Annem Ve Bakıcı Sorunsalı Yeter Artık Çok Bunaldım

Bunca şeyin icinde ilk düşünmeniz gereken cocugunuzken, asla adı bile geçmiyor! Anneme su kadar para, bakiciya bu kadar para, annemin eşi şöyle dedi vs vs.
Bu cocuk annenize alışkın, 1 ay bakıcı bakacak, geri anneniz bakacak, sonra eşi emekli olunca cocuk hop yine bakıcı eline. Eee cocugunuzun psikolojisini hic mi düşünmüyorsunuz? Kreş yaşı gelene kadar oturun çocuğunuza bakın. Yoksa daha coooook konu açarsınız, sadece kendinizi düşünüyorsunuz

Siz önce karsınızdaki kişiyle düzgün üslupla konuşmayı ögrenin daha sonra gecin karsıma yorum yapın !
siz hangi hakla bana evladınızı düşünmüorsunuz diorsunuz nerden biliyorsunuz benm evladımı düşünmedimi ?
hangi hakla böyle bir tabir kullabilirsiniz buna hakkınız yok
siz burda annlatıma göre bu yorumu yapamassnınz sadece yorum yapmak için insnaın sinirlerini bozmak için yazıyorsunuz.

bakıcı ile devam et bu ne ya çocuk oyuncağı mı
vallahi cocuk oyuncagına cevirdiler evladıma üzülüyorum annem bi öyle bi böyle konuşuyor az önce yine aradı konuştuk biraz biz şimdi plan yapıyorz ama belkide ben 3 4 ay kalkamıcam dior.. bakıcıyla iyi anlaşmaya bak dior şimdide..

öncelik çocuğunuzun durumu önemli bence bence bakıcı ile devam edin bu kadar stres çekilmeye değmez.

Anneniz sanki hayrina bakiyormus gibi davraniyor.
Parasıyla bakiyor torununa, bu kadar konusmaya rest cekmeye hakki yok.
Ne demek bakici gider de elime dusersiniz o zaman da ben bakmam?
Bu laftan sonra ben asla baktirmazdim anneme.
Ayrica bakiciya da yazik degil mi?
Kadina 1 aylik düşündüğünuzu soylememissiniz. Belki ise girdim diye guvenip borca girecek, kredi cekecek vs vs? Yazik günah.
Bakicinizla iyi anlasin annenize de asla guvenmeyin.
Ayrica cocuk sizin cocugunuz, siz ne derseniz oyle olur. Annenizin esi falan burnunu sokmasin sizin islerinize.

ttalım annen değil ama sanırım üveybaban sizi biraz sömürüyor. yani maksat torunun iyiliği değilde oradan gelecek apra gibi. anneni de dolduruyor. ama şunu unutma herkesin çocuğuna da annesi bakmıyor. anlaştığın bakıcı olmazsa 2 ay sonra başka bakıcı bulursunuz. illaki düzgün biri denk gelir. bence artık anneni biraz uzaklaştırman lazım kendinden. çünkü anladığım kadarı ile seni tek üzen annen..

Memlekette bakıcı mı yok, illa bulursunuz birini
Konularınızı biliyorum, iyice suyu bu işin
Bir süre sonra başka tür kırgınlıklar yaşayacaksınız
Herkes yoluna baksın, aile içi ticaret yürümüyor
Uzak olun, tatlı olun

Güzel tamam işte buradan yürü
Sen dedin anne de, üstüne basa basa sonra sana kızamasın
Her seferinde hatırlat bu dediğini
Konuyu da artık açma ki başka fikir beyan edemesin =)

aynen annem sanki para ile bakmıyor gibi davranıyor cok dogru dediniz burda..
bir öle dior bi böyle vallahi bıktım herhün stres hergün sıkıntı kalbim agırır oldu artık
eşimde bunu dior bakıcıyada yazık
o kadnda vu-buraya güvenecek belkide ona göre borca harca girecek dior orası öle
ama bi yandanda annem var işte şimdi iyi olduktan sonra ben bakm derse yok bakma desem b usefer nasıl olacak canm ciddi cıkamıyorum işin içinden

annem beni cok yoruyor be canm bıktım.. !! illallah geldi cidden diorum.. bi öle bi böyle ya bide co kzoruma gidiyor yarn backıcı iyi cktımı bana tekme atarsnz allahdasizi yüz üstü bırakır öle düşünme bana dipr gercekten piskolojisi iyi değil

