• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneme çok kızgınım sizce haksız mıyım ?

Evet babam evi bana bağış yaptı tapusu benim artık annem henüz kesin bilmiyor verecek diye biliyor ama buna bile çok canı sıkılıyor diğer altın vs hepsini kasaya koydum bankada artık
Annem evi bana verecek diye dava açarım diyor mal kaçırma bu diyor neler neler

Annem evi bana verecek diye dava açarım diyor mal kaçırma bu diyor neler neler

Sende Desene bende sana ve ogluna hirsizlikdan dava acarim polise giderim diye.
Hatta süre ver, su güne kadar geldi geldi, gelmedi seni oglunu gelinini polise bildircem diye. Hatta abin ve yengene de at bu mesaji en azindan elinde delil olur

Sende Desene bende sana ve ogluna hirsizlikdan dava acarim polise giderim diye.
Hatta süre ver, su güne kadar geldi geldi, gelmedi seni oglunu gelinini polise bildircem diye. Hatta abin ve yengene de at bu mesaji en azindan elinde delil olur
Bana kendimi kötü hissettirmeye çalışıyor evi alırsan vebali büyük olurmuş,ben giderim baban yaşlı iyi ce yaşlanır sen bakarsın sınra o ölür sen de yalnız ölürsün neler neler 😔üstelik babam abinlere de ev alacak ama söylemiyor tabi kızgın onlara diye hakkını yemiycez yani ben hak da yemiyorum

Bana kendimi kötü hissettirmeye çalışıyor evi alırsan vebali büyük olurmuş,ben giderim baban yaşlı iyi ce yaşlanır sen bakarsın sınra o ölür sen de yalnız ölürsün neler neler 😔üstelik babam abinlere de ev alacak ama söylemiyor tabi kızgın onlara diye hakkını yemiycez yani ben hak da yemiyorum
Yaşlandıklarında bakılacaklar elbet ama seni yalnızlıkla vurması çok saçma, sen zaten yalnızsın, bu kadın destek değil ki düşman, diğerleri de menfaatçi, bunlar yanında olsa ne olur olmasa ne eksilir. İşin var evlatların var. Elbet büyüyüp sana yaren olacaklar. Yuvadan uçtuklarında sanki anan abin mi duracak yanında, yine aynı yerde olacaksın. Bu dünya 3 günlükse herkese 3 günlük, insanlık sende kalsın diye kendini soydurmak anlamsız. Yarın evlatlarına kalacak her şey senin hakkın ve vazgeçilmezler

Oncelikle annenize yaziklar olsun. İlk olarak bankaya altin hesabi actirip kalan altinlarinizi bozdurup oraya koyun .abinize, abinizin esine ve anneninize hemen altinlarini geri istediginizi soyleyin .Baska bir aile buyugunuz varsa sozu gecen onlarida araya katin .Evlatlarinizin riskini kimseye yedirmeyin.bir daha da kimseye borc para gondermeyin .

Canim sen zaten yalnizsin .tek basina cocuk buyutuyorsun gelip cebine harclik koyacaklarına ogullarina gelinlerine senden calip verme derdindeler .dedigim gibi altin hesabi ac birikimlerini oraya koy .Abinin san afaydasi yok ,iyi de olsaniz kotu olsaniz herkes ailesini kurdu mu kendi cekirdek ailesinde yalni .hayatta yalniz kalacak bir durumun yok .kalan mirastan yasal hakkin neyse ileride onu da al .acik acik evlat kayirdiklarini da soyle .ilerde gelin size bakacak mi diye de ekle cunku yasland8klarinda gene senin kapalina gelecekler ona gore evlat ayrimi yapsinlar .mesafeni ve tavrini koy ailene

Babanızın evlilik birliği içinde aldığı eve anneniz de ortak değil mi? Bana yaş tahtaya basmışsınız gibi geldi. Hırsız anneniz haklı gibi görünüyor, mal kaçırma olmuş. Yarın gidip eşim ortak evimizi başkasının üstüne devretmiş, tapu iptali davası açıyorum diyebilir. Ayrıca çocuğunuza yemek yapıp bakması için 7 kat yabancı birini bulun. Bu kadına nasıl güveneceksiniz, hırsını çocuğunuzdan çıkaracaktır.

Babanızın evlilik birliği içinde aldığı eve anneniz de ortak değil mi? Bana yaş tahtaya basmışsınız gibi geldi. Hırsız anneniz haklı gibi görünüyor, mal kaçırma olmuş. Yarın gidip eşim ortak evimizi başkasının üstüne devretmiş, tapu iptali davası açıyorum diyebilir. Ayrıca çocuğunuza yemek yapıp bakması için 7 kat yabancı birini bulun. Bu kadına nasıl güveneceksiniz, hırsını çocuğunuzdan çıkaracaktır.
Benim miras hakkımdan daha az olduğu için evin değeri sorun olmuyor bir de abime de ev alacak kadar paraları var

Benim miras hakkımdan daha az olduğu için evin değeri sorun olmuyor bir de abime de ev alacak kadar paraları var
Madem var para, herkes sağken 2 çocuğa eşit para veya ev versinler. Yani ben mi bu işleri tam bilmiyorum, sanki kimsenin garantisi yok gibi. Bir de madem babanızda para varmış ne diye anneniz gizlice altınlarınızı yürütmüş gasp etmiş? Şu senin payın bu senin payın desinler herkes alacağını alsın.

