- 6 Ağustos 2014
- 774
- 2.600
- 313
- 44
Bunun adı hırsızlık biliyorsun değil mi ?Annem benim oğlumun mevlütünde gelen altınları bikaç bileziğimi gizlice alıp abime vermiş araba alacaklar diye üstelik abim evli ve onların da altınları var ama gelinimiz ben bozdurmam dedi diye. Kendi altınlarını bozdurmadılar annem benden aldı onlara götürdü haberim de yok üstelik
Çocuğunun hakkı onlar kimseye yedirme elinden geleni yap geri alGelin altınları bozdurmuyor zor durumdayız sen vermezsen kredi çekşcem dedi ben de öyle para gönderdim sonrasında tabi mevlüt altınlarım ve bikaç bileziğim üstelik ben farkettim sordum bana ben almadım dedi ama sınra söyledi ven aldım vericem söz dedi verse ne olacak bu saatten sonra annemi göresim gelmiyor zaten
Düpedüz hırsızlık bu ya. Ne demek altınları bileziği gizlice alıp götürdüAnnem benim oğlumun mevlütünde gelen altınları bikaç bileziğimi gizlice alıp abime vermiş araba alacaklar diye üstelik abim evli ve onların da altınları var ama gelinimiz ben bozdurmam dedi diye. Kendi altınlarını bozdurmadılar annem benden aldı onlara götürdü haberim de yok üstelik
Abiyle yengenin alması kabul etmesi de ayrı mesele. Bunu kocanıza nasıl açıkladınızMalesef
Alt katında oturuyorum ayrılınca eşimden buraya taşındım annem onlara yardım etmek için uğraşıyor hala üstelik ikisi de çalışıyor kazanıyor yine de yemek yiyecek vs götürüyor ben de ona yardım edeyim istiyor o kadar kızdım bağırdım hala anlamamış gibiAnnenizle birlikte mi yaşıyorsunuz? Ayrıysanız bir daha evinize almayın hırsızlık bu.
Eşimden ayrıldım çocuğumla yaşıyorum annemlerin alt katında maaşımla geçiniyorumAbiyle yengenin alması kabul etmesi de ayrı mesele. Bunu kocanıza nasıl açıkladınız
Mahçubiyet boyutu var bi de.
He pardon o zamanEşimden ayrıldım çocuğumla yaşıyorum annemlerin alt katında maaşımla geçiniyorum
Ya bu senaryo bana tanidik geldi. Benzer isler yuvasi dagilan evladi basarisiz gibi gorup yuvasi dagilmayana akitma yapmak ustelik tek basina gecinmeye calisan bir kadindan. Sizi hazir da bosanmisken kendine bakici abinize de maddi destekci olarak goruyor gibi geldi kusura bakmayin onyargi belki ama yakinimin birebir biyle olduEşimden ayrıldım çocuğumla yaşıyorum annemlerin alt katında maaşımla geçiniyorum
Annem çocuğuma öğlen yemek hazırlıyor onun dışında yüz vermiyorum görmek de istemiyorum zaten eskiden birlikte otururduk biyerlere giderdik götürmüyorum da artıkYa bu senaryo bana tanidik geldi. Benzer isler yuvasi dagilan evladi basarisiz gibi gorup yuvasi dagilmayana akitma yapmak ustelik tek basina gecinmeye calisan bir kadindan. Sizi hazir da bosanmisken kendine bakici abinize de maddi destekci olarak goruyor gibi geldi kusura bakmayin onyargi belki ama yakinimin birebir biyle oldu
HaklısınAnnem benim oğlumun mevlütünde gelen altınları bikaç bileziğimi gizlice alıp abime vermiş araba alacaklar diye üstelik abim evli ve onların da altınları var ama gelinimiz ben bozdurmam dedi diye. Kendi altınlarını bozdurmadılar annem benden aldı onlara götürdü haberim de yok üstelik
Çok şey yazmak geldi ıcımden ama banlanırım. Bu hırsızlık. Polıse haber verınAnnem benim oğlumun mevlütünde gelen altınları bikaç bileziğimi gizlice alıp abime vermiş araba alacaklar diye üstelik abim evli ve onların da altınları var ama gelinimiz ben bozdurmam dedi diye. Kendi altınlarını bozdurmadılar annem benden aldı onlara götürdü haberim de yok üstelik
Yüksek ihtimalle gelmeyecek o altınlar geçmiş olsunGelin altınları bozdurmuyor zor durumdayız sen vermezsen kredi çekşcem dedi ben de öyle para gönderdim sonrasında tabi mevlüt altınlarım ve bikaç bileziğim üstelik ben farkettim sordum bana ben almadım dedi ama sınra söyledi ven aldım vericem söz dedi verse ne olacak bu saatten sonra annemi göresim gelmiyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?