Annem Ve Bakıcı Sorunsalı Yeter Artık Çok Bunaldım

Bebeğimi 3,5 aylıkken bıraktığım bakıcım harika bir insan. Şimdi bebeğim 15 aylık ve çok alıştılar birbirlerine. Hayat ne gösteririr bilemem ama bakıcının bebeği bırakmaya hiç niyeti yok.
Allah büyüktür, dert etme. Ben iki gözüm iki çeşme ağladığımı bilirim kime baktıracağım diye. Su akıp yatağını buluyor.
Canını sıkma, belki de anlaştığın kadında aklın hiç kalmayacak. Çok memnun kalacaksın.

gerçekten güzel hareket etmelisiniz. bence eşinizin üstünden yürüyün. eşim izin vermiyor anne o da bu durumdan sıkıldı heran ortada kalacakmışız gibi stres yaşıyoruz diyin. çocuğunuz kaç aylık?

yani baska işte calısacak cünkü ihtycları var eşi emekli olana kadar.
Ama annenizin eşi bakamaz artık yoruluyor dememiş miydi?
Keşke annen evlenmeseymiş... Ne gerek vardı ki...
1 tane kızın var otur işte, ne koca derdi çekiyosun bu yaştan sonra...

Yapcak biseyin yok şimdi sen yüzüstü birakmiyosun bence sen elinden geleni yapmışsın teyzenle konusmussun geçici olarak bak diye sonra yan cizmis teyzen. Hiç bi bakıcı da geçici olarak kabul etmez sanirim. Bakiciyla şöyle bi konuşma yaparsın memnun kalırsak devam ederiz sizinle dersiniz bakıcıya baktirman daha mantıklı annen eğer parasını söylediyse sende deseydin anne el bu kadara bakiyo sen torununa bakmak için daha fazla para aliyosun. Bunu düşünsünler bence ilk önce. Ama anneni kırmadan da izah edersin durumu.

Eşi zaten yoruluyorsun bakma dememiş miydi,
Şimdi anneniz neden başka bi cocuğa bakacak iyileşince?
Yani illa çalışması şart mı annenizin.
Çok karışıklar farkında mısın ?
farkndaym evet
cünkü eşinin cok bir geliri yok
sıkışırlar gecinemezler fazla maddi anlamda annemde ya temizlik işi yada basksının cocuguna bakarm dedi.
ama suda var sende bir annesin
hadi bakıcdan memnun kalmassak soncta hiç bir bakıcı anneneden iyi bakamaz değil mi ?

Ama annenizin eşi bakamaz artık yoruluyor dememiş miydi?
Keşke annen evlenmeseymiş... Ne gerek vardı ki...
1 tane kızın var otur işte, ne koca derdi çekiyosun bu yaştan sonra...
işte diyorum ya herkez işine geldi gibi davranıyor arada kalan biz oluyorz sinir hastası oldum.. su işe gelirken hergün daralıyorum artık

su an yüz üstü bırakmıyorum evet ama bakıcı devam etsin dersek yüz üstü kalacak suda var belkide bakıcı bizi yarı yolda bırakacak bakmıcak ? annem benm ogluma bkmasa iyi olduktan sonra baska bir iş bulacak zaten.

tam ben yazacaktım da yorumları bir okuyayım dedim biri daha yazmış

tüm konularda konu anne kız ilişkisi üzerine gidiyor da bakılan çocuk ne oluyor

anneanne baksın yok bakıcı baksın bakıcı bulduk sonra vazgeçtik vs vs

çocuk bu kadar değişikliği nasıl kaldıracak

annen sana ameliyat oluyorum çocuğa bakıcı bul diyebiliyor da çalıştığı yere nasıl diyecekti bunu

benim bakıcım bunu diyemezdi örneğin zira 1 ay çocuğa kim bakacak yeni bakıcı başlayınca da hadi sen git eski bakıcı iyileşti o gelsin olmaz ki

ben hep derim aileler ile bu tarz ilişki sıkıntılıdır diye

sizin tüm konularınızda da dedik

anneniz oğlunuzun anneannesi olsun bakıcısı değil

o para ihtiyacı için başka çocuğa baksın profesyonel olarak sizinkine de başkası baksın

ilişkiler daha düzgün olur

Anneniz eşinden bu kadar etkilendiğini farketmesek, derdik ki burda hepimiz,
Evet kesinlikle annen bakmalı, bakıcı tutma derdik.
Ama anneniz maalesef sürekli karar değiştiren biri...

Kesinlikle bakıcı diyorum, bakıcıdan memnun kalırsanız devam etsin, annenizi kırmayım derken çocuk arada heba olmasın

peki anneme ne dycm
bakıcı devam etsn sen bakma mı o zaman ne olacak ? annemle aramız buz gibi olacak
ve annem baskasının cocuguna bkmak için iş arayacak kendi torunu dururken baskasının cocuguna bakms olacak bu yol mantıklımı sizce

Herkesin annesi bakmiyo torununa bakıcı buluyor lar hiç olmadı cikarsin işten oğlundan daha önemli değil bence canım

Aynen katılıyorum

Anneniz eşinden bu kadar etkilendiğini farketmesek, derdik ki burda hepimiz,
Evet kesinlikle annen bakmalı, bakıcı tutma derdik.
Ama anneniz maalesef sürekli karar değiştiren biri...
yarn adam emekli olunca baktrmck zaten ama emeklisinede 2 yıl var
şimdi anneme bakıcı devam etsn desek iyi olunca baskasının cocuguna bakmak için iş aryacak ve baska cocuk bakıclı işi bulacak oyle oldu zaman ne kadar kötü olmaz mı ?
kendi torununa bakıcı bakıyor anneneside baskasının cocuguna..

Hiç buz gibi olmaz sen memnun kalirsan devam edersin sonuçta para verip baktiriyonuz canım ticarete giriyo is anladinmi sende aklina yatani yaparsin

_MAJESTE_ arkadaş yazdıklarını okumalısın...

2 sene sonra oğlunuz ne kadarlık olucak 2 yaşını dolduruyor mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…