- 3 Temmuz 2008
- 619
- 1.339
-
- Konu Sahibi monarosa352
Burda kırıcı yorum yapmayı hic sevmiyorum.
Fakat kendi ailenizi suçlamakta olduğunuz "şahşaha"severcilik sizde misliyle mevcut. Yazınızdan görmemişlik fırladı üstüme.
Yaşınız belli ki küçük. Kaçarak evlenecek kadar asi bir insanız. Ama alınacak eşyalar için eşinizin kararlarına ve tasarrufuna rıza gösterebilecek kadar da itaatkar!!! Yani başkalarına yaptığınız artistik patinajları eşinize yapamazsınız,çünkü sökmez... sıkar biraz.
Çok özür dileyerek söylüyorum ki yazınızdan ve kendinizi ifade edemeyişinizden cehalet damlıyor.
Şahşahaya bu kadar meraklı olmak yerine dil ögrenseniz keşke.
Mesela Türkçeden başlayabilirsiniz.
Böylece derdinizi anlatma becerisi kazanırsınız. Bunu samimiyetle söylüyorum. Çok faydasını görürsünuz. Zira bu haliyle bu konu okunmuyor.
Kendinizi geliştirmeye ve değiştirmeye çalışın. Bunu bir hakaret olarak almayin.
Bir tavsiye olarak alın.
Mune ban yemeye hazırım.
Pardon ama sizin kocanız şehrin en sosyetik yerinden şahşahalı bi ev almadığı için kıskanıyosunuz
Ben memnunum esyalarimdan kendim begenerek aldim fiyar yazmamin nedeni hava degil aldigim seyler annemin kucumsedigi gibi hir girdugu gibi kofu ucuzluk degil bunu kast ettim ondan yazdim ama bir anlayan yok
Ban’ı Reddediyorum çok güzel demişsiniz cahillik kokuyor konu bana çakma geldi o ayrı tabi ?
Canım ben seni anlyrm meselası benim evimde dupleks bi tane odam boş kaldı ama ayilem geldiyinde boş oda hiç gğzel diyil dedi diye eşim gidip orayısinema odası yaptı meselağ mi safir odamdaki TV uçuzdu 6bin tele. Annem dedi bu hem kğçük hem uçuz kocam heemn onun yerine 10bin teleye yeni TV aldı fiyat söylüyorm ama anlaman için meselağ yatak odamı ben çok uçuz aldım 22 bin tele o zaman bana 300 gram bilerzik taktı eşim paramız biraz azalmıştı o yüzden uçuz ytak odasına bişiy demedim ama sen aldır çğnkü o paralar nereye gşdecek elpette en iyisini yaptır ben bebekten dolayı dışarı çıkmazsam elpise bilem alırken eşim mapazadan eve elpise yollar beğendiğimi alırım gerisini yollarım bunu niye söyledim sen mağazaya gidemedin diye uçuz basit bişiy almak yerine üç dört tane eve gönderip seç demeai gerekliydi sen çok fedakarca davranmışsın eşin ı yüsden büyle yapıyur olabilir canım
ironi yapiyurdur heralteŞakayım deyin, lütfennn
Canım ben seni anlyrm meselası benim evimde dupleks bi tane odam boş kaldı ama ayilem geldiyinde boş oda hiç gğzel diyil dedi diye eşim gidip orayısinema odası yaptı meselağ mi safir odamdaki TV uçuzdu 6bin tele. Annem dedi bu hem kğçük hem uçuz kocam heemn onun yerine 10bin teleye yeni TV aldı fiyat söylüyorm ama anlaman için meselağ yatak odamı ben çok uçuz aldım 22 bin tele o zaman bana 300 gram bilerzik taktı eşim paramız biraz azalmıştı o yüzden uçuz ytak odasına bişiy demedim ama sen aldır çğnkü o paralar nereye gşdecek elpette en iyisini yaptır ben bebekten dolayı dışarı çıkmazsam elpise bilem alırken eşim mapazadan eve elpise yollar beğendiğimi alırım gerisini yollarım bunu niye söyledim sen mağazaya gidemedin diye uçuz basit bişiy almak yerine üç dört tane eve gönderip seç demeai gerekliydi sen çok fedakarca davranmışsın eşin ı yüsden büyle yapıyur olabilir canım
ironi yapiyurdur heralte
300 gr bilerzik dupleks ev
yok yok bayanin diger konulara yorumlari gayet duzgun ironi yaptigina eminim benMevcut konunun üstüne bir de bu gelince bilemedim yani
Bilerziklerini güle güle tak.
Ironi yapıyor tabiki. Daha dogrusu gönderme yapıyor. Ama iyi yaptı. Gülme krizine girdimŞakayım deyin, lütfennn
MüthişCanım ben seni anlyrm meselası benim evimde dupleks bi tane odam boş kaldı ama ayilem geldiyinde boş oda hiç gğzel diyil dedi diye eşim gidip orayısinema odası yaptı meselağ mi safir odamdaki TV uçuzdu 6bin tele. Annem dedi bu hem kğçük hem uçuz kocam heemn onun yerine 10bin teleye yeni TV aldı fiyat söylüyorm ama anlaman için meselağ yatak odamı ben çok uçuz aldım 22 bin tele o zaman bana 300 gram bilerzik taktı eşim paramız biraz azalmıştı o yüzden uçuz ytak odasına bişiy demedim ama sen aldır çğnkü o paralar nereye gşdecek elpette en iyisini yaptır ben bebekten dolayı dışarı çıkmazsam elpise bilem alırken eşim mapazadan eve elpise yollar beğendiğimi alırım gerisini yollarım bunu niye söyledim sen mağazaya gidemedin diye uçuz basit bişiy almak yerine üç dört tane eve gönderip seç demeai gerekliydi sen çok fedakarca davranmışsın eşin ı yüsden büyle yapıyur olabilir canım
yok yok bayanin diger konulara yorumlari gayet duzgun ironi yaptigina eminim ben
Gerçeksem vurun beni, gocunmam. Sırf şu mesajı yazabilmek için on beş dakika uğraştım. Bu kadar yanlış yapabilmek, Türkçe okuyup yazmaktan bin kat daha zor. Konu sahibinin önünde saygıyla eğiliyorum.Şakayım deyin, lütfennn
Hepimizin yerlere yattığı bir konu vardı . O “bilenzik” ti galiba, değil mi
Bilerziklerini güle güle tak.
koni sahibesi bayanin baska konularida var kocasinin elini öpüp barismisti falan degisik bir bayan sirf can sikintisindan konu aciyor sankiO zaman tebrikler. Süper olmuş cevap.
Konu sahibi mutlu olmuştur benim gibi normaller varmış bu forumda diye..
Ben de ona dikkat ettim. Nasıl herbirine dikkat ederek yazdınız onu.Gerçeksem vurun beni, gocunmam. Sırf şu mesajı yazabilmek için on beş dakika uğraştım. Bu kadar yanlış yapabilmek, Türkçe okuyup yazmaktan bin kat daha zor. Konu sahibinin önünde saygıyla eğiliyorum.
ironi yapiyurdur heralte
300 gr bilerzik dupleks ev
bayanin başka konulardaki yorumlari gayet düzenli yazılmış :)