ameliyattan sonra annem diyelim ki iyi oldu 2 ay sonra ben bakym iyiyim artk derse ne dym canm ?
anne yok bakıcı ila devam edelim desem 1. cisi duvar örülecek ve kendine baska iş bulacak
2. cisi yarn bakıcı bizi yüz üstü bıraktı kactı gitti dielim ki ortada kalacagız annemede yüzümüz olmck bu sefer

valla öncelikle bakıcının kaçıp gitmesini engelleyin. sözleşme yapın... en az 2 haftadan önce iş bırakma haberi vermek zorunda kalsın. bu işi tazminata bağlarsanız kaçıp gidemez. mesela benim eşim yeni bir işe girdi. 1 seneden önce iş bırakırsa 6 aylık asgari ücret kadar tazminat ödemek zorunda... sizde anlaşmayı bu şekilde yaparsanız iki tarafta rahatlar..
ama bak sorun ne biliyormusun senin olayında. annenin seni tehtit etmesi. yani kaçar giderde bana muhtaç kalırsanız sırt çeviririm demesi. bu çok yanlış. benim annemde istemiyor mesela çocuk bakmak. ama demiyor ki inşallah bana muhtaç kalırsınız. ikisi ayrı şeyler... senin şanssızlığın üvey baba. anneni dolduruyor sanırım. eh parada kesilecek bir yerde. elalem sen değil ki. verdiği para karşılığı çatır çatır çalıştırır. annende üvey babanda bundan çekiniyor muhtemelen.

biliyorsun ben bir süredir hamile kalmaya çalışıyorum. ve annem kesinlikle istemiyor çocuk bakmak. şimdiden planını yapıyorum. nasıl ayarlanır çocuk bakıcısı vs diye. evet annannenin sevgisi ayrı ama bu işin eğitimini almış tecrübesi sağlam birinin bakması da çok ayrı canım.. o yüzden çokta endişelenme. kendini sözleşmeyle sağlama al yeter...

Anne çocuğun düzeni bı kere bozuldu bı daha bozulmasın artık
Hem sende demiştin bakıcıyla aranı iyi tut diye
Sen de gene gelir gidersin de canım
Bakıcı ile devam

annem bu seferde beni yüz üstü bıraktınız diyecek.
Siz olmasaydınız aneniz para kazanma olayını nasıl gerçekleştirecekse öyle yapsın ,aşırı maddi ilişkiler hiç hoş değil anne kız ilişkiniz yok r esmen ,tabiki önceki konularınızı bilmiyorum ama şurda yazdığınızla sanki maddi ortaklık var para kesilirse anneliğide biitecek gibi.

Ben sizin evinizin içinde yaşamıyorum ki :) tabii ki anlattıklarınıza göre yorum yapacağım. Ne demek burda anlattıklarıma göre yorum yapamazsiniz?
Anneniz ameliyat olacak çocuğa bakamayacak, suçlu. Teyzeniz bakmaktan vazgeçti, suçlu. Anneniz 1 ayda iyilesememe ihtimalini dile getirdi, suçlu. Annenizin eşi, emekli olduktan sonra çalışmana gerek yok dedi, suçlu. Anneniz ameliyatinda size ihtiyaç duydu ama aa ameliyati tam sizin tatilinize denk getirmis, yine suclu. Size göre herkes suçlu. Çünkü etrafınızda pervane olmuyorlar.. Neden uzlaşmacı olmaya çalışmiyorsunuz?
Eee bunca hengamenin arasında çocugunuz nerede? Anneniz ameliyat olsun 1 ay teyze baksın. Sonra bakıcı da olur. Bakiciyla anlasamazsam annem geri bakar. Annemin eşi emekli olursa bakıcı geri döner. Bu çocuğun psikolojisinin, alışkanlıklarının hic bir değeri yok mu?

Çok zor birşey değil aslında. Anneniz ile bu bakıcı olayını tamamen bitirin. Kadın gelsin başlasın. Beğenmezseniz başka bakıcı bulursunuz. Anne desteği olmadan bir sürü kadın bakıcı ile bu işi hallediyor. Siz de öyle yapacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…