• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneme çok kızgınım sizce haksız mıyım ?

ya yazık yaa. anne de bunu yapmasın artık. üç günlük dünya ne hale geldi.
sizin adınıza ben çok üzüldüm.
lütfen kardeșinizi arayın ve derhal altınları geri isteyin tabi bozdurmadılarsa. bazen kan bağlarını da kesmek gerekiyor.
anneniz kusura bakmayın ama çok șuursuzca davranmıș. gerçekten çok cirkin bir olay. çok geçmiş olsun.

Annem benim oğlumun mevlütünde gelen altınları bikaç bileziğimi gizlice alıp abime vermiş araba alacaklar diye üstelik abim evli ve onların da altınları var ama gelinimiz ben bozdurmam dedi diye. Kendi altınlarını bozdurmadılar annem benden aldı onlara götürdü haberim de yok üstelik
Bunun adı hırsızlık biliyorsun değil mi ?

Gelin altınları bozdurmuyor zor durumdayız sen vermezsen kredi çekşcem dedi ben de öyle para gönderdim sonrasında tabi mevlüt altınlarım ve bikaç bileziğim üstelik ben farkettim sordum bana ben almadım dedi ama sınra söyledi ven aldım vericem söz dedi verse ne olacak bu saatten sonra annemi göresim gelmiyor zaten
Çocuğunun hakkı onlar kimseye yedirme elinden geleni yap geri al

Annem benim oğlumun mevlütünde gelen altınları bikaç bileziğimi gizlice alıp abime vermiş araba alacaklar diye üstelik abim evli ve onların da altınları var ama gelinimiz ben bozdurmam dedi diye. Kendi altınlarını bozdurmadılar annem benden aldı onlara götürdü haberim de yok üstelik
Düpedüz hırsızlık bu ya. Ne demek altınları bileziği gizlice alıp götürdü 😳😳

Annenizle birlikte mi yaşıyorsunuz? Ayrıysanız bir daha evinize almayın hırsızlık bu.
Alt katında oturuyorum ayrılınca eşimden buraya taşındım annem onlara yardım etmek için uğraşıyor hala üstelik ikisi de çalışıyor kazanıyor yine de yemek yiyecek vs götürüyor ben de ona yardım edeyim istiyor o kadar kızdım bağırdım hala anlamamış gibi

abin, annen, yengen organize suç işlemişler haberlerinin olmadığını sanmıyorum. Bunu engellemek senin görevin, şikayet mi edersin, birinden yardım isteyip birlikte mi gider alırsınız, polise mi gidersin, sen gidip evlerinden kendin mi alırsın artık nasıl yaparsan yap başka şeylerin varsa hemen kasa kirala oraya götür

Eşimden ayrıldım çocuğumla yaşıyorum annemlerin alt katında maaşımla geçiniyorum
Ya bu senaryo bana tanidik geldi. Benzer isler yuvasi dagilan evladi basarisiz gibi gorup yuvasi dagilmayana akitma yapmak ustelik tek basina gecinmeye calisan bir kadindan. Sizi hazir da bosanmisken kendine bakici abinize de maddi destekci olarak goruyor gibi geldi kusura bakmayin onyargi belki ama yakinimin birebir biyle oldu

Ya bu senaryo bana tanidik geldi. Benzer isler yuvasi dagilan evladi basarisiz gibi gorup yuvasi dagilmayana akitma yapmak ustelik tek basina gecinmeye calisan bir kadindan. Sizi hazir da bosanmisken kendine bakici abinize de maddi destekci olarak goruyor gibi geldi kusura bakmayin onyargi belki ama yakinimin birebir biyle oldu
Annem çocuğuma öğlen yemek hazırlıyor onun dışında yüz vermiyorum görmek de istemiyorum zaten eskiden birlikte otururduk biyerlere giderdik götürmüyorum da artık

Haklısın

Çok şey yazmak geldi ıcımden ama banlanırım. Bu hırsızlık. Polıse haber verın

ben bu konuya çok üzüldüm inşallah çözersiniz

Abini ara geri iste resmen çalmış hemen geri ödeyin de yık ortalığı ya ben olsam kıyameti kopartır geri almıştım böyle bişe olamaz bu kadar sessiz kalmayın lütfen.
Annen senin bi yuvan yok nasıl olsa diye diye onları mutlu etme peşinde senden çalıp oğlu mutlu olsun diye ona götürüyor sen hırsızsın senin bu yaptığın hırsızlık de ya yüzüne

Daha neler neler yuh bunun adi hırsızlık anaya bak kizindan çal ogluna ver cok şaşırdım abinle konus annem benden habersiz alip sana vermis de kavga dövüş zorla geri al hakkini yedirme annenede tavır al

Bu annelerin oğul aşkından artık midem bulandı gerçekten. Anneniz sizi kollaması gerekirken resmen hırsızlık yapmış. yazıklar olsun!

Oğlunuzun hakkını yedirmeyin lütfen. Üstelik böyle bir zamanda. Yerinizde olsam ağbimi arar ve kesinlikle isterdim. Kadına bak, oğluyla gelinine yalakalık yapmak için kızıyla torununu paspas yapmış şaka gibi.

Abiniz biliyor mu o altınların sizin olduğunu ? İsteyin altınlarınızı çocuğunuzun hakkı sizin hakkınız onlar. Bu ciddi bir suç düpedüz hırsızlık annenizin yaptığı

Gelin altınları bozdurmuyor zor durumdayız sen vermezsen kredi çekşcem dedi ben de öyle para gönderdim sonrasında tabi mevlüt altınlarım ve bikaç bileziğim üstelik ben farkettim sordum bana ben almadım dedi ama sınra söyledi ven aldım vericem söz dedi verse ne olacak bu saatten sonra annemi göresim gelmiyor zaten
Yüksek ihtimalle gelmeyecek o altınlar geçmiş olsun

Back