- 5 Nisan 2015
- 3.612
- 11.820
Daha ne dramlar duyacağız şu bdv deevlenmiyor ki. metres oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha ne dramlar duyacağız şu bdv deevlenmiyor ki. metres oluyor
yok dini nikah kıyıyormuş ya, sanki yaptığı çok doğru gibi bide kalıbına uyduruyor.evlenmiyor ki. metres oluyor
bir süre eve çıkacak durumun olana kadar ağabeyinle yaşasan. yengen birşey demez sanırım. olayları biliyorlarsa,bence kabul ederler.
çok çok uzun mevzular olduğundan yazamıyorum ama abimle yengem okadar bencillerdir ki onlarlada yaşayamad...sığamam o eve
yani dini nikah kıyınca normalmi oluyor . kabul edilebilirmi bu. sende yapma artıkyok dini nikah kıyıyormuş ya, sanki yaptığı çok doğru gibi bide kalıbına uyduruyor.
ay hayır tabiki, diyorum ki yaptığı zaten ahlaksız, normalmiş gibi bide nikah kıyıyor.yani dini nikah kıyınca normalmi oluyor . kabul edilebilirmi bu. sende yapma artık
bir kız arkadaşın varmı,beraber ev tutabileceğin.çok çok uzun mevzular olduğundan yazamıyorum ama abimle yengem okadar bencillerdir ki onlarlada yaşayamad...sığamam o eve
yok dini nikah kıyıyormuş ya, sanki yaptığı çok doğru gibi bide kalıbına uyduruyor.
o kadınla ilşkini keseceksin. babana git bir süre o zaman. teyze hala amcca büyükanne yokmu. bir süre onlara git. ama kaç kurtar şu kadından kendinişimdi yazdıklarımı okuyunca ağlamamak için kendimi zor tutuyorum...benim piskolojimi bu ailem öyle bozdu ki bu halime aklımın başında olduğuna bin şükür allaha... annem şimdi bu bekar adama evet dese adam annemin hayatındaki nakliyeci adamı öğrenecek elbette....çünkü nakliyeci adam annemi bırakmaz...annemde onu da kenar da ötekini de kenarda tutar gibi hepsini yedekler gibi hepsiyle konuşuyor
bir kız arkadaşın varmı,beraber ev tutabileceğin.
namaz ve oruç bi kıstas değil, ahlak başka bişi.evet...dini nikahı yapınca günah olmadığını sanıyo...ya benim annem namaz kılıyor 5 vakit...oruç tutuyor bir kedi gelsin miyavlasın pencerede hemen gidip bişey pişirip kedinin önüne koyar doyurur hayvan da doymadan rahat edemez....ben gerçekten anlamıyorum bir tarafta bu kadar merhamet diğer tarafta sadece kendi çıkarı için yaptıkları....anlayamıyorum
Sorun KÜRT adamın karısını boşamaması değil annenizin ahlaki değerlerden yoksun olması..! Adam da cevabı da hikayenin en küçük detayı.. belirtmeniz bile yersiz..
sığınma evleri var aslında. onlar kendi ayaklarının üstünde tam anlamıyla durana kadar sana yardımcı olabililirler belki. bir araştırsanainanın yok...zaten çevrem yokki en yakın arkadaşım dediğim bir dostum var oda tam dostum..ama oda ailesiyle yaşıyo zaten...eve çıkabileceğim bir arkadaşım yok
Annenizin aklı fikri para olmuş,kusura bakmayın ama bu böyle. Evlenmek isteyen bekar adama bakamaz ggözüyle bakmasından bu sonucu çıkardım ben.
Yarın öbürgün para için sizide zorlayabilir biriyle görüşmeniz ićin.
Anlamadığım abiniz evlendi tamam ama neden bunca olaya rağmen kız kardeşini geride bıraktı? Sonuçta annenizin yaşadığı hayat ortada. Sizi hiç düşünmedi mi? Başinıza herşey gelebilir böyle bir evde.
Ne denirki başka bilemedim. Kendinize dikkat edin,o evde uyurken kapınızı kilitlemeyi ihmal etmeyin.