aynen annem sanki para ile bakmıyor gibi davranıyor cok dogru dediniz burda..
bir öle dior bi böyle vallahi bıktım herhün stres hergün sıkıntı kalbim agırır oldu artık
eşimde bunu dior bakıcıyada yazık
o kadnda vu-buraya güvenecek belkide ona göre borca harca girecek dior orası öle
ama bi yandanda annem var işte şimdi iyi olduktan sonra ben bakm derse yok bakma desem b usefer nasıl olacak canm ciddi cıkamıyorum işin içinden
Annemle son olanı bi okurmsn altta yazdm çok kotuym su anCanım şimdi annenle aranı bozma.. bakıcıua 1 ay deneme süresi dersin.. duruma göre devam edersin.. daha 1 ay var takma kafana..
Eve geldmm annemn maaşını verdm bugün
Maaşını verdikten sonra bana ameliyat ta sizden oğluna bakmadm zamanlarda 100 TL alablrm dedi neden anne dedim
Eşime yuksirmek istemiyorum belki o stresle çok sigara icecem isteyemcm sigara parası dedi.
Bende ne demek anne o senn esn mecbur verecek dedim.
Tamam istemiyorum para felan
Veririm demiorda ne dior demez mi
Bende anne veirirm sorun deglde o senn esnse baksn bi Zahmet sigara ucretinide karsilasn dedm sus dedi kapı çarptı gitti
Su an çok kotuym bana demez mivalla sende peygamber sabrı var.
Su an çok kotuym bana demez mi
Tamam anne veririm dyece yerde ne dior bana istemiyorum dedi kapı çarptı gitti.
Bu konuda haksızsın amaEve geldmm annemn maaşını verdm bugün
Maaşını verdikten sonra bana ameliyat ta sizden oğluna bakmadm zamanlarda 100 TL alablrm dedi neden anne dedim
Eşime yuksirmek istemiyorum belki o stresle çok sigara icecem isteyemcm sigara parası dedi.
Bende ne demek anne o senn esn mecbur verecek dedim.
Tamam istemiyorum para felan
Veririm demiorda ne dior demez mi
Bende anne veirirm sorun deglde o senn esnse baksn bi Zahmet sigara ucretinide karsilasn dedm sus dedi kapı çarptı gitti
Valla bi süre bakıcıyla devam et annene güven olmaz, sonrada kreşe verHergün stres hergün sıkıntı ne olacak bu halim bilmiyorum.. Kısaca anlatmak istiyorum içinde bulundugum durumu.
Annem 11 mayısda menisküs yırtılmasından ameliyat olacak doktor 1 ay cocuga bakamassn dedi. Teyzeme rica ettik oda 1 ay içinde ben bakarım idare ederm dedi hiç bir proplem yoktu..
Annemle ve eşiyle yasadımız proplemleri eski konularmda bahsetmştm. en son eşinin tantna yapması üzerine bir bakıcı ayarladk.
(Ama sonra eşi geldi özür diledi.. bakıcı bakmasın yabancı ellere vermeyn annen bakmaaya devam etsin dedi. bizde birşey diyemedik bakma etme diyemedk anneme o kadar emeği var sonuçta.)
Teyzem 2 gün önce demezmi ben bakamıcam söyle böyle vırt zırt ortada kaldık..
cünkü ogluma bakacak kimse yok bizede tek çözüm bakıcı geldi..
Annemle konuştuk. hemen bakıcı bulalım bir süreliğine sen iyi olana kadar, ondan sonrada duruma göre bakarız dedim.
Yana yakıla bakıcı aramaya başladık birini bulduk. dün ilan vermiştk kadınla evlermizde yakınmş ( 500 tl bakacak )
Annemi idare etmekten cok yoruldum o kadar zor ki birşey desen diyemiyorsn yapma diyemiyorsn cocugunla ilgili birşey oldumu söz söyleme hakkın yok kendine göre yapıyor herşeyi neyi nasıl biliyorsa öyle dikine gidiyor..
bir laf demek imkansız ne mümkün..
eşiminde düşüncesi bakıcıdan memnun kalırsak bakmaya devam etsin gercekten bende cok yoruldum dedi..
daha önceki yasadımız sorunlardan dolayı. Şimdi o buldugunuzda insan evladı annen yarın iyileşince kadına sen bakma diyerek direk yüz üstü nasıl bırakacagız ortada dedi.. kadın gecici oldunu bilmiyor..
