Anaya bakAnnem benim oğlumun mevlütünde gelen altınları bikaç bileziğimi gizlice alıp abime vermiş araba alacaklar diye üstelik abim evli ve onların da altınları var ama gelinimiz ben bozdurmam dedi diye. Kendi altınlarını bozdurmadılar annem benden aldı onlara götürdü haberim de yok üstelik
Yani gerçekten aşırı sinirlendim okurken. Anneniz size sormadan almış yani çalmış.Annem benim oğlumun mevlütünde gelen altınları bikaç bileziğimi gizlice alıp abime vermiş araba alacaklar diye üstelik abim evli ve onların da altınları var ama gelinimiz ben bozdurmam dedi diye. Kendi altınlarını bozdurmadılar annem benden aldı onlara götürdü haberim de yok üstelik
Bileziklerimi habersiz almış evet parayı ben verdim saf gibi sonradan aklım başıma geldi onların var benden alıyorlar gelin altın bozdurmuyor diyeYani gerçekten aşırı sinirlendim okurken. Anneniz size sormadan almış yani çalmış.
Söylemiştir duymamışsınizdır..tamam demissinizdir hatirlamiyorsunuzdur.. siz vermissinizdir karıştırıyorsunuzdur all is welll.....küçük dilimi yutmamak icin bunlara inandiriyorum
Senin yerinde olsam sert bir tavrımı koyarım ortaya annem bile olsa. Gelin hanım bozdursun çok ihtiyacı varsa. Bozdurmuyosa da senin altınına minnet etmesin. Ki şeninde çocuğunla tek geçinmeye çalıştığını okudum. Nasıl bir anne ki sen bu durumdayken bileziklerini çalıp oğluna vermiş. Yazık gerçekten.Bileziklerimi habersiz almış evet parayı ben verdim saf gibi sonradan aklım başıma geldi onların var benden alıyorlar gelin altın bozdurmuyor diye
Gelin hanım bozdurmam demiş söz geçiremediler olan bana oldu ben de saf saf para gönderdim kaç kereSenin yerinde olsam sert bir tavrımı koyarım ortaya annem bile olsa. Gelin hanım bozdursun çok ihtiyacı varsa. Bozdurmuyosa da senin altınına minnet etmesin. Ki şeninde çocuğunla tek geçinmeye çalıştığını okudum. Nasıl bir anne ki sen bu durumdayken bileziklerini çalıp oğluna vermiş. Yazık gerçekten.
OhhhaaaaaaAnnem benim oğlumun mevlütünde gelen altınları bikaç bileziğimi gizlice alıp abime vermiş araba alacaklar diye üstelik abim evli ve onların da altınları var ama gelinimiz ben bozdurmam dedi diye. Kendi altınlarını bozdurmadılar annem benden aldı onlara götürdü haberim de yok üstelik
MalesefOhhhaaaaaa
Kusura bakmayın ama hırsızlık oluyor bu.
Kavga dövüş alırdım o altınları. Daha da ne abimin ne annemin yüzüne bakardım. Evime zaten sokmazdım malum sebepten.Annem benim oğlumun mevlütünde gelen altınları bikaç bileziğimi gizlice alıp abime vermiş araba alacaklar diye üstelik abim evli ve onların da altınları var ama gelinimiz ben bozdurmam dedi diye. Kendi altınlarını bozdurmadılar annem benden aldı onlara götürdü haberim de yok üstelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?