bencede canm bende öyle istiyorum ama bu seferde annem tarafnda durum su şekilde olacak..Ya evet haklısınız ama zaten para vermesek eşi baktırmaz kısmı kötü tahmin etmiştim böyle bir şey olduğunu. Bence kesinlikle ama kesinlikle bakıcıyla devam etmelisiniz annenizin sağı solu pek belli olmuyor gibi geldi bana. Bundan 1-2 yıl sonra eşi emekli olsa oğlunuz yine ortada kalacak. Bakıcısına da alışırsa iyi de biriyse bence bakıcıyla devam etmeli.
Canım eğer annenin tavır alması seni bu kadar üzecekse ve bu bakımla ilgili kararlar vermesinin önüne geçiyorsa, o halde annen baksın.annem her durumda ameliyattan sonra bakıcı devam etsn deyip hangi nedeni gösteirrsek gösterelim bize tavır alır ve aramıza duvarlar örülürbilioymrsn oda gider baskasının cocuna bakar ihtycları var cünkü
bencede canm bende öyle istiyorum ama bu seferde annem tarafnda durum su şekilde olacak..
annem iyileşecek biz dersekki bakıcı devam etsn
1. cisi annemle aramzda duvarlar örülecek
2. cisi benim torunuma bakmamı istemedinz dyck
3. cüsü baska bir iş bulacak mecbur cünkü diyorum ya maddi sıkıntı var baska cocuk bakıcılıgı bulacak
4. cüsü yarn bakıcı atıp gitimmi yada birşey olupda anneme yüzümüz olmayacak gelde yardm et bak diyemeyiz cok sacma sapan bir durum anlcan
bugun ögle aramda eve gttmde konuştuk biraz yarn bakıcı iyi cıkar sende annene tekmeyi koyarsn sonrada annene muhtac olursn o zaman annen bakmaz işte dedi bende
anne sacmalama nasıl konuşuyorsn ameliyatı atlat saglıgına kavuş duruma göre bakarsn dedim ne desem ters oluyor onun için
bu seferde tantanalar bitmyck her sartlarda o adam emekki olunca paraya ihytcı kalmaynca baktrmckCanım eğer annenin tavır alması seni bu kadar üzecekse ve bu bakımla ilgili kararlar vermesinin önüne geçiyorsa, o halde annen baksın.
yok neden yalnş anlayım aynen öyle cok tuaf annemle hiç anlaşamayız zatenCanım benim yanlış anlama ama bence annen de bi tuhaf hani
Ne kadar var emekli olmasına?bu seferde tantanalar bitmyck her sartlarda o adam emekki olunca paraya ihytcı kalmaynca baktrmck
şimdi dior ya yabancı bakmasın yabancı ya vermeyn die hadi ordan onun derdi para
bizimle işi bittimi bay baaay olacagız biz
2 yıl varms canm su an herkez menfatt peşinde anlcnNe kadar var emekli olmasına?
Baksın 2 yıl canım ne olacak. Yani annem kırılır tavır alır diyorsan zoruna gitmemesi lazım emeklilik durumunun. Yapacak bişey yok gerçekçi olmak lazım2 yıl varms canm su an herkez menfatt peşinde anlcn
bakıcıdan memnun kalıpda anneme bakıcı devam etsin dersem yahut
bakıcıdan memnun kalmayıpta annem ayaga kalktında anne sen devam et dersem
bu durumdada aslnda anneme haksızlık olmazmı kullanıyor gibi olmaz mı korelim ?
iyi bakıcı iyi olrsa devam kötü olursa anne buda etik gelmiyor bna mantklı düşünnce
bend evladımı düşünüyorum ama içinde bulndugum durum o kadar karmasık kiCanım ilk önce evladını düşünmen gerekiyor, seni anlıyorum tabi ama.
Eski konularınızı okudum biraz.. Hep sorunlu hep sorunlu.. Annenizin eşi olduğu sürecede çözümlenmeyecek hep böyle sürecek...banada mantıklı gelen bu ama işte durumun içinde oluca daha farklı oluyor birde annemn söyle demesine cok kırıldm
hha yarn iki gün sonra bakıcı sizi ortada bırakır o zamanda bana muhtac olrsnz bende bu sefer bakmam
en doğrusu arkadaşın dediğiEski konularınızı okudum biraz.. Hep sorunlu hep sorunlu.. Annenizin eşi olduğu sürecede çözümlenmeyecek hep böyle sürecek...
Allah aşkına annem kırılır, aramız buz gibi olurdan önce evladınızı düşünün yaa.. Çocuk zaten tantanalı ortamda büyüyo (annenizin eşi yüzünden) siz hala annem kırılmasın diyosunuz.. Bırakın millet ne düşürse düşünsün, annenizin ameliyatı vesile olsn gidin bakıcı tutun.. Ameliyatı bahane değil vesile olarak görün..
Çocuk yetiştirme konusunda annenize söz geçiremezsiniz zaten para veriyo olsanızda.. Sonuçta anneniz.. Ama bakıcıya istediğiniz şartları sunarsınız ve o da uymak zorunda.. Baktınız anlaşamadınız mı gerekirse yeni bi bakıcı bulursunuz kreşe başlayıncaya kadar..
1 değil 2 değil bu yaşadığınız sıkıntılar.. Duygusallıktan önce azıcık mantığınızı koyun ortaya öyle düşünün..
NE DİYORSUN YA KİM KİMİN YAKASINDA HANGİ KAFADAN YAZIYORSUN SEN ?Ayy her konunuz aynı. Hep anneniz suclu, hep annenizin eşi suçlu vs. Anneniz evleneli daha bir kac ay olmus, bi musade edin insanlar birbirine alissin. Dusun orta yaşlı insanlarin yakasindan. Butun dunya sizin etrafinizda dönsün istiyorsunuz. Asla uzlasmaci bi yapınız yok