Annem sevgilisi evlilik dolandırıcısımı?

Bu kadar gözünü kapatmış yani insanlari nasıl etki altına aliyolarsa inanılmaz bı durum gerçekten
Evlenir annen bu net daha buluşup konuştuktan sonra iyice aşık olmustur bırakın kendi haline artık kendi düşen ağlamaz

kardeşinle oturup adam akıllı düşünmeniz lazım annenizle hepten görüşmeyi keserseniz adamın ekmeğine yağ sürersiniz görüşürseniz sizin için çok zor... Diyecek bir söz bulamadım inşaallah siz biz yanılmışızdır anneniz çok mutlu olurama şu çizilen profile göre bu çok zor

Evet baya konustuk dün üc saat düsündük tasindik, ama asarim keserim döverim diyorlar, dolandirici bu dilden anliyordur eminim, hapse girmis insana baska ne yapilir diye düsündüm, en iyisi yine hapise tikamak. Ama avukat demisti bana, dolandirilan kadinlar sikayet etmiyorlarmis, utaniyorlarmis yada kendilerini sucluyorlarmis. En iyisi bir hatasini yakalamak. Ayrica kadinlar kendileri bile isteye herseyi teslim ediyorlar böyle dolandiricilara. Anneme demistim bu adam bunu meslek haline getirmis dolandirdigi cok kadin varmis diye, annemde o kadinlarda dolandirilmasaydi demisti, kendi ayni yolun yolcusu haberi yok, tamamen leyla.
Kendine cidden asik saniyor saka gibi. 50 yasinda casanova bozuntusu Allahsiz kitapsiz sana bin türlü yalan söylemis, hala ilk bakista bana asik olmus diyor. Yemin ederim saka gibiler. Evlenecekleri nikah yerini ögrenmeye calisiyorum, orada öyle bir rezillik cikaracagimki neye ugradiklarini sasiracaklar. Karakolluk olacagiz bu gidisle. Zaten küfür kiyamet baslamis böyle ask mi olur. Madem ben terbiyesizmisim, gösterecegim terbiyesiz nasil olunuyormus.

Dolandirici herseyi aceleye getirmeye calisiyor, cünki uzun süre takindigi rolü devam ettiremeyecek. Tembel, hayatta birsey basaramamis, yalanci, sahtekar, kadin parasi yiyen ve kendi cocuklarina sahip cikmayip sosyal hizmetlerde büyümelerine razi gelen bir yaratik, anneme nekadar asik rolü oynayabilecek?
Dayakciymis zaten, ilk tartismada dövecek annemi, su an para pul mal mülk sevincle gözlerinde Euro isaretiyle annemin herseyine razi geliyordur, ama annemde gecinmesi cok zor insan, söyle bir kac ay birbirlerini tanisalar zaten annem yüzüne tükürür bunun buz gibide sogar.
Yangindan mal kacirir gibi nikaha götürme derdi, ne halt oldugunu anneminde anlamasinin fazla uzun sürmeyecegi icin. Dolandirici genc fit erotik kadinlari seviyor, nekadar süre dayanabilecek, ilk firsatta cebide para görünce aldatacak.

Nisan bu yüzden var zaten, nisanlanip evlenecegin insani iyice taniyip öyle karar vermek icin. Dolandiricinin ödü patliyor annem vazgecer diye.
Birde bir ihtimal daha var, yazligi sattiktan sonra izmirde ev alacagim diye parayla toz olmasi. Kendi akrabalari annenizi kurtarin diyorlar, herkes ne mal oldugunu biliyor ondan annemi kimseyle tanistirmiyor. Birde arkadasim eski komiser diye yalan söylüyormus, hepsi hapsane kackini resmen

İşte bu kadar şeyi annenizin görmemesi çok enteresan yılların tecrübesi olmalı heleki böyle bir devirde kimseye güven yokken nasıl böyle amansizca ona inanır illa dolandirlincami aklı başına gelecek şuan yanında kimler varsa irtibata gecin o zaman onlar bari engel olmaya çalışsın yoksa bu işin sonu müge anlida biter

Annenize malesef annelik yapiyorsunuz.. en sevmediğim anne tipi ,anne işte vazgeçilmiyor yinede. Annenizi kurtarıp iyi bi kısmet bulup evlendirmeye bakın yoksa bundan kurtulsa yine bulur .. yaşının insanı değil yasanmisliklarin olgunluğu yok ...Çok kızıyorum böyle kadınlara. . Allah yardimciniz olsun.

Anneniz dolandırılmadan anlamayacak bence. Yazık, üç haftalık adam için kızına bunları söyler mi bir anne. Siz iyi bir evlatsınız anneniz çok şanslı. Ama birazda kaşınmış bence. Güzellikle olmuyor zorla birşeyler yapılacak kardeşinizin yaptığı gibi. Ya da dolandırılacak

İsmini banada yazarmisiniz hayretler içinde takip ediyorum konunuzu.. Çok azimli ve çok zeki olmanızı da takdir ediyorum ayrıca

TV programlarından birini ara bence senin elin yetisemiyor şuan daha iyi olur onlarda daha iyi araştırır ihbarlarda gelir ara konuş biriyle geç olmadan

Icim sisti kizlar, sizlede paylasayim son olaylari:

Annem türkiyeye gitmeden önce bir gün yanima gelmisti, bir günde kardeslerinin yanina girmisti. Simdi ortaya ciktiki, gizlice onlardan borc para almis. Bankadanda almis. En az 10 bin Euro parayla türkiyeye gitmis, belki daha cok.

