- 24 Ağustos 2018
- 4.012
- 9.971
- 158
Ya zaten gorme de. Anennin yaptigi korkunc birsey ben ondan herseyi beklerim. Muhtemelen sana itiraf etmesinin sebebide polise falan haber vermenden korktu oyle ortaya cikar diye. Niye evi başina yikmuyorsuniz cocuk sizin cocugunuz degilmi ? Hem boşanmışsiniz nasil o cocuga bir gelecek saglayacaksiniz? Meslegini varmi aile evinde beraber mi yasiyorsunuz?Gelin altınları bozdurmuyor zor durumdayız sen vermezsen kredi çekşcem dedi ben de öyle para gönderdim sonrasında tabi mevlüt altınlarım ve bikaç bileziğim üstelik ben farkettim sordum bana ben almadım dedi ama sınra söyledi ven aldım vericem söz dedi verse ne olacak bu saatten sonra annemi göresim gelmiyor zaten
Buna hırsızlık diyoruzAnnem benim oğlumun mevlütünde gelen altınları bikaç bileziğimi gizlice alıp abime vermiş araba alacaklar diye üstelik abim evli ve onların da altınları var ama gelinimiz ben bozdurmam dedi diye. Kendi altınlarını bozdurmadılar annem benden aldı onlara götürdü haberim de yok üstelik
O değil de aklima ne geldi inanci olan insanlar icin soyleyeyim eger varsa. Mesela o abi ve yenge biliyordu diyelim birde hirsiz anne zaten malum. O arabadan nasil hayir gelecek. Aglayanin mali gulene kalirmi ya. Anneniz nasil can verecek. Bakin mal miktar mulk degil önemli olan. Onemli olan birine ait birseyleri calmak. Bu kadin kac yasina gelmis hicmi haram gunah sevap bilmiyor. Hadi inanmiyor diyelim bunlara bir baska bireyin haklarina saygi duymayi da bilmiyor. O zaman bundan herseyi bekleyeceksiniz torun bile yetistirmesin ben korkarim cocugumun huyu suyu buna ceker diye
Annelerin erkek evlat sevdası. Asıl size destek olup yardım etmesi gerekirken. Bir daha görüşmeyin, evinize de almayın anahtar falan varsa değiştirin.Alt katında oturuyorum ayrılınca eşimden buraya taşındım annem onlara yardım etmek için uğraşıyor hala üstelik ikisi de çalışıyor kazanıyor yine de yemek yiyecek vs götürüyor ben de ona yardım edeyim istiyor o kadar kızdım bağırdım hala anlamamış gibi
Oha çalmış resmen . Oğlan düşkünü anne klasik. Babanıza abinize vs anlatın çalmış diye. Abiniz geri versin. Annenize de kavga edin görüşmeyin. Evli kızımdan çalmış bir de üstelik torununun altını şeytan görse şok olurAnnem benim oğlumun mevlütünde gelen altınları bikaç bileziğimi gizlice alıp abime vermiş araba alacaklar diye üstelik abim evli ve onların da altınları var ama gelinimiz ben bozdurmam dedi diye. Kendi altınlarını bozdurmadılar annem benden aldı onlara götürdü haberim de yok üstelik
Borç vermemişsinizki çalmış. Bu oğlu da yaşlanınca annenize bakmaz kesin size kalır. Valla çok enteresan. Bizim milletin oğlan sevdası yüzünden kadınlar zarar görüyor erkekler de asalak yetişiyor. Abiniz mesela insan kabul etmeye utanır. Arsızlıkİkiz bebekleri olunca gelin işten çıktı paraya ihtiyaçları oldu diye para da istediler verdim saf saf sonra altınları aldı annem en son bileziklere kadar geldi yani bileziklerden haberim de yoktu evet malesef hırsızlık ben eşiöden ayrıldım çocuğumla yaşıyorum kendim maaşımla geçiniyorum. Annemin bu yaptığı beni çok üzdü ben salak yerine kondum resmen ben sana vericem söz bunlar benim borcum diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?