Annem sevgilisi evlilik dolandırıcısımı?

Evlenmiş adamla aylar olmuş. O anneye ne yapılır ki laftan sözden anlamıyor
Konuyu basindan beri takip ediyorum valla 1 sene gecmis bile zaman ne hızlı geçiyor
Konu sahibi baslarda kendini paraladı kimse inanmadi hatta sen delisin bile dediler ama simdi herkes bin pişman, eee bu neye yarar kadina destek olup.engelleselerdi simdi herkesin kafasi rahat olacaktı.

Konunuzu okumayı yeni bitirdim, annenizin yanınıza dönmüş olması ve geri gitmemesi bile mucize. Çok şanslıymışsınız ki üzerine mal mülk yokmuş, yoksa hepsi gidecekmiş. Yerinizde olsam türkiyeye gitmemesi için her şeyi yaparım. Sizin yanınızdayken güvende hiç değilse. Allah yardımcınız olsun

Cok kafam karisik kizlar, umarim bana akil verebilirsiniz cok endiseliyim.

Durum söyle, biz almanyada yasiyoruz, benim annem 56 yasinda. Annemin hic yüzü gülmedi hayatinda, benim babam cok döverdi ve annemi terketti. Sonra bir evlilik daha yapti cok asiklardi ama üveybabam anneme hic gün göstermedi ve annemin cok parasini yedi ve nihayet ondanda ayrildilar.

Annem facebookda dini bir sayfada yorumlar yapiyordu, ordan annemi gören izmirli bir adam anneme yazmis. Annemi türkiyede sanmis. Bu adamla iki haftadir konusuyorlarmis, birbirlerini cok begenmisler. Annem bana dün anlatti fotograflarini gösterdi.

Adam Ailesinden 80 yaslarinda annesiylede görüstürmüs, adam kendisi annemden 5 yas gencmis, ama görüntü olarak genc durmuyor.

Adamin durumu kötüymüs, hem coronadan dolayi, hemde bar ve restorant isletmis izmirde zamaninda, isyerisi batmis, sonra dans hocaligi yapmis ama artik belinden yapamiyormus.

Anneme yoga yapmayi, denizde dalmayi vesaire seviyorum demis ve annem adama toz kondurmuyor cok cok iyi bir insan diyor. Simdi tanismaya türkiyeye gidecekmis, biletini bile almis ayin sonuna. Annem maalesef adama bos bir yazligi oldugu (kiracisi 1 sene önce cikmisti) ve oraya gidip düzeltecegini anlatmis.

Adamda abisiyle beraber böyle isler yapiyormus insaatlerde ben yaparim demis. Anneme yolladigi fotograflarda asansör tamir ettigi, boya boyadigi hatta perde yikadigi görüntülerde vardi. Yani görünüste bencede kötü birine benzemiyor. Benim annem emekli, adamda türkiyeye gel evlenelim beraber yasayalim izmirde demis. Sende gün görmemisin bende hic görmedim beraber cok mutlu olacagimiza eminim ben hep senin gibi bir esim olsun istedim demis.

Ordaki insanlara annemi esim diye anlatiyormus.
Annemin para islerine erkek kardesim bakiyordu, ondan 4 veya 5 bin Euro istemis, hatta nakit olmadigi icin erkek kardesim borc cekmek istiyor. Türkiyede tamir icin ve tatil icin lazim demis.

Bu adam hakkinda bildigim sunlar: 51 yasinda, izmirde yasiyormus, Bulgaristan göcmeniymis ailesi bu yüzden avrupaya sorunsuz girebiliyormus bulgar pasaportuyla, ama avrupada 1 sene kalmis gencken begenmemis. Anneme izmirde yasayalim diyormus. Iki kere evlenmis bosanmis. Eski hanima hakkinda demiski, benden sonra 20 yas kücük biriyle evlendi, sonra bosandi 80 yasandi bir adamla evlendi, o adamda ölünce evi barki ona kaldi. Eski hanimla aram iyi degil, iki kizim var onlarda anneleri gibi menfaatci sadece para isteyince ariyorlar, demis. 6 sene kendinden 15 yas büyük bir bayanla beraber yasamis ama ailesi karsi geldigi icin evlenmeyip ayrilmislar. Annem cok dürüst biri hicbirseyini saklamiyor diyor. Bir tane abisi varmis insaat isleriyle ugrasiyormus oda abisiyle böyle islere gidiyormus. Anneme kimliginide önlü arkali yollamis evli degilmis.