Türkiyede notere gitmis ve türkiyeden almanyadaki banka hesaplarina dilekce verdirmis, kardesimi aramis bankadaki arkadasi, seni sildi annen artik hesaba ulasamazsin diye.

Annem noter islerini bilmez, okadar parayi kimin ve ne icin götürdügüde belli.

Ve sacmalik yetmiyormus gibi kardesime mesaj cekmis bana daha fazla para yolla diye. Saka yapmiyorum c i d d i y i m.
Teyzemlerin kardesime borc olayini anlattiklarini bilmiyormus cünki.

Anneannem hakkimi helal etmem diyormus, akrabalar deli oluyormus, tüm aile annemin böyle bir dolandiriciya kandigina inanamiyorlarmis.

Teyzem dolandiriciyi arayip konusmus. Ablamin ruh sagligi bozuk, eger yanindayken ona birsey olur intihar ne ederse seni kimse hapisten kurtaramaz demis. Dolandirici hemen, öyle birseyi ben bilmiyordum demis. Yalan, annem herseyini anlatmis zaten ona, annemi notere götürende kesin kendisi, annem bilmez öyle isleri. Burda her isini kardesim yapiyordu.
Hemen getiriyorum sizin yaniniza demis. Annemi teyzeme birakmis. Ama hala görüsüyorlarmis telefondan, gayetde iyi bir sekilde.

Kardesime dedimki, tamam dolandirici alacagini almis, daha nekadar alabilirim derdinde. Kesinlikle bir kurus bile yollamiyacak kimse artik. Arkadaslariyla Akrabalarla görüstük dedik annemize kesin borc para vermeyen. Insanlarda saskin tabii, bana küfür eden kizan kim varsa simdi nekadar hakli ciktigimi anlayinca aglamislar resmen.

Simdi annem geri almanyaya dönmezse burda emekliligide iptal olur. Insallah Augustosun sonuna kadar dolandirildiginin farkina varirda, zararin neresinden dönerse kardir.

Mal mülk zaten annemin üzerinde degil, yakinda parasida biter (hatta bitmis galiba, kardesimden istedigine göre).

Dolandiricinin etrafindaki insanlar pek keyifi yerinde dediler, demek paralari alinca rahatladi ama daha fazla alabilme derdinde.

Artik akrabalar göz kulak olacaklar anneme türkiyede- hala o bana cok asik siz hepiniz yanlis anliyorsunuz diyormus, herkes kiziyor ve saskin, ama annem abartili buluyormus tepkileri, hic galiye bile almiyormus.
Güya bir kurus vermemis. Daha 1 hafta oldu olmadi türkiyeye gideli, parasi bitmis.

Durumlar böyle, yorum sizin.

Son düzenleme:
Ne yorum yapalım ki. Borç veren kardeşlerine borcu ödemeyin. G.zekalılar desem ayıp olmaz di mi? Beslesinler

Ayrica teyzeme demiski ben zaten ikinci evliligimde karim ruh hastasi oldugu icin cok basim belaya girmisti hapise girmistim, hic istemem, hemen yaniniza getiriyorum demis. Demekki annem arkadaslarinda degil, onun yanindaymis. Ben inanmayin dedim cabaladim ama kimse beni dinlemedi. Herkes annenin özel hayati seni ilgilendirmez diye rest cekmisti bana.

Ayrica, hani Fetöden yatmisti? Yalan makinasi.

Ne yorum yapalım ki. Borç veren kardeşlerine borcu ödemeyin. G.zekalılar desem ayıp olmaz di mi? Beslesinler
Annem özellikle tembihlemis herkesi sakin cocuklarima söylemeyin diye. Ben burda dolandirici bu adam diye yirtindikca bana hakaret ettiler. Ama icime öküz oturdu resmen, hakli ciktim maalesef ama keske ben yanilmis olsaydim.

Annem özellikle tembihlemis herkesi sakin cocuklarima söylemeyin diye. Ben burda dolandirici bu adam diye yirtindikca bana hakaret ettiler. Ama icime öküz oturdu resmen, hakli ciktim maalesef ama keske ben yanilmis olsaydim.
Beni yanlış anlama sana inanıyorum fakat katdeşlerinle fikir birliğiniz var mı sizin? Onlarda da mental problem var mı? Tam anlaşılamamış gibisin. Bi boşluuklar oluyor konuda. Ya da çok mu özgür bir ailesiniz bi tuhaflıklar baştan beri. Hani bu adamı bu şekil 7 yaşında kıza anlatsan "aaaaa dolandırıcı " falan der. Seninkiler neden demiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…