( ama böylede annem yüz üstü kalmş oluyor )
Dün bakıcı annemin evine geldi benm iş cıkısı ... konştk ettik anlaştk salı günü başlayacak
Annemde dediki .. Bakıcıdan memnün kalırsanız ogluna alışırsa bakmaya devam etsin dedi..
Bende anne hele sen bir ameliyat ol iyi ol saglıgına kavuş sonrası allah kerim dedim..
Benm fikrimde bakıcının devam etmesi.. Aksam böyle diyen annem gece saat 9 gibi beni aradı konuştuk..
İşte tamamen fikri değişmiş yine bana dediği; bakıcı gelr ben iyi olana kadar bakar sonrada ben saglıma kavusunca bakmaya devam ederm yol verirsin dedi..
( anneme 650 tl verioruz neden verdiğim diğer konularmda var bilenler biliyordur)
Zaten hiç bir anne bakıcıdan menun kalmıyor bakıcı sıkılıyor kacıyor felan dedi ...
Annemin Eşide demiş ki senn saglına kavuştktan sonra sen bakarsn sen varken başkasının bakması sacmalık demiş..
Sabah geldi yine konuştuk biraz anneme dedim ki ;
Anne eşin böyle mi dedi haaa .......o zamann yarn 2 gün sonra emekli olunca ben artık emekli oldum ihtiycm yok torununa bkma bakıcı bulsunlar diyemez !!o zaman onuda demesin eğer su an ki sacmalıksa kimse kusura bakmasın herkez işi bitince bi kenara atamaz dedim sende o zaman gelince bunu detirme dedim.
Annemin eşi şimdi diyor işte saglına kavusunca bakmaya devam et sen varken bakıcı sacmalık..
Yarın emekli olunca bize ihtycı kalmıck bakma diyecek, bugun bunu diyen adam yarın öle diyecek bu acık ve net.
Herkez işine geldi gibi..
Neyse İşe geldim annemle konuştk yine telefonda
Bende cok bunaldm eşimde cok bunaldı artık dedim hergün ayrı bi entrika..
Annem de dediki ; bunaldysanız bkıcıdan memnun kalırsanız bkmaya devam eder olur biter bende iyi olunca başka bir işe bakarm baska cocuk bakıcılı bulurum temzlk işi bulurum eşimede derim böyle böyle cocuk alıştı bkıcıa die geçitririm dedi ...haa bakıcı iyi cıkmaz sizi yüz üstü bırakır o zmanda bana muhtac olursunuz ben bakmam işte dedi ona göre bakıcınıza dört elle sarlın ,
sizin şimdi aklınızdan geciyordur( anneme 650 tl veriyoruz bakıcı 500 e bulduk nie 650 verelim die demez mi !! ) hey allahım ben sok oldum yani benm para hiç aklımın ucundan gecmiordu
Napacgız şimdi bilmiyorum cok bunaldm bu işin iiçinden cıkamıyorum
Biliyorz ki yarn adam emekli olunca ogluma baktırmck yine ayrı bi tantana buı ameliyat bahanesi ilede bakıcı devam etse bu sefer annemle arama sogukluk girecek belkide yarn bakıcı bizi yüz üstü bırakacak bu işn içinden cıkamıyorum !!! anneme diyemirum şimdi bakıcı devam etsn die acık acık
bi yandan öyle diğer yandan böyle hakikaten napacam ben ?
