Annem Ve Bakıcı Sorunsalı Yeter Artık Çok Bunaldım

annen kendini vazgeçilmez bakıcı zannetmiş. annen sizin ki kadar iyi iş bulamaz.
bi bakıcı giderse diğeri gelir. millet 2-3 tane değiştiriyor. daha iyisini bulunca eskisini bırakıyor. bence bakıcı sorununuz olmaz. bunu beğenmezseniz , bu bırakmadan başka bi tane bulursunuz. annenize ihtiyacınız olmadığını gösterin.
bir de kimse yeni girdiği bakıcılık işine göre borca girmez.

Canım şimdi annenle aranı bozma.. bakıcıua 1 ay deneme süresi dersin.. duruma göre devam edersin.. daha 1 ay var takma kafana..

Eve geldmm annemn maaşını verdm bugün
Maaşını verdikten sonra bana ameliyat ta sizden oğluna bakmadm zamanlarda 100 TL alablrm dedi neden anne dedim
Eşime yuksirmek istemiyorum belki o stresle çok sigara icecem isteyemcm sigara parası dedi.
Bende ne demek anne o senn esn mecbur verecek dedim.
Tamam istemiyorum para felan
Veririm demiorda ne dior demez mi
Bende anne veirirm sorun deglde o senn esnse baksn bi Zahmet sigara ucretinide karsilasn dedm sus dedi kapı çarptı gitti

valla sende peygamber sabrı var.

Su an çok kotuym bana demez mi
Tamam anne veririm dyece yerde ne dior bana istemiyorum dedi kapı çarptı gitti.

ee bacım sende annene diyemedin mi bu kız zaten zorda kalıyor ortada kaldı diyeceğine hala para istiyorsun diye.
kaldıki her şey bir yana annenin senden sigara parası istemesi çok ayıp. tinerci gibi ne o öyle.

Bu konuda haksızsın ama
Ne için isterse istesin
Annene 100 lira veremeyecek durumda mısın
O daha dün kocası olan adam sen kaç senelik evlatsın
Eşinden iste demeye getirmişsin lafı çok ayıp
Annenle arandaki ilişkin değişik olabilir ama illede aranızda her kuruşun bir karşılığı mı olmalı

Valla bi süre bakıcıyla devam et annene güven olmaz, sonrada kreşe ver

Ben sadece nedenini sordum neden istediğini sordum suç mu ettim vermstm mi dedm veremem mi dedm ?

Su an çok kotuym bana demez mi
Tamam anne veririm dyece yerde ne dior bana istemiyorum dedi kapı çarptı gitti.
Annen bence içinden dedi ki nasıl olsa bana 650 veriyolardı kadına 500 verecekler aradaki farkı ben alim.. aslında verebilirdin ama eşinden 100 tl sigara parası da alamıcaksa niye evlendi??

Annen bence içinden dedi ki nasıl olsa bana 650 veriyolardı kadına 500 verecekler aradaki farkı ben alim.. aslında verebilirdin ama eşinden 100 tl sigara parası da alamıcaksa niye evlendi??
iyide bu bakış açısı normal değil ki. sevineceğine kızına fazladan para kalıyor diye iyice sömürmek neyin nesi. ben hala bir anneye bu davranışları konduramadığımdan üvey baba dolduruyor diyorum..

Benim annem torununa parayla bakmaz ihtiyacı olsa dahi. Parayla baktırıp annem yan çizip dursa zaten aramın soğuk olup olmamasına bakmam bende restimi çekerim. Annenizin aranızın iyi olup olmaması pek umrunda değilmiş gibi duruyor. Ee sizin neden bu kada umrunuz da o zaman ? Annenizin şuan parayla çocuğunuza bakan bir bakıcıdan farkı yok sizde farzedin ki annenizden memnun kalmadınız başka birine baktırıyorsunuz. Oğlunuz annenizden daha önemli olmalı üzgünüm

Afedersiniz ama anneniz çocuğa torunu değil baktığı çocuk muamelesi yapıyor bu bile ona emanet etmemeniz için yeterli bir sebep. Hem para karşılığında bak ihtiyacı olabilir ama siz zaten onu muhtaç bırakmazsınız bunun beklentisinde olması garip. Çok saçma bir durum ayrıca aranız bunun için buz olacaksa olsun yani anne ya bu benim annem böyle yapacaksa millet ne yapmasın benim anne kız anlayışım bu değil kusura bakmayın hiç bir zaman annemle aram buz gibi olacak düşüncem olmadı annem o benim bende onun kızıyım aramızda kocaman bir problem olmadığı sürece neden aramız buz olsun

Ya pardon da annenizin eşi dış kapının mandali bir nevi ona ne niye bu kadar karışıyor?
Hayır zaten 2.evlilik kadın ister çalışır ister çalışmaz nedir bu kadar karısını zorlamak yani.Annenizle 650 lira maaş için mi evlenmiş bu adam?
Anneniz de asla güvenilmez bir insan bana göre.
Bakıcı kesinlikle iyi bir çözüm biraz büyüyünce de krese verirsiniz.

Başkasının çocuğuna bakarsa belki sizin kiymetinizi anlar boş verin baksın.
Bakalım onlara da böyle naz niyaz yapabilecek mi ?

Sizden alacakları 650 tl ye gerçekten ihtiyacı varsa o zaman bunu gerçekten bir iş gibi görüp sahip çıkmalı bence işine.
Bi öyle bi böyle yanar donerlik olmamali.

Hala koca lafına bakan annenden
(bak deyince bakarım diyen ve bakma deyince bakmam diyen) uzak dur. Bakıcıyla yoluna devam et. Dua et bakıcın iyi çıksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…