Anneme çok kızgınım sizce haksız mıyım ?

Altınlarınızın yerini anneniz neden biliyor ? Ben annemin ziynetinin yerini bilmem mesela sormadım söylemez de.

Abinizden geri isteyin baktınız vermiyorlar polise şikayet edeceğinizi söyleyin ama öncesinde yazışma olsun ki kanıtla gidin.

lütfen altınınızın peşine düşün, ayıp mı olur ama onlar benim ailem falan diye düşünmeyin çünkü üzülerek söylüyorum ki onlar sizi aile yerine koymuyorlar

sizin daha da doğrusu evladınızın hakkını çalmış anneniz resmen ve abiniz ve eşi de çanak tutmuş

gerekirse kavga edin ve tehdit edin diğer hanımların da söylediği gibi polise şikayet edeceğinizi söyleyin ve iletişiminizi tamamen kesin

ayıptır yahu neymiş hanımefendi altın bozmak istememiş ama görümcesinin altını olunca seve seve alıyor çok sinir oldum çok

Annenizin altınlarınızı çalmasının hiç bir bahanesi yok olamaz da zaten ,ama zihniyetleri büyük sorun, şimdi akılları sıra size ev verdiler oturuyorsunuz ya, illa çıkaracaklar sizden bunu bir şekilde.

Abiniz kira da mı oturuyor?
Sizin oturduğunuz ev boşmuydu?,kira vs
Ben çok üzülüyorum ya bazı ailelerin böyle kızlarına verdikleri üç kuruşun, iki yardımın gözlerine batmasına.

Tavsiyem anneniz arsız belli ki siz de öyle olun, ödesin altınları , evi de tepe tepe kullanın , bende araba alacağım bana da para bul deyin,şimdi gurur yapmanın zamanı değil bence.

Bir de araba için, gelin hanımda altınlarını bozdurmak zorunda değil, anneniz işgüzar.

Sizce haksız mıyım diye sormanız dışında haksız olduğunuz bi nokta yok. Kızgın olmanızın yanında bi de kıyamet koparmanız lazım haberiniz olsun.

Abim kirada babam ödedi bikaç sene ondam da para istediler abimin işi yoktu onlara para verdi yardım etti şimdi ikisi de çalışıyor işleri var

Ne münasebet kadın haber bile vermeden almış. Oturduğu ev annesinin olsa ne olur çalmasına hak mı verir bu? Aynı evde otursalardı mesela tüm gelirini almaya hak mı kazanırdı annesi? Borç morç değil direkt hırsızlık bu. Hakkını da aramalı.
Keşke gerçekte de bu kadar net olabilse insan. Umarım konu sahibi de hakkını arar ve çocuğunun altınlarını kimseye yedirmez.

Tamam işte dediğime geliyor, abine akacak paraya ortakçı çıktın ya( yanlış anlama benim değil onların zihniyeti) onu telafi etmesi lazım annenin , diyorum ya aklı çıkıyor işte abinden çok sana faydası dokunacak diye.

Yuh

Aslında şöyle demek istedim benyeniyimgaliba , kredi çekelim der , altınları araba için kullanmak istemiyorum der, araba almayalım der ,der de der yani o gelinin tasarrufunda keyfi isterse verir.

Gelin ben altınları vermiyorum git kızınınkileri çal dememiştir herhalde,gelinin haberi olsa senin dediğin gibi paşa paşa vermek zorunda vermiyorsa da almaz arabayı olur biter.

Ben geri verilmiyorsa polise giderim üst level .Fakat böyle anneye yaparım kimse kusura bakmasın.Bir kete geri isterim gerisi mahkemelik oluruz benim karakterim bu.Ben valla konu açmam mahkemeye verir öyle konu açarım isterse bir gram olsun konu benim için altın değil hadsizlik bunu bir kere yapan ilerde neler yapar abiyede yengeyede baslarim ben suratlarına bakmam haberleri varsa yoksada annem hırsızlığını ödeyecek herşeyin bedeli var.Tabi annem böyle bir kadın değil fakat öyle bir kadın olsaydı benim gibi bir kadından göreceği buydu .Ha ister zor durumdadir o başka.Banane yengeden kimseye yedirmem toplu ignemi

Giden altından daha çoğunu avukata veririm gene açarım dava konu altın değil benim için o hareket

Aile içi diye birşey mi olur ya o zaman çalıp satalım abinin arabasini aile içi diye annemin her şeyini çalayım madem aile içi diye sizde gidin yengenin evinden çalın altinlari aile içi vs diye gidin şikayetçi olun geri isteyin ifade versin anne dediğiniz kişi işte

Ben gelini bu kadar masum göremiyorum. Konu sahibinin annesi altınların kaynağını sakladıysa masum. Ama aksi takdirde ben olsam açar teşekkür ederdim görümceme, bu arada da rızası dışında alındığını öğrenince aynen iade ederdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…