- 11 Kasım 2011
- 1.856
- 632
Nasıl ya eşin sana ailesi yüzünden mi vurdu? Bu nasıl erkeklik ya sebep ne olursa olsun bu şekilde bir şiddete karşıyım. Bu zaten aradaki saygının yitirildiğini gösterir. Annemde şahit oldu derken sana vurduğunamı şahit oldu?
evet ailesi yüzünden tartıştığımızda vurdu ve ben o halde kulağımı saklayıp yüzümde boynumda moraran yerleri fondotenle kapatarak onlara yemek yapıp akşamda o halde ağırladım. annem bunları bilmiyor. ama son tartışmamıza şahit oldu küs olduğumuzu biliyor ve üzülüyor hatta bana hep alttan al diyor. birgün patlayıp onada anlatıvercem die ödüm kopuyor ailesinin oturduğu ev yakın. bazen birşey bırakmaya falan gidiyor veya almaya ne zaman yanlız gitse geldiğinde bir garip oluyor. ve sonrasında mutlaka kavga ediyoruz. benim isteği ailesine cephe alsın onlara laf sölesin diil. sadece beni anlasın benim arkamda olsun. tamam öle olduğunu biliyorum ama ne yapalım idare edicez desin. ama nerde onlar kötü sen iyimisin dio adam evlilik gerçekten zor çok zor. anneannem hep der el kapısı demirden yay eğilipte girene aşkolsun die ne kadar doğruymuş