Annem sevgilisi evlilik dolandırıcısımı?

Beni yanlış anlama sana inanıyorum fakat katdeşlerinle fikir birliğiniz var mı sizin? Onlarda da mental problem var mı? Tam anlaşılamamış gibisin. Bi boşluuklar oluyor konuda. Ya da çok mu özgür bir ailesiniz bi tuhaflıklar baştan beri. Hani bu adamı bu şekil 7 yaşında kıza anlatsan "aaaaa dolandırıcı " falan der. Seninkiler neden demiyor

Haklisin fikir birligi olmadigi icin böyle oldu zaten.

Hayatim boyunca maddi ve manevi kardeslerim hepsine destek ciktim, en büyükleri oldugum icin bunu seve seve yaptim. Nekadar sacma salak seyler söyleseler yada yapsalar hos gördüm. Onlarin bana verdigi tepkileri herseyden cok muazzam bir nankör cesiti olarak görüyorum.

Ama bu olay beni cileden cikartti.
Benim mesela ilk ögrenip sok gecirdigim olay dolandiricinin annemden sakladigi 5 yasindaki kiziydi. Bunu kardeslerimle ve annemle paylastim. Ama hiiiiic tepki vermediler inanamadim. Defalarca aradim ve deli oldum, onlar ya bana hic dönmediler, ya hakaret ettiler yada olayi cok büyüttügümü söylediler.

Annem kac gün sonra bana hakaret dolu sesli mesaj yolladi: ne var bunda, bende ona sadece dört cocugum var demistim. Türkiyede bulusunca zaten anlatacakmis. Sen böyle özel hayatini arastirdigin icin seni mahkemeye verecek diye.

Bencede mental sorunlari var, cünki ben basta gayet sakin güzelce anlattim kendimi.
Ama sonra dolandiricinin Türk Kimlik numerasini ne yapip edip bana yollayin bilgisayar sifresini kirin bakin ya facebookdan yada whatsapp den yollamistir yolladiysa dedigimde, bana " baktik TC kimligi yok. sen bizi annemden daha cok huzursuz ediyorsun. Biz annemle konustuk, evde 3 saat tartistik. Cok agladi, zaten senin düsündügün gibi degil, sirf tanismak istemis, tütkiyeye gidince arkadasinin dügününe gidecek, anneannemi kardeslerini ziyaret edip gelecek. Adami aradik konustuk bagirdik annemden uzak duracak yoksa onu öldürürüz. Bizden ne bekliyorsun" gibi konusmalar oluyordu.

Yani acikcasi onlarda aman gitsin türkiyeye havalarindaydilar.
Basina bir is gelir, öldürülür, ceteye dek gelir dedikce, sen fazla müge anli izlemisin, sen manyakmisin bir haftadir ise gitmiyorsun iyice paranoyak olmusun, kendi hayatina bak yoksa yalniz ölürsün gibi tepkiletle karsi karsiya kaldim.

Annemin arkadaslarida gidip kardeslerime hep beni kötülemisler. Hatta kardesim "konustugunuz kisi ablam, agzinizi toparlayin, onun derdi annemin güvencesi ve hayati" demis. Onlarda yok oglum Bademinki psikopatlik, annesinin tekrar evlenmesini istemiyor, tek derdi annesi mirasi baska bir erkekle yemesin, adamin tüm facebook listesindeki akrabalarina arkadaslarina yazmis, onun yaptigi cok ayip. Demislerdi.

Valla iyikide yazmisim, cok iyi geri dönüsler oldu.

Yani demek istedigim ben ozaman herkesi aradim, sesli mesajlar yolladim telefona cikmadiklarinda. En son baktim hala bunlar "Annen asik ve o adamla bulusacak. Adam gayet düzgün birine benziyor. Eski hanimin ailesi ona iftira atiyor, sende okadar salaksinki bu iftiralara kaniyorsun. Okadar para harcadigin ugrastigin icin kendi isinden oluyorsun sen Ahmaksin" diye mesajlar geliyor, böyle yapanlari hep blokladim. Daha bu hakaretlerde en basitleri.

