Anneme çok kızgınım sizce haksız mıyım ?

Ya zaten gorme de. Anennin yaptigi korkunc birsey ben ondan herseyi beklerim. Muhtemelen sana itiraf etmesinin sebebide polise falan haber vermenden korktu oyle ortaya cikar diye. Niye evi başina yikmuyorsuniz cocuk sizin cocugunuz degilmi ? Hem boşanmışsiniz nasil o cocuga bir gelecek saglayacaksiniz? Meslegini varmi aile evinde beraber mi yasiyorsunuz?

Buna hırsızlık diyoruz

Çocuğunuzun olmadığı bir ortam oluşturarak 3 ünü toplayacaksınız. Bu altınları almadan gitmiyorum diyeceksiniz. Ya yengeniz vericek kendi altınlarından ya da araba satılacak paranızı geri alacaksınız. Size bir yöntem belirleyip hızlıca çözüm bulacaklar bulmazlarsa da polise şikayet edeceksiniz hırsızlık için. İnkar ederler ama olsun. Susup oturup kızdım haksız mıyım demeniz bile saçmalık. Çıldırmanız lazım. Annenizde iğrenç evet ama durumunuzu bilmesine rağmen abiniz ve yengenizin bunu kabul etmesi sizden para istemesi daha iğrenç.

Annen igrenc. Bir cocugundan calip otekine vermis. Gelin kendisi vermedigi icin.
Senin cocugunun hakkini vermis, saka gibi.
Sen neden birde parada yardim ediyorsun.

Tepkini koy mutlaka iyle anne gereklimi bir insana?

O değil de aklima ne geldi inanci olan insanlar icin soyleyeyim eger varsa. Mesela o abi ve yenge biliyordu diyelim birde hirsiz anne zaten malum. O arabadan nasil hayir gelecek. Aglayanin mali gulene kalirmi ya. Anneniz nasil can verecek. Bakin mal miktar mulk degil önemli olan. Onemli olan birine ait birseyleri calmak. Bu kadin kac yasina gelmis hicmi haram gunah sevap bilmiyor. Hadi inanmiyor diyelim bunlara bir baska bireyin haklarina saygi duymayi da bilmiyor. O zaman bundan herseyi bekleyeceksiniz torun bile yetistirmesin ben korkarim cocugumun huyu suyu buna ceker diye

Çok üzüldüm size ama mutlaka sesinizi çıkarın yoksa kendiniz bı kenara o sabiyide onlara feda edersiniz. Çocuğunuzu düşünün.

Zaten başımıza ne geliyorsa -mış gibilerden geliyor. Seviyormuş gibiler, inanıyormuş gibiler vb. Ne düşündü de bunu yapabildi hiç anlamıyorum.

Annelerin erkek evlat sevdası. Asıl size destek olup yardım etmesi gerekirken. Bir daha görüşmeyin, evinize de almayın anahtar falan varsa değiştirin.

Arabaya ıhtıyacı olan gelın ama altınları bozulan siz.
Nasıl bır kafa annenızdekı?
Nasıl bır ogulculuk?
Nasıl bır duzenbazlık.
Pes doğrusu.

Hemen anınızı arayın isteyin altinlari.yazik değil mi ya bosanmissiniz onlarin size destek olması gereken yerde neler yapıyor anneniz.ben olsam yüzüne bakmam bı daha.sirf oğlu kredi çekmesin diye hırsızlığı göze almış.

Sonuna kadar haklısınız.
Bunu yapmak istiyorsa sizden izin alması lazımdı.
Altınlarınızı mutlaka isteyin ve geri alın.

Bu olaydan sonra eski borclari da dahil altinlari isterdim abimden siz zaten tek basiniza cocuk buyutuyorsunuz ailenizde tam bir leş

Altınlarınızi arayın isteyin . Herkes yazmış cevap vermemissiniz isticem diye ama. Kesinlikle isteyin habersiz alan size odemez

Oha çalmış resmen . Oğlan düşkünü anne klasik. Babanıza abinize vs anlatın çalmış diye. Abiniz geri versin. Annenize de kavga edin görüşmeyin. Evli kızımdan çalmış bir de üstelik torununun altını şeytan görse şok olur

Borç vermemişsinizki çalmış. Bu oğlu da yaşlanınca annenize bakmaz kesin size kalır. Valla çok enteresan. Bizim milletin oğlan sevdası yüzünden kadınlar zarar görüyor erkekler de asalak yetişiyor. Abiniz mesela insan kabul etmeye utanır. Arsızlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…