- Konu Sahibi cherry_jam
Başınız saolsun ALLAH sabırlar versin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başınız sağolsun,Allah dayanma gücü versin.Bol bol dua edin annenize,dua ettikçe hem sizin içiniz ferahlar hemde annenizin ruhu huzur bulur.Allah size ve sevdiklerinize uzun ve sağlıklı ömürler versin,başka acılar yaşatmasın inşallah.
Başınız saolsun ALLAH sabırlar versin.
Basin sagolun canim benim,Allah sana sabirlar versin..
Anne ne de rahmet eylesin insAllah..
Cok zordur ne denilebilir ki..
Ama bir gun her canli olumu tadacaktir muhakkak.. Allah bu dunyada surundurmesin,aci cektirmeden alsin canlarimizi insAllah.. Son nefeste imanla olebilmeyi nasip etsin insAllah..
Allah rahmet eylesin acını tüm kalbimle paylaşıyorum bu nasıl bir şey bilmiyorum bunu düşünmek bile insanın canını yakmaya yetiyor ama Allah o kadar büyük ki hiç bir derdi dermansız acıyı çaresiz bırakmamıştır mekanı cennet olsun![]()
sağolasın canım.. amin..
tahmin edilemeyecek kadar çok zor canım.. resmen elim kolum kalkmaz oldu. anne olmayınca hayattaki hiçbirşeyin anlamı kalmıyo.. ne yediğin yemeğin, ne içtiğin suyun, ne aldığın nefesin.. ki en basit örnekler bunlar..
içine düştüğüm boşluğun tarifi yok.. oysa ne kadar da herşeyimmiş annem benim.. farkına varamadığım HERŞEYİM, önemsemediğim HERŞEYİM..
Oyledir muhakkak canim,annelerin yeri dolmaz tabi ki ama Allah aldi onu yanina.. Isyan etme sakin.. Veren de O,alan da..
Kim dayanabilir ki...
Yoklugu tarifsiz bir duygudur,ben bile gurbete gelin geldim ariyorum annemi dayanilmiyor biliyorum..
Ama kendini hasta edersin,kiyamam guclu olmak zorundasin..
Allah yar ve yardimcin olsun...
Annene Yasin oku ruhuna gonder... Simdi yapman gereken en guzel sey bu olur onun icin..
Allah acilarini dindirsin..
elimden geldiğince hergün okumaya çalışıyorum, şimdilik türkçesini..
o kadar bitap düştüm ki, ama bu bile umrumda değil..
güzel dileklerin için teşekkürler canım, sağolasın..
Başın sağolsun canım benim. Allah sabır versin.
Sende sagol canim Allah kabul etsin...
Allah yar ve yardimcin olsun
Allah sabır versin..ateş düştüğü yeri yakıyor biliyorum ama bir bütün kaybettiklerimizin yanına gideceğiz..sen onun gurur duyacağı bir evlat olmaya devam et...Allah mekanını cennet etsin ...![]()
sağol canım. amin inşallah. Allah razı olsun..
annesiz yaşamak çok zor.. elim kolum kanadım kırıldı.. bi kere seslense bana da gitsem yanına.. öpsem öpsem öpsem..
biliyorum hepimizin gideceği yer orası.. tam işimi elime aldım.. anneme güzel bi hayat yaşatacaktım güya.. hiç bişi nasip olmadı garibime((
her dua edişimde Allahım annemin ruhunu yanımdan eksik eyleme diye yalvarıyorum..
dün mezara gittiğimde, suyu döktüm döktüm döktüm.. sanki annem sıcaktan çok bunalmıştır diye düşündüm.. halbuki günden güne çürüyo, yok oluyo.. Allahım ne acııı.. yardım et Allahım. kızım beni kurtar diyişini duyar gibiyim.. o orda da rahat edemez ki, yavrularım ne yapar diye düşünür hep.. anne sen iyiysen bizi düşünme diye konuşurum hep onunla.. öyle hasretim ki annemmmm sana![]()
beni çok duygulandırdınız gözlerim dolu dolu okudum canım.Rabbim sana ve kardeşine sabır versin Allahım rahmet etsin annenize inşlhh..bilirim o acının nekadar tarifsiz bir acı olduğunu
((