ödemeye çalışırken ne haklıymış kk’daki kadınlar der başını taşlara vurursun
Hepimiz kocasının söylediğinin altındaki niyeti anladık da çok zeki okumuş hanım kızımız büşra anlamamış.
Gerçi şimdi bebe var, sağlıkla doğar umarım, doğunca kendini garantiye almış olacak adam. Büşraya bişey olsa da çocuğumun hakkı diye göz koyar kayınailenin malına mülküne.
Evet mecburNiye mecbur mu ona ev vermeye,kira vermeye
Hicte mecbur değil, 27 yasina gelmis yok daha nelerEvet mecbur
Kesinlikle çok farklı yerden bakıyoruz. Ben anne babanın sömürülmediği bir yerden bakıyorum mesela.Size anlatamadım tabi yazıda kalıyor bazı şeyler konuşur gibi ifade edemiyorum ama çok farklı yerden bakıyoruz hayata bence.
Evet mecbur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?