Annem Ve Bakıcı Sorunsalı Yeter Artık Çok Bunaldım

Ya evet haklısınız ama zaten para vermesek eşi baktırmaz kısmı kötü tahmin etmiştim böyle bir şey olduğunu. Bence kesinlikle ama kesinlikle bakıcıyla devam etmelisiniz annenizin sağı solu pek belli olmuyor gibi geldi bana. Bundan 1-2 yıl sonra eşi emekli olsa oğlunuz yine ortada kalacak. Bakıcısına da alışırsa iyi de biriyse bence bakıcıyla devam etmeli.
bencede canm bende öyle istiyorum ama bu seferde annem tarafnda durum su şekilde olacak..
annem iyileşecek biz dersekki bakıcı devam etsn
1. cisi annemle aramzda duvarlar örülecek
2. cisi benim torunuma bakmamı istemedinz dyck
3. cüsü baska bir iş bulacak mecbur cünkü diyorum ya maddi sıkıntı var baska cocuk bakıcılıgı bulacak
4. cüsü yarn bakıcı atıp gitimmi yada birşey olupda anneme yüzümüz olmayacak gelde yardm et bak diyemeyiz cok sacma sapan bir durum anlcan :KK43:
bugun ögle aramda eve gttmde konuştuk biraz yarn bakıcı iyi cıkar sende annene tekmeyi koyarsn sonrada annene muhtac olursn o zaman annen bakmaz işte dedi bende
anne sacmalama nasıl konuşuyorsn ameliyatı atlat saglıgına kavuş duruma göre bakarsn dedim ne desem ters oluyor onun için :KK43:

annem her durumda ameliyattan sonra bakıcı devam etsn deyip hangi nedeni gösteirrsek gösterelim bize tavır alır ve aramıza duvarlar örülür :KK43: bilioymrsn oda gider baskasının cocuna bakar ihtycları var cünkü
Canım eğer annenin tavır alması seni bu kadar üzecekse ve bu bakımla ilgili kararlar vermesinin önüne geçiyorsa, o halde annen baksın.

bencede canm bende öyle istiyorum ama bu seferde annem tarafnda durum su şekilde olacak..
annem iyileşecek biz dersekki bakıcı devam etsn
1. cisi annemle aramzda duvarlar örülecek
2. cisi benim torunuma bakmamı istemedinz dyck
3. cüsü baska bir iş bulacak mecbur cünkü diyorum ya maddi sıkıntı var baska cocuk bakıcılıgı bulacak
4. cüsü yarn bakıcı atıp gitimmi yada birşey olupda anneme yüzümüz olmayacak gelde yardm et bak diyemeyiz cok sacma sapan bir durum anlcan :KK43:
bugun ögle aramda eve gttmde konuştuk biraz yarn bakıcı iyi cıkar sende annene tekmeyi koyarsn sonrada annene muhtac olursn o zaman annen bakmaz işte dedi bende
anne sacmalama nasıl konuşuyorsn ameliyatı atlat saglıgına kavuş duruma göre bakarsn dedim ne desem ters oluyor onun için :KK43:

Canım benim yanlış anlama ama bence annen de bi tuhaf hani

Canım eğer annenin tavır alması seni bu kadar üzecekse ve bu bakımla ilgili kararlar vermesinin önüne geçiyorsa, o halde annen baksın.
bu seferde tantanalar bitmyck her sartlarda o adam emekki olunca paraya ihytcı kalmaynca baktrmck
şimdi dior ya yabancı bakmasın yabancı ya vermeyn die hadi ordan onun derdi para
bizimle işi bittimi bay baaay olacagız biz :KK14:

Anneniz bence sırf paranız için katlanıyor biraz da bebek bakmaya yani onun için ha sizin bebeğiniz ha başkasının. Yoksa size işte yarın öbür gün benden yardım ister ama alamazsın gibisinden bir cümle kurmazdı kesinlikle. Bakıcınızla bir anlaşma yapın. Bırakıp gitmesi halinde bile bunu size en az 2 hafta önceden haber vermesi gerektirğine dair yazılı bir anlaşma durumunuzu açık açık söyleyin. annenizin bu 1 aylık sürecini de deneme süresi yapın. baktınız bakıcınız iyi devam etmek istiyorsunuz o da istiyor o zaman bu anlaşmayı imzalarsınız olur biter

Beni yanlis anlamayin ama herkesi dusunuyorsunuz bir cocugunuzun bunca degisime verecegi tepkiyi psikolojisini dusunmuyorsunuz bir anneanne bir bakici bu degisim sizide cocugunuzuda hirpalar kim kirilir kim uzulur dusunmeyin yolunuzu cizin karar asamasindaki en onemli faktor cocuk olsun derim

Canim durumun musaitse ver bakiciya Allah icin ne ananin ne kocasinin nede baskasinin nazini cek.

bakıcıdan memnun kalıpda anneme bakıcı devam etsin dersem yahut
bakıcıdan memnun kalmayıpta annem ayaga kalktında anne sen devam et dersem
bu durumdada aslnda anneme haksızlık olmazmı kullanıyor gibi olmaz mı korelim ?
iyi bakıcı iyi olrsa devam kötü olursa anne buda etik gelmiyor bna mantklı düşünnce

Canım ilk önce evladını düşünmen gerekiyor, seni anlıyorum tabi ama.

