- 28 Mart 2018
- 5.138
- 12.539
Benim düşünceme göre böyle size göre öyle.Hicte mecbur değil, 27 yasina gelmis yok daha neler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim düşünceme göre böyle size göre öyle.Hicte mecbur değil, 27 yasina gelmis yok daha neler
Davaya bakan hakim çok eğlenirİyi dava açsın alsın o zaman madem mecbur :) görülür mecbur muymuş.
Kendi hayatımdan örnekle farklı dusunmedgmi anlatmak isterdim ama inanın yorgunumKesinlikle çok farklı yerden bakıyoruz. Ben anne babanın sömürülmediği bir yerden bakıyorum mesela.
Herkesin aileye bakışı farklıİyi dava açsın alsın o zaman madem mecbur :) görülür mecbur muymuş.
Evet mecbur
Bizim de aynı şekilde 2 evleri ve 3 kat yazlıkları var. Bugüne kadar ben de dahil kimse ailemizden bir şey istemedi, mal bölünsun demedi. Ama 3 kat evi olup benim durumum kirayi vermelerini isteyck kadar kötüyse ki burdaki durumdaki kadının o şekilde anladığım aile yardım etmeli diyorum ve bu benim düşüncem.Babamların iki evi var. Birinde oturuyorlar diğeri kirada, abim evlenirken demişti ben yıllardır çalıştım, didindim, tek emekli maaşıyla geçim derdi yaşamak istemiyorum bu yaştan sonra, herkes evini tutsun, alsın kendisi. En iyisini yaptı bence. Sonra ben evlendim herkes baktı basının çaresine. Annemle babamda rahat rahat yaşıyorlar.
Kimse çocuğuna ev vermek zorunda değil. Bir çocuk ne emeklerle büyüyor, işini gücünü eline alan başının çaresine baksın. Anne baba canı ister ev verir canı ister vermez.
Biz de ilk evimizi 5 ay önce aldık kendi imkanlrmzla. Babam elinden gelen desteği yine oldu ama biz istemeden.Babamların iki evi var. Birinde oturuyorlar diğeri kirada, abim evlenirken, ben yıllardır çalıştım, didindim, tek emekli maaşıyla geçim derdi yaşamak istemiyorum bu yaştan sonra, herkes kendi evini tutsun, alsın demişti. En iyisini yaptı bence. Sonra ben evlendim herkes baktı basının çaresine. Annemle babamda rahat rahat yaşıyorlar.
Kimse çocuğuna ev vermek zorunda değil. Bir çocuk ne emeklerle büyüyor, işini gücünü eline alan kendi hayatını kursun bir zahmet. Anne baba canı ister ev verir canı ister vermez.
Aile vermiş evi zaten, gel otur demiş daha ne yapsın?Bizim de aynı şekilde 2 evleri ve 3 kat yazlıkları var. Bugüne kadar ben de dahil kimse ailemizden bir şey istemedi, mal bölünsun demedi. Ama 3 kat evi olup benim durumum kirayi vermelerini isteyck kadar kötüyse ki burdaki durumdaki kadının o şekilde anladığım aile yardım etmeli diyorum ve bu benim düşüncem.
Valla şimdilerde 1. Katta ve ailesiyle oturmak istemez evlendiğinde melekte olsa ailesi.Aile vermiş evi zaten, gel otur demiş daha ne yapsın?
Evi beğenmeyip oturmayan da kendi bilir artık.
Çok ihtiyacı olan mırın kırın etmez, gider oturur ailesinin evinde.
İyi de durumunun kötü olması tamamen kendi tercihi konu sahibininBizim de aynı şekilde 2 evleri ve 3 kat yazlıkları var. Bugüne kadar ben de dahil kimse ailemizden bir şey istemedi, mal bölünsun demedi. Ama 3 kat evi olup benim durumum kirayi vermelerini isteyck kadar kötüyse ki burdaki durumdaki kadının o şekilde anladığım aile yardım etmeli diyorum ve bu benim düşüncem.
3.kat olunca oturulur muydu yani?Valla şimdilerde 1. Katta ve ailesiyle oturmak istemez evlendiğinde melekte olsa ailesi.
Niye ben de birinci katta oturuyorum. Birinci katta oturunca ne oluyor? Vebalı falan mıyız?Valla şimdilerde 1. Katta ve ailesiyle oturmak istemez evlendiğinde melekte olsa ailesi.
Kendi isteğiyle yardımcı olması ayrı birşey zaten.Biz de ilk evimizi 5 ay önce aldık kendi imkanlrmzla. Babam elinden gelen desteği yine oldu ama biz istemeden.
Allahtan 3. Katta oturuyorumNiye ben de birinci katta oturuyorum. Birinci katta oturunca ne oluyor? Vebalı falan mıyız?
Hatta hem birinci katta hem ailemin evinde oturuyorum. Vay bana vaylar bana
Üstelik kendi çocuğu da değilKendi isteğiyle yardımcı olması ayrı birşey zaten.
Aile çocuğa asla yardımcı olmamalı gibi birşey demiyorum, buna mecbur tutulmalarını had bilmezlik olarak görüyorum.
Konunun başından beri birinci kat muhabbeti var, cidden enteresan. Evi birinci kat diye beğenmeyenler, ne tür evlerde oturuyor merak ettim.Niye ben de birinci katta oturuyorum. Birinci katta oturunca ne oluyor? Vebalı falan mıyız?
Düğün takılarına kendi ailesinin el koymasına itiraz etmeyen, mikemmel damat.Allahtan 3. Katta oturuyorum
Gelip geçerken 1. Kattakileri ezikleyeyim bari
Üstelik kendi çocuğu da değil
Gazlayan çocuğun eşi
İmkanları birlikte kazanmadıysak paylaşmak zorunda değiliz. İnsanalar hayattayken mirası bölüşülmez.Elinde ne imkan varsa onu paylaşcksn. Yoksa beni De yurtdışında dahil okuttular ama imkanları varken de ya otur ya git diyemezler.
Niye ben de birinci katta oturuyorum. Birinci katta oturunca ne oluyor? Vebalı falan mıyız?
Hatta hem birinci katta hem ailemin evinde oturuyorum. Vay bana vaylar bana