- 26 Şubat 2014
- 1.891
- 5.556
-
- Konu Sahibi monarosa352
Canım ne fğlmesi ya biri az derse sonuçta bn ne yapabilrmki ben sonçta o kadarçk altna bilem razıydm ama az diyen olursa morellerim bqzulur.Bilerziklerini güle güle tak.
Canım ben seni anlyrm meselası benim evimde dupleks bi tane odam boş kaldı ama ayilem geldiyinde boş oda hiç gğzel diyil dedi diye eşim gidip orayısinema odası yaptı meselağ mi safir odamdaki TV uçuzdu 6bin tele. Annem dedi bu hem kğçük hem uçuz kocam heemn onun yerine 10bin teleye yeni TV aldı fiyat söylüyorm ama anlaman için meselağ yatak odamı ben çok uçuz aldım 22 bin tele o zaman bana 300 gram bilerzik taktı eşim paramız biraz azalmıştı o yüzden uçuz ytak odasına bişiy demedim ama sen aldır çğnkü o paralar nereye gşdecek elpette en iyisini yaptır ben bebekten dolayı dışarı çıkmazsam elpise bilem alırken eşim mapazadan eve elpise yollar beğendiğimi alırım gerisini yollarım bunu niye söyledim sen mağazaya gidemedin diye uçuz basit bişiy almak yerine üç dört tane eve gönderip seç demeai gerekliydi sen çok fedakarca davranmışsın eşin ı yüsden büyle yapıyur olabilir canım
Teşekkür ederimYazdıklarımın ve yazım tarzımın gerçek olabilme ihtimali beni ürküttü.
Canım ne fğlmesi ya biri az derse sonuçta bn ne yapabilrmki ben sonçta o kadarçk altna bilem razıydm ama az diyen olursa morellerim bqzulur.
Ah, teşekkür ederimMüthiş
Ben de ona dikkat ettim. Nasıl herbirine dikkat ederek yazdınız onu.
Bi de uzun uzun anlatmışsınız. Ben okurken bir yerde kopuyorum olaydan. O kadar dikkat istiyor ki hem türkçeye ceviriyorum hem anlamaya çalışıyorum. Beynim yandı. Müthiş bir çalışma olmuş
Sağul canım ama bizim dupleksin çaprasında tiripleks varmış akrabağmızın komşusunn eltisinin kızkardeşi orayı alçakmş annem dysa sizin ev kçük dese ne çevap verçem snçta ben ne yapabilrm ki,,Bozma morellerini hiçte az değil bilerziklerin.
KK'daki hayatınıza böyle devam etmeniz için internet faturanızı üstlenebilirimSağul canım ama bizim dupleksin çaprasında tiripleks varmış akrabağmızın komşusunn eltisinin kızkardeşi orayı alçakmş annem dysa sizin ev kçük dese ne çevap verçem snçta ben ne yapabilrm ki,,
Screenshot alıp çerçeveletip duvara asmak istiyorum!
Yalnız af buyurun bir yerde yazım yanlışı yapmışsınız. Bilerzik değil BİLENZİK olacaktı.
Kız bunu nasıl yazdın ahahahahahhaCanım ben seni anlyrm meselası benim evimde dupleks bi tane odam boş kaldı ama ayilem geldiyinde boş oda hiç gğzel diyil dedi diye eşim gidip orayısinema odası yaptı meselağ mi safir odamdaki TV uçuzdu 6bin tele. Annem dedi bu hem kğçük hem uçuz kocam heemn onun yerine 10bin teleye yeni TV aldı fiyat söylüyorm ama anlaman için meselağ yatak odamı ben çok uçuz aldım 22 bin tele o zaman bana 300 gram bilerzik taktı eşim paramız biraz azalmıştı o yüzden uçuz ytak odasına bişiy demedim ama sen aldır çğnkü o paralar nereye gşdecek elpette en iyisini yaptır ben bebekten dolayı dışarı çıkmazsam elpise bilem alırken eşim mapazadan eve elpise yollar beğendiğimi alırım gerisini yollarım bunu niye söyledim sen mağazaya gidemedin diye uçuz basit bişiy almak yerine üç dört tane eve gönderip seç demeai gerekliydi sen çok fedakarca davranmışsın eşin ı yüsden büyle yapıyur olabilir canım
Okurken kolunda şıngırdayan bilerziklerin sesi kulağıma kadar geldiSağul canım ama bizim dupleksin çaprasında tiripleks varmış akrabağmızın komşusunn eltisinin kızkardeşi orayı alçakmş annem dysa sizin ev kçük dese ne çevap verçem snçta ben ne yapabilrm ki,,
Benim okuyasım bile gelmediOkudum yazasım gelmedi valla
"farzı masal" ban yiyeceğim.KK'daki hayatınıza böyle devam etmeniz için internet faturanızı üstlenebilirim
Öyle bir gülmek yani...
meselası bağbında kasdedtim yani farzı masal olarakdan
Epeey zorladımKız bunu nasıl yazdın ahahahahahhazorlasam yine yazamam ya
okumadim okumayacagim yazmayacagimOkudum yazasım gelmedi valla