Eee noldu simdi. Herkes sokta. Simdi ayni kisiler kardeslerimden özür diliyorlarmis biz Badem yalan söylüyor diye düsündük, annesi öyle söylemisti demisler. Hepsini toplu tedaviye yollamak lazim.

Mesela en son kardesim annemin elinden herseyini almisti. Bileti iptal edecekti. Sonra bir baktim hoooop fikirler degismis, birde cebine para koyup türkiyeye yolluyor. Neymis, depresyona girmesin, zaten arkadaslarinin yanina gidiyormus, arkadasinin dügününe cok gitmek istiyormus, zaten augustos sonuna klinige yatacagi icin sorun yokmus.

Dün bin pismam bana diyorki telefonda, artik cok bikmistim, sadece huzur istedim ve bana annem mesafe koyduk araya diye israr etmisti ikna olmustum diyor.

Annem aslinda pek yalan bilmez, bu yüzden yalan söyledigi zaman ben hemen farkederim. Kardeslerim arkadaslari akrabalari annemi cok dürüst diye severler. Tamamen hayal kirikligi oldu, bir cogu aglama krizine girmis. Almanyada ona para veren teyzemin biri dört saat telefonda kardesime aglamis, kendine gelememis, aglamaktan helak olmus nasil ablam böyle birsey yapar diye.

Yani dolandirici annemi güzel ögretmis. Herseyi planlamis. Adam profesyonel dedikce, bunlar ne yapabilirki diyorlardi. Annemin hesabi kardesimdeydi, mal mülk zaten üzerinde degil. Cok rahat davrandilar. Bende türkiyede senet imzalatabilir, borca sokabilir diyordum.
Megersem daha annem almanyadan gitmeden kadini borca sokmus bile.

Son düzenleme:
Haklisin fikir birligi olmadigi icin böyle oldu zaten.

Hayatim boyunca maddi ve manevi kardeslerim hepsine destek ciktim, en büyükleri oldugum icin bunu seve seve yaptim. Nekadar sacma salak seyler söyleseler yada yapsalar hos gördüm. Onlarin bana verdigi tepkileri herseyden cok muazzam bir nankör cesiti olarak görüyorum.

Ama bu olay beni cileden cikartti.
Benim mesela ilk ögrenip sok gecirdigim olay dolandiricinin annemden sakladigi 5 yasindaki kiziydi. Bunu kardeslerimle ve annemle paylastim. Ama hiiiiic tepki vermediler inanamadim. Defalarca aradim ve deli oldum, onlar ya bana hic dönmediler, ya hakaret ettiler yada olayi cok büyüttügümü söylediler.

Annem kac gün sonra bana hakaret dolu sesli mesaj yolladi: ne var bunda, bende ona sadece dört cocugum var demistim. Türkiyede bulusunca zaten anlatacakmis. Sen böyle özel hayatini arastirdigin icin seni mahkemeye verecek diye.

Bencede mental sorunlari var, cünki ben basta gayet sakin güzelce anlattim kendimi.
Ama sonra dolandiricinin Türk Kimlik numerasini ne yapip edip bana yollayin bilgisayar sifresini kirin bakin ya facebookdan yada whatsapp den yollamistir yolladiysa dedigimde, bana " baktik TC kimligi yok. sen bizi annemden daha cok huzursuz ediyorsun. Biz annemle konustuk, evde 3 saat tartistik. Cok agladi, zaten senin düsündügün gibi degil, sirf tanismak istemis, tütkiyeye gidince arkadasinin dügününe gidecek, anneannemi kardeslerini ziyaret edip gelecek. Adami aradik konustuk bagirdik annemden uzak duracak yoksa onu öldürürüz. Bizden ne bekliyorsun" gibi konusmalar oluyordu.

Yani acikcasi onlarda aman gitsin türkiyeye havalarindaydilar.
Basina bir is gelir, öldürülür, ceteye dek gelir dedikce, sen fazla müge anli izlemisin, sen manyakmisin bir haftadir ise gitmiyorsun iyice paranoyak olmusun, kendi hayatina bak yoksa yalniz ölürsün gibi tepkiletle karsi karsiya kaldim.

