Kusura bakma ama senin annen, annelik vasıflarından uzak ve psikolojisi bozuk gibi geldi bana...Haa doğru ya sen en başta psikolojisi bozuk ilaç alıyordu vs dememiş miydin? O zaman neden onun söylediklerini, yaptıklarını normal biriymiş.gibi gelip burda yazıp ben kötü oldum diyorsun ki...Zaten seni ve olanları anlayacak kapasite yok annende...
Benim anlamadığım, annene bir vasi tayin edilmiş, erkek kardeşindi galiba...Böyle bişey varsa zaten hukuksal hiçbir işlemi kendi yapamaz, ne mal geçirebilir başkası üstüne ne de evlenebilir...O zaman fazla telaşa gerek yok para ve evlilik anlamında...Ama tek başına bırakılacak biri de değil, bence tedavi görmeli
Açıkcası sende de bi tuaflık var...Sen de ortamı karışmaktan, ben şunu dedim; annem kardeşime benim hakkımda şunu demiş vs vs bu tarz dedikoducu ve tartışmalı ortamı seviyorsun gübi geldi bana....Ve sürekli de burda haklı görülmek için orda dönen her lafı gelip buraya yazıyorsun...
Sende de pek olgunluk göremedim, annene engel olunamıyorsa gereğini yaparsın yapamadıgın yerde Allaha havale edersin
Keşke ama gerçek. Yaxışıypruz üyeyle. Maalesef ergen annesiyşe uğraşıyorBu konu patlayacak demedi demeyin. Muhteşem bir senaryo! Takipteyim
Görcez bakalımKeşke ama gerçek. Yaxışıypruz üyeyle. Maalesef ergen annesiyşe uğraşıyor
Size yollamistim özelden ismini. Keske gercek olmasa. Okadar sacmaki, bazen Müge Anlida böyle sacma seyler yapan konusan aileleri izlerken yok artik böyle sey olurmu hic diyordum kendi basima geldi. Üvey babamda arastirmis, cidden it diye lakabi varmis dolandiricinin.Görcez bakalım
Sosyal hizmetlerde büyüyen kizini nasil kötülemis anneme, annem o kizla konusmuyacaksin, o babasina iftira atiyor tüm ailesi gibi diye deli oldu resmen.Oysa kiz babasinin nasil bir bela oldugunu biliyormus, beni hic karistirmayin bu islere ben memuriyetimi bekliyorum, benim zaten bugüne kadar ne annem oldu ne babam demisti.Cocuklarina veremedigi sevgiyi iki haftada tanidigi kadina veremez.
Telefonu siz alın varsa resim WhatsApp ta vardır mesaj yedeklemeyi yaptıysanız görünür tehdit falan yazarsa anlarsınız zatenKizlar kardesimlede konusturmus annem dolandiriciyi, beni kardesime kötülemis kusura bakmayin gerizekali diyecegim. O benim kardesim, sen herkesi annemmi sandin acaba?
Bir ton küfürü yemis kardesimden. Su anki sonuc annemin elinden kardesim telefonunu aldi, Whatsapp Facebook silmis, banka kartini aldi ve biletinide iptal ediyor. Bu reddeye gelmesini kendi sagladi.
Bende dedim anne ben sadece evlatlik görevimi yaptim, sen beni kötü bil ama benim icim rahat. Türkiyeye gider elbet ama kardeslerim gidecegi zaman gider.
Dolandiricininda bir cok cevresine ulastim, onlarda herkese onu sordugum icin bana ulasmaya calistigini ve beni mahkemeye vermek istedigini söylediler, özel hayatini arastiriyorum diye. Seytan diyorki farkli yol izle.
Kizlar annemi kendi babama rezil etmek istemiyorum, simdiye kadar moralim bozuk oldugunu anladigi icin babama üstün kapali sadece biri beni dolandirmaya calisti onunla ugrasiyorum demistim, oda adres ver demisti söylememistim birsey yok ben hallederim diye. Annem isin icinde diye karistirmak istemedim, ama babam eski kabadaylarindan diyeyim, türkiyede yasiyor, söylesem adami duman eder, siz ne yapardiniz, söylermiydiniz? Annem bana nekadar hakaret etsede sonucda annem, ben ona degil dolandiriciya kiziyorum ama zararini hep annem görüyor gibi oldu simdilik.
Birde biri daha yazmisti burda ama diyorum acaba annemin ciplak görüntüleri falanmi var bu adamda, yani bunu 3 haftada nasil bukadar savunacak duruma gelmis olabilirki? Öyle birsey varsa santajdan dava acabilirim dedim anneme, oda öyle birsey yok dedi ama kafamda soru isaretleri dolu.
Ayrildiklari tabiiki yalandi, yoksa neden kardesimle dolandiricinin konusmasini sagladiki bugün degilmi? O benimle konusur beni durdurur sandilar, kardesim benden on beterini yapar yaptida zaten haberleri yok.