Ayrıca annemn ameliytnda basnda kalacak refatcı bile yok teyzemlerde öle yaptı.. görümcesi kalacak
bizde 15 mayis antaltaya gidecez hem seminer hem tatil( iş yermn ayarladı birşey zaten ameliyatıda bile bile bu tarihe yakın aldık çünkü bakıcı olayı işin içinde hiç yoktu en azndan oglum 10 günolmaz basnda die düşündük )
annem ameliyattan sonra ona yardm etmeyecemi düşünüyor gelip gtmeyecemi bende sacmalama anne elmden geldnce gelrim yanına antalya gidene kadar geldkten sonrada yine aynı şekilde yardm ederm dedm herşeyine durumlar iyice sarpa sardı ben artık düşnemiyorum kafam beynm allak bullak! Guncell !!!
Eve geldm annn 650 TL sini verdm bugün bana dediki ben ameliyattan sonra oğluna bakamadm zamanlarda sizden 100 TL alablrm zaten bakıcı 599 e bulduk dedi
Neden dedim
O stresle belki sigarayı cogaltacagim yuksirmek istemiyorum eşime dedi
Bende ne demek yuksirmek istemiyorsun anne o senin esinse bütün ihtiyaçlarını karşılamak zorunda sigran dahil dedm
Aman tamam istemiyorum para felan tamam anne verdim diyece yerde evladım bana ne dior dedi
Bende ben para için demiyorum o senin eşin dusuncen çok yalnıs dedm
Kapıyı çarpdı gitti çok kotuym su an
Ben sadece nedenini sordum neden istediğini sordum suç mu ettim vermstm mi dedm veremem mi dedm ?Bu konuda haksızsın ama
Ne için isterse istesin
Annene 100 lira veremeyecek durumda mısın
O daha dün kocası olan adam sen kaç senelik evlatsın
Eşinden iste demeye getirmişsin lafı çok ayıp
Annenle arandaki ilişkin değişik olabilir ama illede aranızda her kuruşun bir karşılığı mı olmalı
Annen bence içinden dedi ki nasıl olsa bana 650 veriyolardı kadına 500 verecekler aradaki farkı ben alim.. aslında verebilirdin ama eşinden 100 tl sigara parası da alamıcaksa niye evlendi??Su an çok kotuym bana demez mi
Tamam anne veririm dyece yerde ne dior bana istemiyorum dedi kapı çarptı gitti.
iyide bu bakış açısı normal değil ki. sevineceğine kızına fazladan para kalıyor diye iyice sömürmek neyin nesi. ben hala bir anneye bu davranışları konduramadığımdan üvey baba dolduruyor diyorum..Annen bence içinden dedi ki nasıl olsa bana 650 veriyolardı kadına 500 verecekler aradaki farkı ben alim.. aslında verebilirdin ama eşinden 100 tl sigara parası da alamıcaksa niye evlendi??
Iyi de o da sizi yüz üstü bırakmış ama zamanın da.annem bu seferde beni yüz üstü bıraktınız diyecek.
Başkasının çocuğuna bakarsa belki sizin kiymetinizi anlar boş verin baksın.bende senin gibi düşünüyorum ama annem bu sefer diyecekki işte torunuma bakıtmadılar .
beni istemediler yüz üstü bıraktılar ameliyatta bahaneleri oldu..
daha soonra bacagı iyileşince kendine başka bir cocuk bakıcı işi bulacak ve baskasının cocuguna bakacak ve aramzda buz gib olacak
benm anlamadm birde neden ameliyatta ona bkamayacamı yardm etmeyecemi geliğ gtmeyecemi düşünüyor ki =?
Sizden alacakları 650 tl ye gerçekten ihtiyacı varsa o zaman bunu gerçekten bir iş gibi görüp sahip çıkmalı bence işine.farkndaym evet
cünkü eşinin cok bir geliri yok
sıkışırlar gecinemezler fazla maddi anlamda annemde ya temizlik işi yada basksının cocuguna bakarm dedi.
ama suda var sende bir annesin
hadi bakıcdan memnun kalmassak soncta hiç bir bakıcı anneneden iyi bakamaz değil mi ?