- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.065
- 598
- 37
- Konu Sahibi cocuklarimcanlarim
-
ya işte anlatamadığım bu kardeşim al anneni sattır ev mev kalmasın al kardeşinide annen sen kardeşin yaşayın bırak abin ne hali varsa görsün böylelikle görürsün gelin ne yapacak,ama yok olmuyor ev de ev evde ev ,bakın baştan beri ana temanız zaten anneniz değil evdi..bu kadar üstünüze gelmemin tek sebebi de bu.Oldu tabii annem ödesin, neden sırf gelin hanım sıkıntıya girmesin rahat etsin diye öylemi bugüne kadar yeterince sıkıntı çekti annem yaşamayan bilemez bunları.
çocukları banyo yaptırıyolarmış bende öyle okudum aman neyse ne herkes hayatından memnun görümce ile kaynana hariç ne diyek biz..
En azından annemi bir hizmetçi, kendini de hanım ağa gibi görmesin yeter.
tamam burdan gelin hanıma sesleniyoruz kaynanana hürmet et kızım çocuklarına kendin bak görümcen gördüklerine dayanamıyor..kk olarak saygılarımızı sunuyoruz sana.ha o dublekside bırak kimsin ki sen gram hakkın yok hatta beni dinlersen de boşa kocanı al çocuklarını kendine yeni bir hayat kur,ya da bırak çocuklarını haftada bir görürsün zaten babalarında kalsınlar.En azından annemi bir hizmetçi, kendini de hanım ağa gibi görmesin yeter.
ya işte anlatamadığım bu kardeşim al anneni sattır ev mev kalmasın al kardeşinide annen sen kardeşin yaşayın bırak abin ne hali varsa görsün böylelikle görürsün gelin ne yapacak,ama yok olmuyor ev de ev evde ev ,bakın baştan beri ana temanız zaten anneniz değil evdi..bu kadar üstünüze gelmemin tek sebebi de bu.
ooo tebrikler bu kadar yorumdan bunu mu buldunuz iyisiniz iyiİşte yorumları okumadan anlamadam yazdığınız nasıl da belli beni eleştiriyorsunuz bu konuda ama kendinize baksanız bir de. Ben annem mi banyo yapamıyor dedim erkek kardeşimin banyosunu hafta sonları ben gidiyorum annemle birlikte yaptırıyoruz dedim. Ahh ahhh sırf konu sahibine nasıl muhalif olurum diye yorum yapıyorsunuz resmen.
tamam burdan gelin hanıma sesleniyoruz kaynanana hürmet et kızım çocuklarına kendin bak görümcen gördüklerine dayanamıyor..kk olarak saygılarımızı sunuyoruz sana.ha o dublekside bırak kimsin ki sen gram hakkın yok hatta beni dinlersen de boşa kocanı al çocuklarını kendine yeni bir hayat kur,ya da bırak çocuklarını haftada bir görürsün zaten babalarında kalsınlar.
haa ta öyle kadın bakmıyor yani çocuklarına. görümce taa nerelerden gidip annesiyle çocukları yıkıyor.çocukları banyo yaptırıyolarmış bende öyle okudum aman neyse ne herkes hayatından memnun görümce ile kaynana hariç ne diyek biz..
Bu hayattan şikayet eden gelin değil ki zaten..
ya canım ebru evde bir de hasta kardeşi varmış bunu da yeni öğrendik.Anlıyorum bu isteğinizi de..
Sizin de anlamanızı istiyorum.
Anneniz hizmetçi gibi davranmayacak.
Çözüm bu..
O gelininiz de kalkacak kendi işini kendi görecek.
Çocuklarına anne olacak..
haa ta öyle kadın bakmıyor yani çocuklarına. görümce taa nerelerden gidip annesiyle çocukları yıkıyor.
akıl alacak gibi değil. Nasıl ana bu?
Sen gelip ilgileniyorsun herhalde annemin ilgilenmediğini bildiğine göre.
haa ta öyle kadın bakmıyor yani çocuklarına. görümce taa nerelerden gidip annesiyle çocukları yıkıyor.
akıl alacak gibi değil. Nasıl ana bu?
Konu boyunca hiç bahsi geçmemiş
diğer tüm yorumları okudum ısrarla sormalarına rağmen başka kardeşiniz var mı diye cvp vermemişsiniz
bu durumda rahatsız olan kardeşiniz( Allah şifasını versin-sizede geçmiş olsun) nerde kalıyor kim ilgileniyor
haaa abiniz ve yengeniz ile beraber anneniz-erkek kardeşiniz maa aile bir arada yaşıyorsalar gelin istemez
bende olsam istemem evimde özel isterim mahrem isterim
çocuklarımla kocamla baş başa olmak isterim
annenizde çok büyük hata var kendi evini kendi düzeni kurmalıydı
abinde ev alıyorsa da kendi alacaktı kendi ödeyebiliyorsa alacaktı
kardeşim ayrıntısını yazmadınız ama???Ben gelin çocuklarını dahi yıkamıyor dedim mi lütfen yorumlarımı iyi okuyun, kardeşimin banyosu için gidiyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?