Annemin arkadaslarida gidip kardeslerime hep beni kötülemisler. Hatta kardesim "konustugunuz kisi ablam, agzinizi toparlayin, onun derdi annemin güvencesi ve hayati" demis. Onlarda yok oglum Bademinki psikopatlik, annesinin tekrar evlenmesini istemiyor, tek derdi annesi mirasi baska bir erkekle yemesin, adamin tüm facebook listesindeki akrabalarina arkadaslarina yazmis, onun yaptigi cok ayip. Demislerdi.

Valla iyikide yazmisim, cok iyi geri dönüsler oldu.

Yani demek istedigim ben ozaman herkesi aradim, sesli mesajlar yolladim telefona cikmadiklarinda. En son baktim hala bunlar "Annen asik ve o adamla bulusacak. Adam gayet düzgün birine benziyor. Eski hanimin ailesi ona iftira atiyor, sende okadar salaksinki bu iftiralara kaniyorsun. Okadar para harcadigin ugrastigin icin kendi isinden oluyorsun sen Ahmaksin" diye mesajlar geliyor, böyle yapanlari hep blokladim. Daha bu hakaretlerde en basitleri.

Eee noldu simdi. Herkes sokta. Simdi ayni kisiler kardeslerimden özür diliyorlarmis biz Badem yalan söylüyor diye düsündük, annesi öyle söylemisti demisler. Hepsini toplu tedaviye yollamak lazim.

Mesela en son kardesim annemin elinden herseyini almisti. Bileti iptal edecekti. Sonra bir baktim hoooop fikirler degismis, birde cebine para koyup türkiyeye yolluyor. Neymis, depresyona girmesin, zaten arkadaslarinin yanina gidiyormus, arkadasinin dügününe cok gitmek istiyormus, zaten augustos sonuna klinige yatacagi icin sorun yokmus.

Dün bin pismam bana diyorki telefonda, artik cok bikmistim, sadece huzur istedim ve bana annem mesafe koyduk araya diye israr etmisti ikna olmustum diyor.

Annem aslinda pek yalan bilmez, bu yüzden yalan söyledigi zaman ben hemen farkederim. Kardeslerim arkadaslari akrabalari annemi cok dürüst diye severler. Tamamen hayal kirikligi oldu, bir cogu aglama krizine girmis. Almanyada ona para veren teyzemin biri dört saat telefonda kardesime aglamis, kendine gelememis, aglamaktan helak olmus nasil ablam böyle birsey yapar diye.

Yani dolandirici annemi güzel ögretmis. Herseyi planlamis. Adam profesyonel dedikce, bunlar ne yapabilirki diyorlardi. Annemin hesabi kardesimdeydi, mal mülk zaten üzerinde degil. Cok rahat davrandilar. Bende türkiyede senet imzalatabilir, borca sokabilir diyordum.
Megersem daha annem almanyadan gitmeden kadini borca sokmus bile.
Madem annenizin parası bitmiş, herkese söyleyin kimse para vermesin.
Paraları adama yedirdikçe bu adamdan kurtulamazsınız.
Anneniz 5 parasız kalınca ancak döner Almanya'ya.
Bu arada buradan yani forumdan annenizin bilgilerini isteyen kimseyle paylaşmayın. Erkek olup da kadın olduğunu iddia eden üyeler de var. Onlar da annenizi av olarak görebilir.

Allah yardımcınız olsun.

Neler oldu. Simdiye kadar sacma sapandi artik iyice trajedi oldu. Sakin yazacagim ama kafamda resmen patlama var sormayin.

Annem dolandiricinin yanina resmen kacmis. Kimseye haber vermeden cikip gitmis. Adam su an Hakkarideymis is icin, ben ilk önce belki annem bir arkadasina gitmistir diye düsünmüstüm. Ama akrabalar yok Hakkarideymis dediler.

Bu olay olali bir 3 gün oluyor, tüm aileyi perisan etti bu asagilik dolandirici.
En kücük kardesim 20 yasinda 3 gündür sarhos geliyor eve, annemin tüm islerine bakan kardesim 6 kg verdi ne birsey yemis ne birsey icmis resmen erimis gitmis, sinirinden patladi patliyacak artik.