Ayy her konunuz aynı. Hep anneniz suclu, hep annenizin eşi suçlu vs. Anneniz evleneli daha bir kac ay olmus, bi musade edin insanlar birbirine alissin. Dusun orta yaşlı insanlarin yakasindan. Butun dunya sizin etrafinizda dönsün istiyorsunuz. Asla uzlasmaci bi yapınız yok

banada mantıklı gelen bu ama işte durumun içinde oluca daha farklı oluyor birde annemn söyle demesine cok kırıldm
hha yarn iki gün sonra bakıcı sizi ortada bırakır o zamanda bana muhtac olrsnz bende bu sefer bakmam :KK43:
Eski konularınızı okudum biraz.. Hep sorunlu hep sorunlu.. Annenizin eşi olduğu sürecede çözümlenmeyecek hep böyle sürecek...

Allah aşkına annem kırılır, aramız buz gibi olurdan önce evladınızı düşünün yaa.. Çocuk zaten tantanalı ortamda büyüyo (annenizin eşi yüzünden) siz hala annem kırılmasın diyosunuz.. Bırakın millet ne düşürse düşünsün, annenizin ameliyatı vesile olsn gidin bakıcı tutun.. Ameliyatı bahane değil vesile olarak görün..

Çocuk yetiştirme konusunda annenize söz geçiremezsiniz zaten para veriyo olsanızda.. Sonuçta anneniz.. Ama bakıcıya istediğiniz şartları sunarsınız ve o da uymak zorunda.. Baktınız anlaşamadınız mı gerekirse yeni bi bakıcı bulursunuz kreşe başlayıncaya kadar..

1 değil 2 değil bu yaşadığınız sıkıntılar.. Duygusallıktan önce azıcık mantığınızı koyun ortaya öyle düşünün..

valla bakıcı iyiyse hiç uğraşma annen kırılır diye çocuğu hırpalama yarın cici dede çocuğa kötü davranır eder ruhun duymaz ne çekiyon bu kadar sıkıntıyı önceliğin çocuğun olsun başın daha çok ağrır gibi geliyor çünkü karşındaki dengesiz adam valla ameliyat vesile olsun annen duygu sömürüsü yapıyor bırakmasın diye

Annen ne biçim adamla evlenmiş acidim kadına. Bir yandan da kızdım hadi adam anneni çalışması yönünde zorluyor falan ama anneninde seninle konuşma tarzı tabiri caizse gıcık . Ver kreşe çocuğunu rahatla.
Annen çok ayipediyo çalışan insana bakıcam bakmicam bla bla yapılmaz. B bakıcam yada bakmicam desin kullanmasın sizi.

Yeni bakıcıya da yazık size güvenip işte kacirabilir.

Eski konularınızı okudum biraz.. Hep sorunlu hep sorunlu.. Annenizin eşi olduğu sürecede çözümlenmeyecek hep böyle sürecek...

Allah aşkına annem kırılır, aramız buz gibi olurdan önce evladınızı düşünün yaa.. Çocuk zaten tantanalı ortamda büyüyo (annenizin eşi yüzünden) siz hala annem kırılmasın diyosunuz.. Bırakın millet ne düşürse düşünsün, annenizin ameliyatı vesile olsn gidin bakıcı tutun.. Ameliyatı bahane değil vesile olarak görün..

Çocuk yetiştirme konusunda annenize söz geçiremezsiniz zaten para veriyo olsanızda.. Sonuçta anneniz.. Ama bakıcıya istediğiniz şartları sunarsınız ve o da uymak zorunda.. Baktınız anlaşamadınız mı gerekirse yeni bi bakıcı bulursunuz kreşe başlayıncaya kadar..

1 değil 2 değil bu yaşadığınız sıkıntılar.. Duygusallıktan önce azıcık mantığınızı koyun ortaya öyle düşünün..
en doğrusu arkadaşın dediği

Ayy her konunuz aynı. Hep anneniz suclu, hep annenizin eşi suçlu vs. Anneniz evleneli daha bir kac ay olmus, bi musade edin insanlar birbirine alissin. Dusun orta yaşlı insanlarin yakasindan. Butun dunya sizin etrafinizda dönsün istiyorsunuz. Asla uzlasmaci bi yapınız yok
NE DİYORSUN YA KİM KİMİN YAKASINDA HANGİ KAFADAN YAZIYORSUN SEN ?

X