annem ve hep evli adamlar

bir süre eve çıkacak durumun olana kadar ağabeyinle yaşasan. yengen birşey demez sanırım. olayları biliyorlarsa,bence kabul ederler.

çok çok uzun mevzular olduğundan yazamıyorum ama abimle yengem okadar bencillerdir ki onlarlada yaşayamad...sığamam o eve

yok dini nikah kıyıyormuş ya, sanki yaptığı çok doğru gibi bide kalıbına uyduruyor.

evet...dini nikahı yapınca günah olmadığını sanıyo...ya benim annem namaz kılıyor 5 vakit...oruç tutuyor bir kedi gelsin miyavlasın pencerede hemen gidip bişey pişirip kedinin önüne koyar doyurur hayvan da doymadan rahat edemez....ben gerçekten anlamıyorum bir tarafta bu kadar merhamet diğer tarafta sadece kendi çıkarı için yaptıkları....anlayamıyorum

Kız polise mi gidersin sosyal yardimlasmaya mi gidersin artik git anlat derdini bu insanliktan cikmislarla yasama artik belki devlwt korumasi altina alir seni.bu insanlarla ömür çürütülür sadece

Annenizin aklı fikri para olmuş,kusura bakmayın ama bu böyle. Evlenmek isteyen bekar adama bakamaz ggözüyle bakmasından bu sonucu çıkardım ben.
Yarın öbürgün para için sizide zorlayabilir biriyle görüşmeniz ićin.
Anlamadığım abiniz evlendi tamam ama neden bunca olaya rağmen kız kardeşini geride bıraktı? Sonuçta annenizin yaşadığı hayat ortada. Sizi hiç düşünmedi mi? Başinıza herşey gelebilir böyle bir evde.
Ne denirki başka bilemedim. Kendinize dikkat edin,o evde uyurken kapınızı kilitlemeyi ihmal etmeyin.

şimdi yazdıklarımı okuyunca ağlamamak için kendimi zor tutuyorum...benim piskolojimi bu ailem öyle bozdu ki bu halime aklımın başında olduğuna bin şükür allaha... annem şimdi bu bekar adama evet dese adam annemin hayatındaki nakliyeci adamı öğrenecek elbette....çünkü nakliyeci adam annemi bırakmaz...annemde onu da kenar da ötekini de kenarda tutar gibi hepsini yedekler gibi hepsiyle konuşuyor
o kadınla ilşkini keseceksin. babana git bir süre o zaman. teyze hala amcca büyükanne yokmu. bir süre onlara git. ama kaç kurtar şu kadından kendini

evet...dini nikahı yapınca günah olmadığını sanıyo...ya benim annem namaz kılıyor 5 vakit...oruç tutuyor bir kedi gelsin miyavlasın pencerede hemen gidip bişey pişirip kedinin önüne koyar doyurur hayvan da doymadan rahat edemez....ben gerçekten anlamıyorum bir tarafta bu kadar merhamet diğer tarafta sadece kendi çıkarı için yaptıkları....anlayamıyorum
namaz ve oruç bi kıstas değil, ahlak başka bişi.

Sorun KÜRT adamın karısını boşamaması değil annenizin ahlaki değerlerden yoksun olması..! Adam da cevabı da hikayenin en küçük detayı.. belirtmeniz bile yersiz..

kesinlikle kürt türk lükle alakası bile yok...yanlış anlamayın lütfen

inanın yok...zaten çevrem yokki en yakın arkadaşım dediğim bir dostum var oda tam dostum..ama oda ailesiyle yaşıyo zaten...eve çıkabileceğim bir arkadaşım yok
sığınma evleri var aslında. onlar kendi ayaklarının üstünde tam anlamıyla durana kadar sana yardımcı olabililirler belki. bir araştırsana

ne yapıp edin ordan uzaklaşın, tutun bi ev sonrasında herşeyiniz yavaş yavaş olur zaten

Allah kmsenin başına vermesin kınamak istemem ama boyle annemi olur kuzum :KK43: annen yolunu çizmiş. O böyle mutlu. Hastaligimi var blmiorm ama erkeksiz yasayamiyor. Hep birilerinin kanatlari altnda olmk istiyor. Bir tek sana kanat geremiyor. Ynlis anlama ama, bence sen annenin ayagina takiliosun. Fazla geliosun. Rahat yasamak icin engelsin onun gozunde. Hoş daha ne kdr rahat yadanir blmiorm.
Yerinde olsam boyle bi insana anne demezdim. Alkolik babayla yasardim daha iyi. En azindan namusun ahlağın oldgu biyerde yasiyorum derdim. Alkollu baba dovse sovse illa gecer. Ama bu annenin sana yasattklarinin icinde actigi yaralar hic gecmeyecek bliomusun. Bn gerekirse o alkollu babayla ugrasrdm ama boyle bi anneyle yasamazdm. Adamlardan biri sana ilisecek sonunda olcgi bu. Kndine dkkt et

Annenizin aklı fikri para olmuş,kusura bakmayın ama bu böyle. Evlenmek isteyen bekar adama bakamaz ggözüyle bakmasından bu sonucu çıkardım ben.
Yarın öbürgün para için sizide zorlayabilir biriyle görüşmeniz ićin.
Anlamadığım abiniz evlendi tamam ama neden bunca olaya rağmen kız kardeşini geride bıraktı? Sonuçta annenizin yaşadığı hayat ortada. Sizi hiç düşünmedi mi? Başinıza herşey gelebilir böyle bir evde.
Ne denirki başka bilemedim. Kendinize dikkat edin,o evde uyurken kapınızı kilitlemeyi ihmal etmeyin.

abim çok gamsız babamda...yıllardır babam beni aramadı sormadı benim bir kızım var ne yapıyor ne ediyor demedi..abimde aynı.herkes kendini kurtarmaya bakıyo

X