Bana gelirse sol gözüm iki haftadir cirpiyor durduk yerde, ben magnezyum eksikligi sandim ama fayda etmedi magnezyum ilaci, doktora gittim dün stresdende olur, cok stresinizmi var dedi.

Ben ögretmenim kizlar. Dün burda karneleri verdik, karnelerin kopyasi yapilmasi lazim dosyalar falan filan herseyi ters yaptim okadar kafam üzerinde degildi. Müdür ve müdür yardimcisi beni odalarina cagirip capraz sorguya cektiler resmen, neyim var diye, zaten dolandirici yüzünden isede gitmemistim ya hatirliyorsunuz, simdide zaten halimden belli halim olmadigi.

Bastan anlatayim.

Türkiyede akrabalarimin hepsi karsi gelmis annemin bu dolandiriciyla görüsmeye devam etmesine. Mahkemeye veririz, karakola gidecegiz demisler acik acik. Annemde bunu dolandiriciya anlatmis oda diyormuski, ben senin icin yirmi sene hapise girmeye raziyim.

Annem teyzemdeydi herkes annemi köye gelmeye yada almanyaya geri dönmeye ikna etmek istemisler. Akrabalardan bir cogu annemi cok sever ama onlarda güzellikle anlatmislar, anlamadigi icin bazileri rest cekmis, senin yaptigin normal degil ve deli degilsin tamam ama psikolojik bir sorunun varki daha 1 ay önce facebookdan tanidigin bir dolandirici icin aileni kirip geciyorsun. Sen degil, o adam bizi ikna etmesi gerek iyi olduguna, ama oda sadece saldiriyor ve gercekleri sakliyor demisler.

Zaten öyle veya böyle kimse daha yeni tanistigi biriyle evlenmez. Dolandiricida ben zaten evlenmek istemiyorumki diyormus. Piskin.

Bu kendini akilli sanip anneme baska bizlere baska konusuyor.

Hatta teyzemin 13 yasinda kizi var. Dolandirici annemi teyzeme biraktiginda kapida anneme "Paraya ihtiyacin varmi? Vereyim" demis annem istememis tabii. Kiz demiski anneme, teyze bu adamin iyi niyeti olsa kapimizin önünde bizim yanimizda sormaz sana paraya ihtiyacin varmi diye, rol yapiyor, bunu göremiyormusun? demis. Annem hepsi Bademin sucu, Allah onun belasini versin beni rezil etti, bir rahat birakin artik su adamcagizi demis.

Kardesimde bu dolandiriciyi hapise tiktiracak kafaya koydu. Burdaki doktorlarla konusmus hic beklemeyin direk getirin hemen klinige yatsin, demekki Zwangsneurose (türkcesini bilmiyorum, mental bir bozukluk) gibi birsey geciriyor, o kendinde degil demisler.

Annem kardesimi tekrar aramis 1500 Euro para istemisti, yazmistim size. Kardesim acmis agzini yummus gözünü. Herkesde destekliyorda artik.

Dün annemden bana mesaj geldi, bilmedigim bir numeradan sabahin 5 inde, yaptigi hatalarla kopyaliyorum ve emoji falanda yoktu:

"Eğer en deliler hastanesinde olursam senin yüzünden yada olmus olursam cunku cok çirkinleştiren çocukları doldurdun şaşırdın beyinlerini zehirlediniz sana neydi benim sevdiğimi sen neden elimden almak istedin sana battimi"

Annemle zaten konusulmadigi icin hic cevap yazmadim, zaten sürekli bana saldirmasindanda biktim.

Burada yaptigimiz herseyleri yazamiyorum biliyorsunuz, sadece annemin bildigi kadar yaziyorum. Dua edin aklimizi koruyalim.

