Annem Ve Bakıcı Sorunsalı Yeter Artık Çok Bunaldım

sanrm en mantklıu bu

Annenizle cok içiçesiniz .Her kararınızı kendiniz verin kırilmasin diyorsanız esim cok memnun bakicıdan deyip geçin .İnsallah bakicı iyi bakar ,annenize muhtaç olmazsiniz .
Bir kararı 10 kişi verirse böyle arada kalırsınız.

Önünde 1 aylık bir zaman var.
Bence sorularının cevabını cok kolaylıkla bulacaksın.

Bakıcının eğitimi, oglunla olan ilişkisi, annem mi yoksa bakıcı mı çelişkisini çözecek.

Belki annenin memnun kalmadıgın kurallarını mumla arayacaksın.
Belki de bu zamana kadar bakıcıya neden vermedim diye düşüneceksin.

Bence kafanın karışması için cok erken.

Seni biliyorum konularından ve allah aşkıma bakıcıdan memnun kalırsan daha annenle iş yapma annen eşi ne derse sadece onu yapıyo yanlış hatırlamıosam sizin yediğiniz iki lokma bile adama batmıştı şimdi sırf para için annene baksın dio bırak annen de rhaatlasın sen de eşin de

annem bu seferde beni yüz üstü bıraktınız diyecek.
Bitanem bakıcıyla geçici süreliğina anlaş. Yine paranı alıcaksın de. Bebeği yine annene bırak madem bakmak istiyor. Emekli olduklarnda çocuğum ortada kalıcak diye düşünme. Bakıcı bulduysan o zamanda bulursun. Bunu şimdi düşünme. Hiç canınıda sıkma moralini bozma. Ortada içinden çıkılmaz bir durum yok. Diyorsanki 650 tl yerine 500 vermek daha iyi, ayrıca anneme bebek bakımı konusunda müdahale edemiyorum bu yüzden aslında daha çok istiyorum diyorsan iş değişir. Tavrını bozmazsın kadından memnun kalırsan devam edersin. Annene aynen bütün samimiyetin içtenliğinle yaklaşmaya devam edersin. Bahane arıyorsan annenin eşinü bahane edersin ki annen sana bozulmasın. Elinde sebeplerinde var çünkü

Arkadaşım içinde bulunduğun durum zor
Kolaylık diliyorum ama
Annenden daha iyi kimse bakamaz
Böyle bir şans varken nasıl bakıcı düşünüyorsunuz anlamış degili m
Hiç duymuyormusunuz bakıcılar çocuklara neler yapıyor
Hepsi değil tabi ama şans iyi denk gelmesi

Annen bakıyor diye ona bakıcı muamelesi yapma benim dediğim doğru
Kafasına göre yapıyor diye düşünme
Onlar da seni büyüttü sende çok sorunlar varmı ki çocuğumu da büyütünce ondada sorun çıksın
Bakıcılar sanki çok eğitimli mi
Pedagoji uzmanı mi
Candan sever mi

Allah aşkına şunu bunu bırakın
Annenin elini ayağını op bakıyor diye
Paralı da olsa parasız da olsa
Gönlünü hoş tut

Karşı komşumun oğlu bakıcı yüzünden konuşmasını kaybetti

Sizin hataniz şu bakıcı tutmadan evvel durumun geçici olacağını belirtmeliydiniz..Heran değişebilir kalıcı da olabilir diye konusmaliydiniz ona göre karşıdaki kabul eder veya etmezdi.bu durumu kabul eden birini muhakkak bulurdunuz

Annen duygu sömürüsü yapıyor canım, hiç bulaşma, bakıcı iyi çıkarsa aynen devam etsin, en iyisi bu. Bak eğer bakıcın iyi çıkarsa, oh be dünya varmış diyeceksin

Bence geç olmadan bu durumu bakiciyla konuşun.isterse vazgeçsin.sizin kafaniz rahat olur.annenizle ittifak halinde olun.

Her bakıcı bir değil, her anne de bir değil. benim bakıcım annemden çok daha iyi baktı çocuklarıma. Annem gelir , bebeğin altını bile değiştirmez bana verirdi, sezeryandan sonra bile

bakıcıdan memnun kalıpda anneme bakıcı devam etsin dersem yahut
bakıcıdan memnun kalmayıpta annem ayaga kalktında anne sen devam et dersem
bu durumdada aslnda anneme haksızlık olmazmı kullanıyor gibi olmaz mı korelim ?
iyi bakıcı iyi olrsa devam kötü olursa anne buda etik gelmiyor bna mantklı düşünnce

annem her durumda ameliyattan sonra bakıcı devam etsn deyip hangi nedeni gösteirrsek gösterelim bize tavır alır ve aramıza duvarlar örülür bilioymrsn oda gider baskasının cocuna bakar ihtycları var cünkü

peki ya kötü cıkarsa ?
Ama zaten mecbur 1 ay bakacak. Memnun kalmazsanız Belki araştırabilirsiniz başka bakıcıları da. Benim annem gibi değildir belki sizin anneniz , benim annem hayatta bakamaz çocuklarıma. Çok şükür Allah'ta çok iyi bir bakıcı çıkardı karşıma, 3 çocuğuma da sırayla baktı, yani bakıcı hep kötü olacak diye birşey Yok, annemden çok daha iyi baktı.
2 yıl kadar önce Annem bir kere Şehir dışına gittiğimde 2 gün filan bakmıştı , hala anlatıyor ,en son saçlarımı yoluyordum diyor . Halbuki küçük de değiller bizimkiler, artık kreşe gidiyorlar.

Bir arkadasım da en son bakıcı değiştirdi, yatılı bir bakıcı buldu, çok memnun şimdi.
Hakkınızda hayırlısı olsun

Önceki konularını bilmiyorum ama annene neden 650 tl verdiğin konusu bana saçma geldi insan torunu için para alır mı yahu? Ayrıca annen tamamen eşinin dolduruşuna geliyor sen bakıcıyla devam et bence eğer ki memnun kalırsın bence canım

annem ben işe girmeden baskasıının cocuguna bakıyordu..
sonra benm işim belli oldu.
annemler sözlüydü o zaman eşi ile.
eşinin emekli olana kadar maddi anlamda sıkıntısı olacaktı.. bastan konuşulmuştu
annemde ben sen emekli olana kadar calısırım demişti.
benm iş haberm gelince
anne sen ordan cık benm ogluma bak orda ne alıyorsan biz sana verelim dedik ve öylede gitti düzen. zaten para vermesek eşi baktrmaz

Ya evet haklısınız ama zaten para vermesek eşi baktırmaz kısmı kötü tahmin etmiştim böyle bir şey olduğunu. Bence kesinlikle ama kesinlikle bakıcıyla devam etmelisiniz annenizin sağı solu pek belli olmuyor gibi geldi bana. Bundan 1-2 yıl sonra eşi emekli olsa oğlunuz yine ortada kalacak. Bakıcısına da alışırsa iyi de biriyse bence bakıcıyla devam etmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…