annem ve hep evli adamlar

annemin peşini bu nakliyeci olan adam bırakmıyomuş..sana dini nikah kıydım sana masraf yaptım ya benimparamı öde yada benden başkasıyla olamazsın diyormuş..onlar görüştüklerinde ben bağırıp çağırınca neden hala o pislikle görüşüyosun deyince annem anlattı..beni silah zoruyla bi ormana götürdü dedi öldürürüm seni demiş... adam annemin peşini bırakmıyo karısı birkaç kere bizim kapımızı çaldı annenle benim kocam yatıyolar dedi ben komşular duyyar diye okadar korktum ve utandım ki hiç bir savunma yapacak ta durumum olmadığından sustum..kadının ağzı kanıyodu...kocam beni senin anan yüzünden dövüyo bıraksın peşimizi dedi bana. anneme anlattım bağırdım çağırdım sen utanmıyomusun dedim o kadının yerinde olmak asla istemezdim dedim..annem bana o kadın beni bile bile kabulleniyo o kadın karısıysa bende karısıyım demişti....ben tabi şok... bütün bunları unutamıyorum.annem bu benim annem

bir gün o adam sırf annenle olmak için senide kaçırabilir. git kaç,kurtar kendini.

merhabalar...dün yine canım çok sıkıldı annem hakkında konuşmak istemiyorum hiç kimseye..çünkü o benim annem ama tanıdığım insanlarla paylaşamadığım için iyice doldum bari tanımadğım insanlarla paylaşıyim diyorum...ben çok kötü bir çocukluk yaşadım çok çok kötü ama..neyse en sonunda annem babamı terkedip abimle beni alıp bi eve götürdü..hiç tanımadğımız insanlardı dul bir kadım ve iki çocuğu vardı onunda..birkaç ay onlarda kaldık orda yeni okula kaydımızı yaptırdı annem..evinde kaldğımız kadının çocuklarıyla aynı sınıftaydık çocuklar herkese bizi ezik sığıntılar diye gösteriridi biz üzülürdük tabi ama neyse çocuktuk..okadar çok sıkılmıştık ki abimlle elin evinde yaşamaktan ve hergün okulda çocuklardan o lafları duymaktan anneme gidelim burdan diye diretirdik.. biz bi gün okuldan geldik annem yoktu kaldığımız kadına annem nerde diye sorduk dışarda gelir birazdan dedi...annem çok geç saatte o kadının akrabası olan bir adamla geldi...o gün o adamla beraber ev eşyası almışlar herşeyi almışlar ev tutmuşlar ve taşındık oradan..yeni evimizde çalışmayan bir kadının alamayacağı herşey var...bu adam hergün bizdeydi..biz adamı sevmiyorduk..abim ozamanlar bana bu adam geceleri geliyo annemin odasında kalıyo derdi.ben çok üzülüyodum adamla dost hayatı yaşıyodu ve bu adam evliydi çocukluydu... bi gün abimle beraber şu pisliğin ayakkabısına tükürelim dedik adamın ayakkabısına tükürmüştük adam bizden çok geç vakit kalkıp ayakkabısını giymeye gidince tükürüğü görünce abimi tuttuğu gibi duvara çarptı vurdu bağırdı....annem hiç ama hiç birşey demedi çocuktur onlar vuramazsın sen benim çocuğuma demedi..bizim bu çok zorumuza gitti..aradan birkaç gün geçti annemle o odam bizi mutfağa çağırdı...biz evlenicez dediler...bizde bu adama zaten evli anne dedik..tabiki bizi tınlamadılar bile..o gecenin sabahında abmle ben ufacık yaşımızda pendikten 4.levente yol bilmeden babama gitmeye karar verdik aldık kıyafetlerimizi anneme biz gidiyoruz sen o adamla yaşa dedik annem bize kalın demedi yolu bulamazsınız demedi..sonra biz babama gittik..babama olanları anlatmadık annem çalışıyo ev tuttu dedik ama biz senle kalmak istedik diye yalan söyledik..babamla hayat berbattı berbat lise yılları yaşadım orada babam arkoliktir. Neyse annemin beraber yaşadığı adam anneme dini nikah yapmış karısını boşamamış annemle dost hayatı yaşamaya devam etmiş annemde en sonunda bunu kabullenememiş