- 27 Mart 2017
- 9.509
- 48.091
- Konu Sahibi sassyassyy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben anlamadım yüzük takmak veya nişanlanmak neden bu kadar korkutuyor seni ve sevgilini?
Ayrıca "kadın yalnız gördü beni hemen kapayım bu kızı dedi" diye düşünmene de şaşırdım. Evlenmek veya nişanlanmayı kapılmak olarak görmen falan normal gelmedi.
Yaşlar çok mu küçük?
Belki kadın "nasılsa aynı evde yaşıyorlar artık bu kız bizim gelinimizdir" diye düşünüyordur.
Bu kadar korkmak panik olmak fazla geldi, peki siz nasıl istiyorsunuz sevgilinle?
22 yaş küçük evet.bizim okulumuzun bitmesine daha en iyi ihtimalle 3 yıl var. 22 yaşındayız. korkuyoruz tabi ki bizim evlenmemiz için daha ortada hiçbir şey yok öncelikle ikimizin de kariyer hedeflerimiz var ben onları gerçekleştirmeden aşkımdan ölsem bile bir adım atamam evliliğe dair. şimdi konuyu saptırıp evlenmeyi kapılmak olarak görmek filan gibi yerlere götürmeyelim ben kadının genel tavrını bildiğim için böyle konuşuyorum. sevgilim de sürekli "annemle pek yakın durma boşver o direkt evlendirmenin peşinde" tarzı şeyler söyler bana. ben onlarla tanıştığımdan beri sürekli yassy bize gel oturalım kızım, yassy bu akşam bize yemeğe gel kızım, maşallah gelinim olsun tarzı lafları oluyor ben birini kabul etsem ikisini kabul etmiyorum. gelin olmak vs şu an aklımın ucundan bile geçmiyor. panikleme sebebim bu.
sevgilimle bizim istediğimiz bir şey yok. evlenmeyi istemediğimiz net sadece. 22 yaş bence evlilik için korkunç bir yaş hele ki benim durumumda.
22 yaş küçük evet.
Yaşlar 27 28 olsa yorumum farklı olurdu ama henüz okullar bitmemiş işler ele alınmamış evliliğin olması imkansız. Kadın evlenseniz maaş ödemeye bile hazır gibi zaten. 22 yaşında evlenen yok mu var ama senin içinde bulunduğun şartlar buna müsait değil. Bari sevgilin uzak bi tarih versin evlenme teklifi edicem desin ertelesin dursun ikiniz de evlilik düşünmüyoruz dedikçe daha da ısrarcı olur annesi.
Yasssy asla böyle bir hata yapma. Erkek arkadaşın da sen de böyle idare edebildiğiniz kadar edin. Yüzük nişan gibi seremoniler olduğunda ilişkiler daha farklı bir boyut alır ve o zaman daha çok yıpranırsınız. Anne sanırım daha geleneksel düşünüyor. Olmazsa sen konuş annesiyle; daha çok küçük olduğunuzu eğitiminizi tamamlayıp ekonomik özgürlüğünüz olmadan bu işlere kalkışmayı düşünmediğinizi söyle.
O zaman dengeleme işi sevgiline düşecek. Diyecek ki yasssy nin babası çok prensipli bir adam bu fikrimizi duysa işler hiç bizim umduğumuz gibi olmaz aksine ters teper bu da yasssy ile bizi yıpratır. Tamam anlıyorum yasssy i çok seviyorsun ancak desteğini bize yapıcı yönde göster böyle minnoş minnoş takılın vs. dese?zaten normalde burayla işimiz yok biz yurt dışında kendi halimizde takılıyoruz. benim babam kadının bu teklifini duysa bana bırakmaz cevabı kendisi verir zaten ve o aileye karşı da sevgilime karşı da tavrı değişir. annesi bana söylemiyor sevgilime söylüyor diyormuş ki ben yassye söylersem kırılır bana acıdıkları için böyle yapıyorlar der annecim sen belli etmeden destek ol diyormuş sevgilime. aslında kötü niyetli de olmayabilir bilmiyorum ama bana fırsatçılık olarak geldi bu yaptığı.
Ben şunu anlayamadım: madem nişana düğüne gönlünüz yoktu, neden aileleri tanıştırdınız? Beraber yaşadığınız için mecbur mu hissettiniz kendinizi tanışmaya? Eğer yaşantınız böyle olmasaydı Kv aklına estiği gibi konuşup yüzük takın diye emrivaki yapamayacaktı, istediğiniz mesafeyi rahatça koyabilecektiniz. Kadın şimdi hem oğlunu hem seni bunaltıyor.
Görüşme de cagirma da .Hic olmazsa kafan rahat olur .Bi faydasinı da görmedin zaten şimdiye kadar .abla ben hiçbir zaman annemi kötülemem çünkü gerek kalmaz o kendisini belli eder. sevgilim neler neler gördü annemle ilgili ama ağzını açıp hiç kötü konuştuğunu hatırlamıyorum. hep boşver ya o da öyle demek ki, tamam zaten çok görüşmüyorsun takma bu kadar diye sakinleştirmeye çalışır. onunla aramız bozulsa ben yine annemin yanına gitmem çünkü büyük ihtimalle zafer çığlıkları filan atar. çocuğu dışarda görünce bile yerin dibine sokuyor sürekli. allahtan babam va
Ahhaaa super ya
Ahhaaa super ya
Tamm kendi haline birakin kadini
Yrmege falan da gitmeyin
Baban bun7 duysa cildirir yazik adama
Ben başlığı anlamadım GangstaBaşlığa kahkaha attığımı yazmak istedim önce
Kusura bakma, konuyu okumadım kahkaha ile girdim...
Bi okuyayım şimdi.
Annenin Adam hakkındaki yorumunu kadın kocasına söylemiş midir
Bence Kv adayı annenin kızını bu aileye gelin vermek istemediğini anlamış o nedenle bastırıyor
Babasını tanırız o kabul eder bizi annesine nanik yaparız diye düşünüyor
Yani intikam soğuk yenen bir yemektir diyor ve annenin elinde kalan tek şey olan seni almayı planlıyor
kesinlikle söylemiştir. sevgilimle annesi çok büyük kavga etmişler ama bana sadece beni ilgilendiren kısmı anlattı. babanı tanıyorlar ama şu aşamada babam onlardan evliliğin e sini duysa bir daha yüzlerine bakmaz hatta sevgilimden bile soğur. sevgilimin babasının da ben bu nişan olayına sıcak baktığını zannetmiyorum adam büyük ihtimalle karısının saçmalığını toparlamak için çağırdı bizi. ben gitmeli miyim sence yemeğe?