100 TL sigara mevzusu degl olay canmAnnen bence içinden dedi ki nasıl olsa bana 650 veriyolardı kadına 500 verecekler aradaki farkı ben alim.. aslında verebilirdin ama eşinden 100 tl sigara parası da alamıcaksa niye evlendi??
annem bu seferde beni yüz üstü bıraktınız diyecek.
Sadece nedenini mi sormuşsunBen sadece nedenini sordum neden istediğini sordum suç mu ettim vermstm mi dedm veremem mi dedm ?
ameliyattan sonra annem diyelim ki iyi oldu 2 ay sonra ben bakym iyiyim artk derse ne dym canm ?
anne yok bakıcı ila devam edelim desem 1. cisi duvar örülecek ve kendine baska iş bulacak
2. cisi yarn bakıcı bizi yüz üstü bıraktı kactı gitti dielim ki ortada kalacagız annemede yüzümüz olmck bu sefer
Ben sadece nedenini sordum neden istediğini sordum suç mu ettim vermstm mi dedm veremem mi dedm ?
bu seferde annem beni yüz üstü bıraktınız ameliyat bahanesi ie bakıcı buldunuz
zaten niyetiniz oymuş diyecek ve aramıza sogukluk girecek
diğer yandan bakıcı bizi yüz üstü bırakırsa ogluma bakamassa
Eş emekli olunca daha mı fazla maaş alacak ki,insanlar emekli olunca daha az maaş alıyor bilmiyomusunuzaynen öyle zaten su an anneme para vermeleyim eşi 1 saniye bile baktrmaz ki
zaten emekli olunca ihtycı kalmck o zamanda bakma diyecek anneme.
+1Ben sizin evinizin içinde yaşamıyorum ki :) tabii ki anlattıklarınıza göre yorum yapacağım. Ne demek burda anlattıklarıma göre yorum yapamazsiniz?
Anneniz ameliyat olacak çocuğa bakamayacak, suçlu. Teyzeniz bakmaktan vazgeçti, suçlu. Anneniz 1 ayda iyilesememe ihtimalini dile getirdi, suçlu. Annenizin eşi, emekli olduktan sonra çalışmana gerek yok dedi, suçlu. Anneniz ameliyatinda size ihtiyaç duydu ama aa ameliyati tam sizin tatilinize denk getirmis, yine suclu. Size göre herkes suçlu. Çünkü etrafınızda pervane olmuyorlar.. Neden uzlaşmacı olmaya çalışmiyorsunuz?
Eee bunca hengamenin arasında çocugunuz nerede? Anneniz ameliyat olsun 1 ay teyze baksın. Sonra bakıcı da olur. Bakiciyla anlasamazsam annem geri bakar. Annemin eşi emekli olursa bakıcı geri döner. Bu çocuğun psikolojisinin, alışkanlıklarının hic bir değeri yok mu?