Annem sevgilisi evlilik dolandırıcısımı?

Evlenmiş adamla aylar olmuş. O anneye ne yapılır ki laftan sözden anlamıyor
Konuyu basindan beri takip ediyorum valla 1 sene gecmis bile zaman ne hızlı geçiyor
Konu sahibi baslarda kendini paraladı kimse inanmadi hatta sen delisin bile dediler ama simdi herkes bin pişman, eee bu neye yarar kadina destek olup.engelleselerdi simdi herkesin kafasi rahat olacaktı.

Konunuzu okumayı yeni bitirdim, annenizin yanınıza dönmüş olması ve geri gitmemesi bile mucize. Çok şanslıymışsınız ki üzerine mal mülk yokmuş, yoksa hepsi gidecekmiş. Yerinizde olsam türkiyeye gitmemesi için her şeyi yaparım. Sizin yanınızdayken güvende hiç değilse. Allah yardımcınız olsun

Gelecek sezon Esra Erola çıkarsınız artık xd ya allah için face de bulduğun adamdan ne beklersin ki. Asıl sosyal medya kullanan yaşı başı almış adamlardan korkacaksın. Senin annene yazıyorsa bir başka kadına da aynı hikayeyi uyduruyordur. Benim annemin başına gelmişti araştırıp da son anda vazgeçmişti. Adamın her şeyi yalan çıkmıştı. İnstagram üzerinden tanışıp annemle evlenmek istemişti. Güvenmeyin herkese. Herkes bir hikaye uydurur.

Adam 2 evlilik yapiyor, 2 eşi de kötü hatta evlatlari da çıkarcı onlar da kötü,bir kadinla da 6 yil beraber yasiyor o da kötü herkes kötü, sadece bu adam mi iyiFacebookta annenize yaziyorsa baska kadınlara da yazip yoklamıştır anneniz tongaya düşmüştür.Mallarindan bahsetmesin ama adamin bildiği mallari,çocuklarımın uzerine yapacagim diye söylesin bakalim tepkisi ne oluyor..Çok ergence belki ama tanisma da biraz bu yönde olduğu için bence annenizle fake bir hesap acip adama istek gonderin yazın mutlaka cevap verecektir annenize gösterin herkese ayni muameleyi yaptığını o zaman ikna olur boşuna kimse icin Türkiye'ye de gitmemiş olur.Ama dikkat edin neler izliyoruz tv'de Allah korusun.

Konuyu baştan sonu okudum
Şuan darmadağın olmuş durumdayım
Neler yasamissiniz çok üzüldüm ya
İnşallah boşanma olur ve anneniz bu dolandiricidan kurtulur.
Bu kadar şey benim başıma gelse annemi dilerdim diye düşünüyorum.
Gerçekten annemle çok problemler yaşıyoruz ama bu kadarına tahammül edemezdim.
Gerçekten çok sakin kalmissiniz tebrik ederim.
Annenizin hastalığına üzüldüm ama sadece hastalık değil bu.
Ya siz çok mutlu,rahat,huzurlu olun isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…