- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.065
- 598
- 37
- Konu Sahibi cocuklarimcanlarim
İşaretlediğim cümleniz günümüz için pek geçerli değil haberlerde neler okuyoruz duyuyoruz. Artık bazı değerleri her anne taşır diyemeyecek bir dünyada yaşıyoruz malesef.
Burada konu o çocukların nasıl çıktığı değil daha dün bu konuda sizi destekleyen bir arkadaş başka bir konuya " bazıları bebek doğurmayı petshoptan köpek almaya benzetiyor " diye bir yorum yaptı demek ki doğurmak kolay ama doğru şekilde büyütmek zor.
Annesinin hataları elbette vardır hepimizin her konuda hatalarımız olabilir fakat iyi yönlerimiz çoksa hatalı tarafımızı örter. Evden çıkmama sebebini torunlarını özleyeceği için değil o çocuklara ne olacağını bilmediği için diye açıkladı konu sahibi.
Sonuçta tek taraflı dinliyoruz evet ama 14 yıl boyunca kv siyle başka seçeneği varken yaşamayı seçen biri ya kv sini çok seviyordur ya da birtakım çıkarları vardır.
Geline o neler çekti diye sormak yerine çekti madem neden evleri bunca yıl ayırmadı diye sormak lazım.
o petshop benzetmesi benden çıktı direktparkbyull deseydin çekinmeden,yorumlar birleştirilmesin konular birbirinden ayrı o konu 6 aylık evli 3 aylık hamile kocasıyla kavga ettiğinden çocuğu aldırsam mı diyen kadınaydı...bilinçsiz hayvan alıp sıkılınca sokağa atan insanlarla birebir uyuştuğundan yazdım..kayınvalidenin evden çıkmamak için sebebi çoook ,evide satsın kızına gitsin diğer oğlunu alsında damadı kabul ediyormuş zaten..benim en baştan beri tepkim suçlanan gelin sebebiyleydi..ilk yorumu alıp yapıştıralım ne demek istediğimi anlarsınız..
ilk başta olabilir dedik,belki 14yıldır tüm sorumluluğu anneniz aldığı için gelin bu kadar sorumsuz olmuştur dedik..amatakriben serilerde,gelin çok para harcadığı için yetişilemiyorlardan gelin çalışmıyorlara kadar gitti konu sahibininm yorumları oysaki sebep abim ben biliyorum dese ne diyeceğiz çözüm ortadaydı al anneni dedik gelmiyor dedi biz ne yapalım,sonra çocukları yıkamak için ben gdiyorum dedi o çocuk biz sonra sorunca sakat kardeşe döndü,sonra saptıran biz olduk,derdim konu sahibini aşağılamak sıkıştırmak değil ki ,kim var ki bu forumda tutarlı konu açtıda laf ettik?