O evde annenizin de kanunen hakkı var, nasıl sorun olmuyor?

Madem var para, herkes sağken 2 çocuğa eşit para veya ev versinler. Yani ben mi bu işleri tam bilmiyorum, sanki kimsenin garantisi yok gibi. Bir de madem babanızda para varmış ne diye anneniz gizlice altınlarınızı yürütmüş gasp etmiş? Şu senin payın bu senin payın desinler herkes alacağını alsın.

O evde annenizin de kanunen hakkı var, nasıl sorun olmuyor?
Evet annem kendi paraları varken babamdan çekindiği için benden aldı götürdü babam onlara da hakkını verecek ama önce onlar benden aldıklarını getirsin yani

Evet annem kendi paraları varken babamdan çekindiği için benden aldı götürdü babam onlara da hakkını verecek ama önce onlar benden aldıklarını getirsin yani
Bakın günün sonunda kanunen anneniz o evin devrini iptal ettirebilir. O da tapu devrine imza atıp onay verdi mi? Sizden aldıklarını tabi geri versinler. Siz aldı diyorsunuz ama ben çaldı demeyi tercih ediyorum. Anneniz güvenilmez biri, çocuk bile emanet etmeyin.

Bildiğim tek şey bu anlaşmaların devirlerin kanuna uygun ve itiraza yol açmayacak şekilde yapılması gerek. Al kızım sana ev veriyorum, oğluma da alırım bir ev yerine, senin hakkın bu senin hakkın şu deyip karşılıklı imzalansa daha sağlam değil mi? Şu nedenle uzatıp ısrar ediyorum, ana oğul sizi oyuna getirmesinler. Bu işleri bilen ya da avukat bir üye gelir açıklar belki.

Bakın günün sonunda kanunen anneniz o evin devrini iptal ettirebilir. O da tapu devrine imza atıp onay verdi mi? Sizden aldıklarını tabi geri versinler. Siz aldı diyorsunuz ama ben çaldı demeyi tercih ediyorum. Anneniz güvenilmez biri, çocuk bile emanet etmeyin.

Bildiğim tek şey bu anlaşmaların devirlerin kanuna uygun ve itiraza yol açmayacak şekilde yapılması gerek. Al kızım sana ev veriyorum, oğluma da alırım bir ev yerine, senin hakkın bu senin hakkın şu deyip karşılıklı imzalansa daha sağlam değil mi? Şu nedenle uzatıp ısrar ediyorum, ana oğul sizi oyuna getirmesinler. Bu işleri bilen ya da avukat bir üye gelir açıklar belki.
Avukatla görüştüm zaten hesapladı sorun yok dedi bağış oldu zaten kanuna uygun yani sorun yok babam olmasa annem bana giçbişey vermezdi abimler de o yüzden kendimi garantiye aldım ben

Yahu boşanırken bile şerhli mal değilse dünyanın davası açılmak zorunda mal paylaşımında ki çoğunlukla çözülemiyor. adam tapusu kendi üzerine olan şeyi sağlığında bağışlamış. Eşin payı var falan hikaye tapuda belirtilmiş bir şey yoksa mirasçı gıkını çıkaramıyor çünkü adam sağlığında bu malın tasarruf hakkına sahip.

Avukatla görüştüm zaten hesapladı sorun yok dedi bağış oldu zaten kanuna uygun yani sorun yok babam olmasa annem bana giçbişey vermezdi abimler de o yüzden kendimi garantiye aldım ben
Çok üzüldüm size. Bosanmissiniz ansızın anne babanız vefat etse ortada kalabilirsiniz diye düşüneceğine anneniz çevirdiği dolaplara bakın. Babanızdan Allah razı olsun.
Ne biçim anneler var ya. İnanın yaslaninca oglusu gelini de bakmaz yine size kalır. Siz de bakmayın. Verin huzur evine

Çok üzüldüm size. Bosanmissiniz ansızın anne babanız vefat etse ortada kalabilirsiniz diye düşüneceğine anneniz çevirdiği dolaplara bakın. Babanızdan Allah razı olsun.
Ne biçim anneler var ya. İnanın yaslaninca oglusu gelini de bakmaz yine size kalır. Siz de bakmayın. Verin huzur evine
Bi de bana kızıyor evi alıyorum diye şimdi alt katlarında oturuyorum ya kira ver o zaman diyor 😔

Yani babam ölse bana hiçbişey vermez bu kesin evden bile çık der belki o yüzden kendimi garantiye aldım babam zaten hak yedirmez onlara da verecek haklarını sonunda

Yani babam ölse bana hiçbişey vermez bu kesin evden bile çık der belki o yüzden kendimi garantiye aldım babam zaten hak yedirmez onlara da verecek haklarını sonunda
Anneniz size mirası hak görmüyorsa g.dogulu musunuz ? Gerçi iki kardeşsiniz g.dogulu olamazsınız

Back