ki birden babamı arayıp barışmak istedi bariştılar tekrar birleştiler.sonra yine anlaşamadılar hır gür devam etti yine ayrılmaya karar verdi annem..ev eşyalarımı götürsünler diye anlaştıkları bi nakliye firması vardı..biz tekrar pendiğe taşındık nakliyeci adamlardan biriyle annem o gün taşındıktan sonra diiyoloğunu devam ettirmiş..sonra o nakliye firmasında işe başladı...nefret ediyorum o insanlardan bu nakliyeciler kürt...akrabalar hepsi..annem aralarından biriyle ilişki yaşaıyodu ben anlıyodum..ve komşuya anlatmış bu ilişkiyi yaşadığı adamın erkek kardeşi de babasıda annemden beklentiye girmişler.... bunları öğrenince midem bulandı.. Neyse reddetmiş annem bu adamla ilişkisi yıllarca sürdü bu adam da evli bu adamda çocuklu...sonra adam anneme birsürü masraf yapmış...anneme dini nikah yapmış..annem karını boşa demiş ama adam biz kürdüz bizde kadın boşamak yoktur demiş karısını boşamamışş...ben okulumu bitirdim annemle yaşamaya karar verdim ama onu kaç kere uyardım o adamla ilişkini keseceksin ben çalışıcam bu eve bakıcam dedim...ve işe girdim yıllardır çalışıyorum..ev bakıyrum ama okadar yoruluyorum ki boşa olduğunu gördükçe...mesela annemin telini alıyorum arada birşey bakmak için..vatsapında ki konuşmalarnı görüyorum adamın biri yavrum naber yazmış...başka bi adamla daha yazışmız... bu nakliyeci pislik herifle kaç defa ayrıldım dediği halde onunlada yazışmış...ve dün gece ben odamdayken mutfakta bi hanım arkadaşıyla konuşurlerken onları dinledim kadın,kızına söyledin mi diyordu annemde hayır daha söylemedim netleşmeden söylemek istemedim dedi...ben duydum olayı yazıştığı adamlardan biri annemle evlenmek istediğini söylemiş adam bekarmış hiç evlenmemiş.annemde o yüzden tereddütteymiş...ama tereddütü benimle ilgili değil adam hiç evlenmemiş ya ev bakabilirmi geçindirebilir mi derdi o...şimdi ben bu konuşmaları duyup duymamazlıktan geldim...ama gerçekten artık ne yapıcağımı hiç bilmiyorum....ben evlilik çağında bir genç kızım ama yıllardır tek derdim ev bakmak...ama boşa çabalıyorum boşa...nne yapmalıyım ne olur bana bi akıl verinn...özür dilerim çok uzun oldu..ve kesinlkle konumda kürt türk ayrımı yapmak için değil adamın cevabına istinaden anlatmak istedim..
Çok üzüldüm yaşadıklarınız için ama aynı zamanda sizi çok dirayetli ve güçlü gördüm. Bu yüzden hayatınızı yoluna koyabileceğinize dair hiçbir kuşku duymuyorum. Zaten her şeyin farkındasınız bu yüzden anneniz şöyleymiş yazık olmuş gibi yorumlar yapmayacağım. İlk olarak o evden bir an önce kurtulmak için neler yapılabilir onu düşünmek lazım. Belki kendinize çocuk veya yaşlı bakımı gibi yatılı bir iş bulabilirsiniz. Güvenilir bir yerde yatılı olarak çalışırsanız, kira ve fatura derdi olmadığı için kenara para atıp ileride kendi evinize çıkabilirsiniz. Eğer birazcık yabancı diliniz varsa çocuk bakımı programlarıyla yurt dışına da gidebilirsiniz. Bu vesileyle hem dilinizi ilerletebilir hem hem de annenizden uzak olursunuz. Yurt dışında kalmış olmak kariyeriniz için de oldukça avantaj sağlar. Şu anki kazancınız yeter mi bilmiyorum ancak Anadolu yakasında çok uygun eşyalı apartlar var. Bir süre böyle bir apartta da yaşayabilirsiniz. Aklıma gelenler bunlar. Ben bir insanın isterse her şeyi başarabileceğine inanıyorum. Şu an durum gözünüze çok kötü görünüyor olabilir ama bu sizi korkutmasın. İyi bir iş ve doğru kararlarla çok güzel bir gelecek hazırlayabilirsiniz kendinize.

