cuma günü eşimin ablası ş.dışına gitti. iş yerine arabasıyla gittiği için (sabah dolmuşa falan binemezmiş) gidip arabasını ordan biz aldık. hizmetçisiyis sanki. tabi eşim öle bakmıo h.sonu araba bizde olcak gezeris die bakıo. (bu arada araba eşimin parasıyla alınmış ama bize verilmedi) neyse akşam iş çıkışı beni aldı bi baktım depo boş :S onuda biz doldurduk. annem gidicekti onu gara bıraktık. ordanda biras dolaştık. eve geldik yatıcas. neymiş annesi evde yanlızmış (babasıda akşam gelio halbuki) öğlen aramış akşam aramayı unutmuş. hiç sesimi çıkarmadım. c.teside dedim bi hafta sonumus var dışarı çıkalım. eşim öğlene kadar çalışıo öğlen buluştuk o iş yerinde yemeini falan yemiş bende 3 gibi acıktım bişiler yicem bizimki kıvranıo yedirtmemek için neymiş annesine gidicekmişis babası geç gelirmişte onla yermişiz bende dedim o beklemez zaten (bizi yemeğe çaırıp kendileri yiyip beklemişlikleri çotur). neyse bi güzel yedim. bu hala gitme çabasında bende safa yatıorum.
durdu durdu yarın da mangala gidelim dedi. bende biliorum onlarıda katıcak kesin die yok dedim. yoruluorum ben evde bi ton iş var dedim. kalktı gelince yaparsın dedi (bencil). bende ben hiç dinlenmiim dimi dedim. bu sefer kalktı annemle ablamıda alırız dedi. bende baktım sadece, sonra ne dese beenirsiniz sen bizimkilerle gitmek istemiosun bence
. daha öncede bi mangal planımızı ablası yorgunum dedi die iptal etmiştik ona tepki dahi vermemişti bende sinirlendim. arıosun dedim ablan bahane uydurursa bana verdiin tepkinin aynısını onada veriosun dedim. kalktı onun öle düşünmiyeceini biliorum dedi. bende iice attı şarteller. ben kötü niyetliyim dimi dedim onlar melek. biz başladık kavgaya.
benim derdim onun tepkileri aslında ablası aynı şeyleri yapınca birşey demio bana aşırı derecede tepki verio. ama bunu ona anlatamıorum. ona göre benim derdim ablasıyla. neyse kavga ede ede arabaya bindik. ben azıma geleni söledim. ağladım. evin yakınına geldik. eve gitmio annesine gidilcek ya. ben hala ağlıorum. sona güzel güzel anlattım. sen beni anlamıosun dedim. benim derdim onlarla olsa senin yaptıklarını çok güzel kullanır onlarıda huzursuz ederdim dedim. sen kötü niyetli insan görmemişsin dedim. herşeyi söledim. neler yaptılar bir günden bir güne saygısızlık ettimmi dedim. yeter artık dedim sen anlamıyosun beni ben yoruldum artık dedim.
anladı heraldeki özür diledi ve döküldü. annesini her gün aradıını bir gün aramayı unutsa ertesi gün aradıında annesinin sitem ettiini söledi. kadın kaç gündür hasta dedi aradıında gözüm görmüo falan diomuş (bu arada hiçbirşeyi yok tamamen sömürü) annem bana hiç düşkün diildi. okurken haftada bir bile aramazdı dedi şimdi neden böle yapıo anlamıorum dedi. bende dedim ne olcak kıs kanç lık (tabi içimden
) ben onlarıda anlıorum senide dedi. beni kaybettiklerini düşünüolar dedi. öle olmadıını anlatcas dedi. (bu arada topu topu görüşmeyeli 5 gün olmuş) neyse dedim yine insanlık bende kalsın yüzümü gözümü sildim, aradı eşim daha telefonu açar açmaz kaç gündür sesin çıkmıo dio halbuki bi gün önce görüşmüşler.
neyse gittik. bi anlatıo nası hastaymış yüzü gözü şişmiş ama nedense biz geldiimizde yeni inmiş. valla benden sağlam ama bir sömürü. bizimkide tatlım tatlım peşinde dönüo. gece yarısına kadar oturduk. bana annemi soruo ne zaman gelcek bida die. derdi annem zaten. sorarkende oğluna bakıo öle muzurki anlatamam. hareketleri öle itici. kendinden nefret ettirio. uykum geldi gidemioz nie ablası gelcek onu almaya gitces (arabayı verişinin nedenide oymuş) gittik aldık. bıraktık kendinide arabasınıda evimize geldik yattık. sabah yine kıyamadım. arada kalıo die kaldırdım kahvaltı yaptık hadi dedim gidelim mangala yüzü ışıdı bizimkinin. aradı hemen planlar yapıldı. gittim yanına. yine güzel güzel bak dedim annen kıskanç bizi kıskanıo. bunun başka açıklaması yok. hemen yok şöle ii niyetli böle bilmem ne. işte bana hep derdi önce eşin gelcek evinde huzurlu ol gerisini boşwer die dedi. bende evlendikten sona dedimi dedim çıt yok. sona dedimki beni koyacaın yeri bil ve ona göre davran başka bişey istemiorum biz bi aileyiz ikimizde çalışıoruz birbirimize vakit ayıramıoruz bunları bi şekilde anlat dedim. her seferinde gönülleri olsun die zırt pırt gidersek alışırlar sonra gidemediimizde daha çok bunaltırlar dedim. tamam dedi ama bakalım nolcak.
mangala da gittik bu arada. ordada bizimki mangal yakarken annesiyle ablası bana bakıp bakıp işaretleştiler en sinir olduum şey. sinir oldum iice ama bişi demedim. artık ses çıkarmıcam onlar bunaltsın eşimi oda biyerde ilallah dicektir umarım
kendi kızı evlensede kurtulsam belki onla uraşmaktan bizi unutur (inşAllah)