Anaya bak ana hirsizlik yapmisAnnem benim oğlumun mevlütünde gelen altınları bikaç bileziğimi gizlice alıp abime vermiş araba alacaklar diye üstelik abim evli ve onların da altınları var ama gelinimiz ben bozdurmam dedi diye. Kendi altınlarını bozdurmadılar annem benden aldı onlara götürdü haberim de yok üstelik
Anlamamıştır zaten. Onların ogullari biricik. Kapının kilidini değiştir ya da evde kilitli kasan olsunAlt katında oturuyorum ayrılınca eşimden buraya taşındım annem onlara yardım etmek için uğraşıyor hala üstelik ikisi de çalışıyor kazanıyor yine de yemek yiyecek vs götürüyor ben de ona yardım edeyim istiyor o kadar kızdım bağırdım hala anlamamış gibi
Kendı kendınıze annem benı cok üzdü dıyecegınıze polise ihbar edinİkiz bebekleri olunca gelin işten çıktı paraya ihtiyaçları oldu diye para da istediler verdim saf saf sonra altınları aldı annem en son bileziklere kadar geldi yani bileziklerden haberim de yoktu evet malesef hırsızlık ben eşiöden ayrıldım çocuğumla yaşıyorum kendim maaşımla geçiniyorum. Annemin bu yaptığı beni çok üzdü ben salak yerine kondum resmen ben sana vericem söz bunlar benim borcum diyor
Ya bu senaryo bana tanidik geldi. Benzer isler yuvasi dagilan evladi basarisiz gibi gorup yuvasi dagilmayana akitma yapmak ustelik tek basina gecinmeye calisan bir kadindan. Sizi hazir da bosanmisken kendine bakici abinize de maddi destekci olarak goruyor gibi geldi kusura bakmayin onyargi belki ama yakinimin birebir biyle
Konuyu babamla halledicez hepsni söke söke alıcam destekleriniz için çok teşekkür ederimYorum attım ama içim sogumuyo bence siz aramayacaksiniz boşuna bizi de sinir ediyorsunuz.o parada çocuğunuzun hakkı var kendinize acimiyorsaniz ona aciyin.daha öncede para vermişsiniz geri vermemişler yine aynı şey olacak
Yok artık sizin haberiniz izniniz yokken nasıl böyle bişey yapabilir, abinizin evine gidin annenizide çağırın alın altınları izi, benim haberim olmadan izinsiz annem vermiş diyin . Anneniz sizi gerizekalı mi ne saniyor tövbe yarabbimAnnem benim oğlumun mevlütünde gelen altınları bikaç bileziğimi gizlice alıp abime vermiş araba alacaklar diye üstelik abim evli ve onların da altınları var ama gelinimiz ben bozdurmam dedi diye. Kendi altınlarını bozdurmadılar annem benden aldı onlara götürdü haberim de yok üstelik
Sen şuan cocugunla kendi farklı bı evdemi yaşıyorsun?Gelin hanım bozdurmam demiş söz geçiremediler olan bana oldu ben de saf saf para gönderdim kaç kere
Babanizla mi halledeceksiniz ne alaka baba calan anneniz alan abiniz onlardan sorun hesabini bir daha da evinize sokmayin.Konuyu babamla halledicez hepsni söke söke alıcam destekleriniz için çok teşekkür ederim
Ben çocuğumla annemlerin alt katında oturuyorum müsatakilnevimiz eşimden ayrılınca taşındımSen şuan cocugunla kendi farklı bı evdemi yaşıyorsun?
Evet sakin olmalıyım çocuğumun yanında kavga olmasını istemiyorum ama çözmem gerek evetÖncelikle sakin olun. Siz annenize ait bir evde mi oturuyorsunuz
Öyleyse lütfen sakin olun buradan aldığınız gazla hareket etmeyin.
Annenizle konuşun. Borçlarını, aldıklarını ne zaman vereceğini öğrenin.
Annenize ait bir evde mi yaşıyorsunuz?Evet sakin olmalıyım çocuğumun yanında kavga olmasını istemiyorum ama çözmem gerek evet
Müstakil evlerinde yaşıyorsunuz anladığım kadarıyla. Kira sorununuz yok bakın bu bile iyi bir şey . Bazı aileler boşanan kızını evinin önünden geçirmiyor, kabul etmiyor.Ben çocuğumla annemlerin alt katında oturuyorum müsatakilnevimiz eşimden ayrılınca taşındım
Evet annemle babamın kendi emekleriyle yaptırdığı evimiz var iki katlı ben altta onlar üstte oturuyorAnnenize ait bir evde mi yaşıyorsunuz?
evet ama beni soymasını gerektirmez bu tabikiMüstakil evlerinde yaşıyorsunuz anladığım kadarıyla. Kira sorununuz yok bakın bu bile iyi bir şey . Bazı aileler boşanan kızını evinin önünden geçirmiyor, kabul etmiyor.
Annem zaten nasıl olsa senin maaşın var evinde de oturuyosun bişeye ihtiyacın yok modundaEvet annemle babamın kendi emekleriyle yaptırdığı evimiz var iki katlı ben altta onlar üstte oturuyor
evet ama beni soymasını gerektirmez bu tabiki
Babanla konustun mu?Evet annemle babamın kendi emekleriyle yaptırdığı evimiz var iki katlı ben altta onlar üstte oturuyor
Tabi anneniziMüstakil evlerinde yaşıyorsunuz anladığım kadarıyla. Kira sorununuz yok bakın bu bile iyi bir şey . Bazı aileler boşanan kızını evinin önünden geçirmiyor, kabul etmiyor.
Tabi ki yaptıkları çok yanlış. Sizden habersiz alması bunu desteklemiyorum. Ama öfkeyle değil güzellikle alın her şeyinizi.Evet annemle babamın kendi emekleriyle yaptırdığı evimiz var iki katlı ben altta onlar üstte oturuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?