Son düzenleme:
Sanki Türk filmi izledim. Ne kadar acıklı bir hayat hikayeniz var.Abinizle sizin psikolojinizi düşünemiyorum. Mutlaka alt üsttür. Annenizi Allah ıslah etsin. Hala mı devam ediyor bu tür ilişkilere.Konu Türk kürt ayrımı değil elbette ama kurtlerin %80 i böyle. Taa oralardan buraya insaatlara calismaya gelirler. Milletin karisina kızına sarkarlar sanki kadın görmemisler. Sonra yine taaa aa oralardan gelir Bodrum Muğla Aydın Kuşadası Milas Antalya vb.yerlerde iş bulup garsonluk vs.milleti tavlamaya kalkarlar. Özellikle turist neyse ....Ama kendi karı kızlarına gelince namus bekçisi kesilirler. Kan dökerler.

işte pskolojim iyi sayılmaz..aşırı derecede sesssiz ve utangaçlık olarak yansıdı bunlar bana.Okadar sessisizim ki...dün sevgilimle konuşuyoduk bana önünde öyle bi duvarın varki insanlar seninle konuşmaya çekiniyolar dedi...üzüldüm elimde değil evet çok sessiz bi tip olduğumdan benle konuşanda olmuyo dolasıyla

işte pskolojim iyi sayılmaz..aşırı derecede sesssiz ve utangaçlık olarak yansıdı bunlar bana.Okadar sessisizim ki...dün sevgilimle konuşuyoduk bana önünde öyle bi duvarın varki insanlar seninle konuşmaya çekiniyolar dedi...üzüldüm elimde değil evet çok sessiz bi tip olduğumdan benle konuşanda olmuyo dolasıyla
yaşadıkların çok zor.. koca bir duvarın arkasına saklanman okadar normalki.. insan annesinede güvenemeyecekse..
arkadaşlardan biri çok güzel yazmış .. yatılı çocuk bakım yada yaşlı bakımı senin için çok iyi olur.. para biriktirirsin ama en önemlisi kendini güvende hissedersin. erkek arkadaşına sakın bişey söyleme.. erkekler nekadar sevselerde ağızlarının ayarı yok malesef:KK43:

çok çok üzüldüm . ve ne diyeceğimi bilmiyorum açıkcası. fikir de üretemiyorum konu ile ilgili.

Sevgilin bu yasadiklarini biliyo mu? Abin evli mi evi var mi? Varsa eger abinle yasa bence. Para biriktirip kendi evine cikarsin. Genc kizsin. Allah korusun o adamlardan biri sana goz koyar bisey yapmaya calisir kendini savunamazsin. Cocuklarini dusunmeyen anne anne degildir benim gozumde. O seni dusunmediyse bunca zaman, bu saatten sonra sen o kadini hic dusunme

sakin sevgiline annenin durumunu anlatma canim, yatili cocuk veya yasli bakimi da iyi fikir bence. firmalar var basvur.

Bir süreligine abinizin yanina gidemezmisiniz? Sirf biraz para kiyiya köseye koyana kadar ?
Anneniz'de olsa bir süre icin muhatabi kesmelisiniz. Biraz kendi ayaklarinin üzerinde durmaya calissin....

Gelecegi pek parlak durmuyo annenin. Sen kendini düsünmeye bak bence. Yarin birgün evlenmek istediginde sirf aile hayatin yüzünden seni istemezlerse asil ozaman isyana baslarsin. Bu olanlar senin elinde degil ama kendi hayatini kurtarmak senin elinde. Bu durumda kardesler en büyük destekci olur. Abin dogrusunu yapmis annenle irtibati keserek.

Bir süreligine abinizin yanina gidemezmisiniz? Sirf biraz para kiyiya köseye koyana kadar ?
Anneniz'de olsa bir süre icin muhatabi kesmelisiniz. Biraz kendi ayaklarinin üzerinde durmaya calissin....

böylede ev bakan benim öylede ev bakan ben olucam da.. yalnız olmak yalnız eve çıkmak zor geliyo..diyorumki her ay para biriktiriyim :S dişimi sıkiyim

böylede ev bakan benim öylede ev bakan ben olucam da.. yalnız olmak yalnız eve çıkmak zor geliyo..diyorumki her ay para biriktiriyim :S dişimi sıkiyim

Mecbursunuz... Böyle yasanmaz güzel insan!
Her ne olursa olsun o sizin anneniz... Yanliz birakin demiyorum...