Sizce bir detektifmi bulsam ne yapsam? Annemin arsalari var, anlatmadim ona diyor ama belkide anlatti utaniyor söylemiyor, sonucta evide anlatmis. Annemin kalbini kirmasindan cok korkuyorum, cok hassas bir kadin ve depresyondan defalarca hastaneye yatmis bir insan. Acikcasi onu cok mutlu görünce aman beraber yasayip annemin yazligini satip izmire yerlesirlerse yerlessinler sonucta annemin parasi dememisde degilim. Ama hadi daha kötü seylerde olabilir, simdi birsey yapmazsam sonra pisman olurum diyede korkuyorum.

Sabah erkek kardesimle konustum, ona zaten herseyi anlatmis, sadece yazlik evine gelip o adamin oranin tadilatini yapacagini söylememis, kardesim sadece tanisacaklar diye biliyormus. Kardesim sinirli biri hemen bagirdi köpürdü öldürecem o adami falan dedi zor sakinlestirdim, belkide biz vesvese yapiyoruz bir dur bakalim diye. Birde kardesime hemen gelince evlenelim dediginide söylememis. Bana diyorki, kizim hemem evlenmem ama nisan yapariz, cok iyi adam beni gelinlik icinde görmeden, benim dinime düskün oldugunu bildigi icin elimi bile tutmuyacakmis diyor.

Ne yapsam simdi? Hic karismasammi?
Gelecek sezon Esra Erola çıkarsınız artık xd ya allah için face de bulduğun adamdan ne beklersin ki. Asıl sosyal medya kullanan yaşı başı almış adamlardan korkacaksın. Senin annene yazıyorsa bir başka kadına da aynı hikayeyi uyduruyordur. Benim annemin başına gelmişti araştırıp da son anda vazgeçmişti. Adamın her şeyi yalan çıkmıştı. İnstagram üzerinden tanışıp annemle evlenmek istemişti. Güvenmeyin herkese. Herkes bir hikaye uydurur.

Adam 2 evlilik yapiyor, 2 eşi de kötü hatta evlatlari da çıkarcı onlar da kötü,bir kadinla da 6 yil beraber yasiyor o da kötü herkes kötü, sadece bu adam mi iyi🤔Facebookta annenize yaziyorsa baska kadınlara da yazip yoklamıştır anneniz tongaya düşmüştür.Mallarindan bahsetmesin ama adamin bildiği mallari,çocuklarımın uzerine yapacagim diye söylesin bakalim tepkisi ne oluyor..Çok ergence belki ama tanisma da biraz bu yönde olduğu için bence annenizle fake bir hesap acip adama istek gonderin yazın mutlaka cevap verecektir annenize gösterin herkese ayni muameleyi yaptığını o zaman ikna olur boşuna kimse icin Türkiye'ye de gitmemiş olur.Ama dikkat edin neler izliyoruz tv'de Allah korusun.

Konuyu baştan sonu okudum
Şuan darmadağın olmuş durumdayım
Neler yasamissiniz çok üzüldüm ya 😔
İnşallah boşanma olur ve anneniz bu dolandiricidan kurtulur.
Bu kadar şey benim başıma gelse annemi dilerdim diye düşünüyorum.
Gerçekten annemle çok problemler yaşıyoruz ama bu kadarına tahammül edemezdim.
Gerçekten çok sakin kalmissiniz tebrik ederim.
Annenizin hastalığına üzüldüm ama sadece hastalık değil bu.
Ya siz çok mutlu,rahat,huzurlu olun isterim 🤲

X