- 15 Temmuz 2019
- 5.451
- 19.803
-
- Konu Sahibi monarosa352
Ucuz aldirdim demiorum ne ucuz ne pahali makul normal ölcude aldirdimKeşke şükretmeyi bilmiş olsanız ailecek. Senin o ucuz dediğin mobilya eşya ev vs. Günümüzde malesef lükse kaçıyor . Birde ucuzunu aldımda begenmiyorlar diye üzülüyosun ya pes yani . Acaba pahalısını aldırmış olsaydın (sana göre ) yine üzülebilecekmiydin ailenin yorumlarına bilemedim...
Duzgun okuyunuz 300gram bilezik filan bnim degil yorum atan bayanlardan biri yazmisironi yapiyurdur heralte
300 gr bilerzik dupleks ev
bayanin başka konulardaki yorumlari gayet düzenli yazılmış :)
Dogru oturdugum yerde kimsem yok yapayalniz surekli evdeyim konuscak bi kimsem bile yok boş durmaktan aylak olmaktan kafayi sacma seylere takiyorumSonuna kadar okudum ve sizde özgüven eksikliği olduğuna kanaat getirdim.
Daha kişiliğiniz oturmadan evlenmişsiniz.
Size tavsiyem eğitim hayatınıza devam etmeniz, bol kitap okumanız ve hobiler edinmeniz.
Allah affetsin haykırdım gülmektenCanım ben seni anlyrm meselası benim evimde dupleks bi tane odam boş kaldı ama ayilem geldiyinde boş oda hiç gğzel diyil dedi diye eşim gidip orayısinema odası yaptı meselağ mi safir odamdaki TV uçuzdu 6bin tele. Annem dedi bu hem kğçük hem uçuz kocam heemn onun yerine 10bin teleye yeni TV aldı fiyat söylüyorm ama anlaman için meselağ yatak odamı ben çok uçuz aldım 22 bin tele o zaman bana 300 gram bilerzik taktı eşim paramız biraz azalmıştı o yüzden uçuz ytak odasına bişiy demedim ama sen aldır çğnkü o paralar nereye gşdecek elpette en iyisini yaptır ben bebekten dolayı dışarı çıkmazsam elpise bilem alırken eşim mapazadan eve elpise yollar beğendiğimi alırım gerisini yollarım bunu niye söyledim sen mağazaya gidemedin diye uçuz basit bişiy almak yerine üç dört tane eve gönderip seç demeai gerekliydi sen çok fedakarca davranmışsın eşin ı yüsden büyle yapıyur olabilir canım
bende size yazmadim zaten düzgün okuma gereksinimi olan kişi siz olabilirmisiniz?Duzgun okuyunuz 300gram bilezik filan bnim degil yorum atan bayanlardan biri yazmis
Bilerzik en sevdiğimBilerziklerini güle güle tak.
Duzgun okuyunuz 300gram bilezik filan bnim degil yorum atan bayanlardan biri yazmis
Çevremde hiç aldığı şeyin fiyatını söyleyen biri olmadı. Ev eşya araba vs.
Demek ki koca forumda yalnız değilim çoğu kadın da benim gibi düşünüyor.
Normal ölçü der geçersiniz. Sosyetik çevre demek de nedir?
Neyse size eşinizin elini öpmeli bol çocuk doğurmalı, kv ye kul köle olmalı, muhteşem, ŞAHŞAHALI bir hayat diliyorum.
böyle yazmışsın ama sen burada kendinide tanımlamışsın.annem memnuniyetsiz şahşahayi havayi gösterişi seven bir insan bizim sülalenin çogunlugu oyledir zaten 100bin tlye ev alsalar 150bin tl derler