Hani bir söz vardir ya ac birine balik verme, balik tutmayi ögret diye. Aynen öyle... Annenizin evini gecindirmeyin. kendi evini nasil gecindire bilir onu ögretin. Ama kesinlikle sizin o evden cikmaniz lazim. Sizin icin daha saglikli olucaktir

madem ev bakabilecek kadar gelirin var, kendine bak, ananı da bırak kimin metresi oluyorsa olsun. kazık kadar kadının kıçını sen mi toplayacaksın.

bıtanem güzle kızım,güzel yüzünden güzel yüreğinden öpüyorum,bu satırları yazarkende ağlıyorum prensesım,yavrum bakma burda yazılanlara,hanımlar sızlere çok kızdım,prensesın yüzüne böle anan metres falan demek,hiç hoş değil,kızım bır ev arkdaşı falan bulamazmısın,bende ıstanbuldayım,gel bıze kal,ama ne olur hep böle yürekli düzgün kal,senı anlıorum,bizim başımızdada var,benım yeğenlerımde buna biraz benzeyen durumdalar,ama biz hiç bırakmıyoruz,dayıalr teyzler,akrabalar hep ellerimiz üstünde,ama tabi yüreğindeki travmaları nasıl düzelir bilmıyorum,ne yapalım güzel kızım senın annen böle bir model,o sneın annen diyenlere bakma,evet biyolojık olarak annen,ama sen ona bakmaya mecbur değilsin,ölse dönüp bakmasan hakkın yavrum,

bıtanem güzle kızım,güzel yüzünden güzel yüreğinden öpüyorum,bu satırları yazarkende ağlıyorum prensesım,yavrum bakma burda yazılanlara,hanımlar sızlere çok kızdım,prensesın yüzüne böle anan metres falan demek,hiç hoş değil,kızım bır ev arkdaşı falan bulamazmısın,bende ıstanbuldayım,gel bıze kal,ama ne olur hep böle yürekli düzgün kal,senı anlıorum,bizim başımızdada var,benım yeğenlerımde buna biraz benzeyen durumdalar,ama biz hiç bırakmıyoruz,dayıalr teyzler,akrabalar hep ellerimiz üstünde,ama tabi yüreğindeki travmaları nasıl düzelir bilmıyorum,ne yapalım güzel kızım senın annen böle bir model,o sneın annen diyenlere bakma,evet biyolojık olarak annen,ama sen ona bakmaya mecbur değilsin,ölse dönüp bakmasan hakkın yavrum,

çok teşkkür ederim çok iyisiniz..bizim akrabalar sizler gibi değil malesef hiç kucak açmadılar ben lise yıllarımda babamda zorla kalırken gel kızım bizde kal demediler. Çok iyisiniz beni tanımadan davet edebiliyosunuz..şuanda çok moralim bozuk olduğundan sağlıklı düşünemiyorum sanırım...işimi değiştirmek yatılı bi evde kalıp çocuk yada hasta bakmak açıkcası gözümü korkutuyo...ayrı eve çıkmak ta aynı şekilde..şuanda çalışıyorum ön muhasebec işim.. işimden memnunun çıkmak istemiyorum..bu yıl üniverste sınavına girdim yaşım biraz geçti ama kazansaydım eğer yatılı bi istediğim bölüm vardı orda okuyacaktım kazanabilseydim benim için çok güzel olur du ama nasip işte..şimdi açıktan üniverste yazdım onu okuyup evlenene kadar annemle bu olanlara dişimi sıkacakmışım gibi görünüyo...kenarıma para atmaya çalışacağım artık..

sende abin gibi olmalısın. evet annen, onu tamamen sil at diyemem ama senin yaşam kaliten çok düşer o evde o kadınla devam ettiğin sürece. bugün oğlunun dini nikahlısından beklenti içine giren baba- abiler yarın sana da göz dikebilirler

X