- 13 Eylül 2015
- 21.740
- 68.407
Tabii ki lafi edilmez ays,ama burada safra kesesi ameliyatı değil konu.Estetik keyfi birşey,yaptırmayabilirlerdi de..anneniz benim anladigim iki kizina da oturmasi icin daire sunmus,
kendilerinin dairesini de oldukten sonra kiz kardesinize birakmak istedigini soylemis, arti bir guvence olarak.
siz size sunulan dairede oturmayi tercih etmemissiniz.
ben su ana kadar haksizlik goremedim.
Size yapilan masraflar da cok kucuk degilmis, burun estetigi, lazer ameliyati falan.
Tamam tabi ki lafi edilmez, ama annenizin orada demek istedigi, seni de baska konularda kayirdik/destekledik seklinde. Yine ne kadar burslu okusaniz da egitiminize hic para harcamamis degillerdir eminim ki.
ortada bir haksizlik yok yani.
esinizin bu konuda yorum yapmasi da hos olmamis, yani yasini da dusununce cok cok hadsiz geliyor. Yeni evlisiniz, ilk cocugunuzu bekliyorsunuz, heyecan ve gerginlik var, sizi anliyorum. Ama cidden 36 yasindaki bir insanin emekli olan kayin ailesinden beklentiye girmesini anlamiyorum, kusura bakmayin, olmaz yani.
Eşiniz cidden bunu dedi miBenimki de diyor ki ona bakarsan sen yıllarını okumaya vermissin, onların emeklerini boşa çıkarmamışsn o zaman senin hakkını da sana vermelilerdi. Öldükten sonra ne malum yasayacagin diyor
Yani,annen öldüğünde sen çoktan ölmüş olursan bana ne kalacak ailenin evlerinden demek degil mi bu
Sizin daha büyük bir derdiniz var bence
Dua edin Allah herkese uzun ömür versin de doğal süreçle annenizden kalınca evinizi sağlıkla kullanın.
Yoksa anneniz bugün evi size tapusuyla verse bu adam bu cakallikla ya sattirir yer,ya üstüne geçirir,ya da başka bir uckagit yapar .