Mesaj bölümünü kapamıştır ayarlardan ondan yaşamazsınızDiger üyelerde özel mesaj butonu var ama sizde yok maalesef ayarlarda birsey vardir belki
Bu konu patlayacak demedi demeyin. Muhteşem bir senaryo! Takipteyim
Bana isim vs göndermenizin bir anlamı yok biz neler gördük bu forumda. Bu hikaye ve yazım şekilleri de aynı o konulara benziyor. Sadece ne zaman patlak verecek onu bekliyorumSize yollamistim özelden ismini. Keske gercek olmasa. Okadar sacmaki, bazen Müge Anlida böyle sacma seyler yapan konusan aileleri izlerken yok artik böyle sey olurmu hic diyordum kendi basima geldi. Üvey babamda arastirmis, cidden it diye lakabi varmis dolandiricinin.
Düsünsenize siz olayi okadar sacma buluyorsunuzki inanamiyorsunuz, ben bire bir yasiyorum birde inanamiyorum. Keske annemde sizin gibi olsa süpheyle yaklassa insanlara. Saglikli ve mantikli olan insan herkesin her söylediklerine hemen inanmaz zaten.Bana isim vs göndermenizin bir anlamı yok biz neler gördük bu forumda. Bu hikaye ve yazım şekilleri de aynı o konulara benziyor. Sadece ne zaman patlak verecek onu bekliyorum
İspat için K Kazen ya daDüsünsenize siz olayi okadar sacma buluyorsunuzki inanamiyorsunuz, ben bire bir yasiyorum birde inanamiyorum. Keske annemde sizin gibi olsa süpheyle yaklassa insanlara. Saglikli ve mantikli olan insan herkesin her söylediklerine hemen inanmaz zaten.
Benim kimseye yalan borcum yok, tüm hafta ise bile gitmedim gidemedim okadar cileden cikartti beni. Whatsappden yazistiklarim ve sesli mesajlarda var, ispatlayabilirim herseyi!! Inanilir gibi degil evet!!
Adam dogru düzgün biri olaydi ben hic karismazdim, ama dolandiricinin teki iste, ama yalanci iftiraci ben oluyorum cok absürt!!
Son olaylar beni cok yipratti, ben dedim ben artik evlatda olmak istemiyorum ablada olmak istemiyorum, biktim usandim dedim en son. Bir tek kardesimle konustum en son, oda dediki zaten artik annem kendide anlatmis herkese herseyi dedi, yani türkiyedeki akrabalarimiz bir kaci ögrenmis olayi. Teyzemde arastiracakmis güya. Annem ayin 25inde yani bu hafta bileti var türkiyeye. Kardesim göndermek istemedi cok tartistilar ama türkiyede bir arkadasinin dügünüde varmis. Kardesimde ben para falan vermem, gidersen kendi basinin caresine bakacaksin demis. Senin emekliliginide iptal ederim, annem iyilesti artik derim demis. Anneme birakmis yani, gidersen sonuclarada katlanirsin diye.Yeni bi gelişme varmı ? Ben inanıyorum konuya bu ne ki müge anlı'da çok daha absürt olup yok artık bu kadar da aptallık olmaz dediğimiz nice olay gördük malesef insanlar yaşlandıkça duygusal açlık artıyor
Bundan sonrası fake bence.Son olaylar beni cok yipratti, ben dedim ben artik evlatda olmak istemiyorum ablada olmak istemiyorum, biktim usandim dedim en son. Bir tek kardesimle konustum en son, oda dediki zaten artik annem kendide anlatmis herkese herseyi dedi, yani türkiyedeki akrabalarimiz bir kaci ögrenmis olayi. Teyzemde arastiracakmis güya. Annem ayin 25inde yani bu hafta bileti var türkiyeye. Kardesim göndermek istemedi cok tartistilar ama türkiyede bir arkadasinin dügünüde varmis. Kardesimde ben para falan vermem, gidersen kendi basinin caresine bakacaksin demis. Senin emekliliginide iptal ederim, annem iyilesti artik derim demis. Anneme birakmis yani, gidersen sonuclarada katlanirsin diye.
Kardesim kendi babasiyla konusmus, üvey babamda su an Izmirde, annem türkiyeye gidince, ben görüsürüm onunla demis kardesime. O dolandiriciyida ariyormus zaten, Izmir Bornovada mahallesini ögrenince gerisi kolay demis.
Kardesimde anneme kizmis, evleneceksen evlen ama bana fakir birini getirme kimseyi basima bela etme, benide katil etme demis. Kardesimden annem cekiniyor ona cemkiremiyor bana yaptigi gibi.
Hemen ucmus ahh ah eskiden 150 sayfalik konular olurdu en sonunda dil cikarir giderlerdi ne kavgalar cikardi peeeBundan sonrası fake bence.
Annemi bir psikopatın yanına göndermem ne kadar şirretleşse de.