Biri bana daha bir ay önce böyle seyler olacak dese tövbe inanmazdim, Allah insanlari hep dogru düzgün insanlarla karsilastirsin

Inanki okadar biktimki kimseyi arayip sormuyorum hatta ben cabaladikca bana ters ters konusan aile bireylerini hep blokladim. Kardesime annem mesaj atmis, ilk önce bana hakaret etmis hic benim dedigim gibi degilmis dolandiriciyla tanismislar, sonrada ben bu adamla evlenecegim, ya yanimda olursun ya karsimda yazmis. Yok arkadasimin dügünü var diye kandirmisti kardeslerimi gitti türkiyeye daha 3 gün olmadan dolandiriciyla bulusmus anlasmis bile.
Kardesimde hic cevap yazmadim cok saskinim gidip dövecegim dedi. Bende beni dinlemediniz, böyle olacagi belliydi dedim. Sonucta ne olursa olsun akli basinda olan kimse yeni daha 1 ay oda internetden tanistigi biriyle evlenmez.
Her akli basinda insan kulak asar, bu kisi hapis yatmis!! Korkmayarak evlenebilmek icin insan ruh hastasi olmasi lazim. Bu arada erken emekliligimide iptal et demis, yani geri gelip klinige yatmak istemiyor.
Sanirim türkiyeden emekli olup orda kalmayi planliyor. Kardesim diyorki adam arkadaslariyla yazlik evi tamir ediyormus bile, zaten annem dolandiriciya adres madres herseyi vermismis, ben söylemistim ama bana inanmamislardi.
Ben artik muhattap olmuyacagim, direk mahkemeye vermeyi düsünüyorum, hala arastiriyorum bir acigini buldugumda hapise tikdiracagim dolandiriciyi. Simdi teyzemler falan hep bana hak vermeye baslamislar ama is icten gecti. Kardesime diyorlarmiski biz ne bilelim Badem hep negatif hep en kötüsünü düsündügü icin abarttigini düsündük ama hemen evlenecegi aklimiza gelmedi diye.
Ben demistim, pasaportunu alin, parada vermeyin, biletinide iptal edin diye. Ama kiz kardesim bile annemin randevusuna engel oluyorsun demisti, ben daha ne diyebilirim sözün bittigi yerdeyim.

Sizin cok panik halleriniz yuzunden insanlar size inanmadi
Daha once de yazmıştım size asiri panik ve hezeyan halinde davranıyorsunuz diye , yanlis anlamayin beni ama bu size ders olsun
Bundan sonraki hayatinizda boyle ciddi bir sorunla karşılaşırsanız sakin kalin , sakin kalan insani herkes dinler
Artik annenizin pesini de birakin , bu kadar uğraştiniz simdi birakin baskalari uğraşsın

Sizin cok panik halleriniz yuzunden insanlar size inanmadi
Daha once de yazmıştım size asiri panik ve hezeyan halinde davranıyorsunuz diye , yanlis anlamayin beni ama bu size ders olsun
Bundan sonraki hayatinizda boyle ciddi bir sorunla karşılaşırsanız sakin kalin , sakin kalan insani herkes dinler
Artik annenizin pesini de birakin , bu kadar uğraştiniz simdi birakin baskalari uğraşsın
Ben cok sakindim güzelce konustum, ama haklisiniz annem beni blokladiktan sonra herseyleri ögrendikce cok paniklestim. Su konuda rahatim, beyinsizin teki Allahtan. Dolandiricinin pesini birakmiyorum tabiiki, simdi birde yaz tatili oldu tüm konsantrem onu kelepcelerin icinde görmek artik

Ben cok sakindim güzelce konustum, ama haklisiniz annem beni blokladiktan sonra herseyleri ögrendikce cok paniklestim. Su konuda rahatim, beyinsizin teki Allahtan. Dolandiricinin pesini birakmiyorum tabiiki, simdi birde yaz tatili oldu tüm konsantrem onu kelepcelerin icinde görmek artik
Ay mutlaka size bahsettiğim diziyi izleyin. İnsanın adamın yaptıklarını izledikçe sinirden tırnaklarını kemiresi geliyor.

Gerçek hayat hikayesi olduğu için belki nasıl mücadele edebiliceginizi de görmüş olursunuz. Böyle insanlar varlar ve mağdur ettikleri kişiyi köru körüne inandirabiliyorlar.

Ay mutlaka size bahsettiğim diziyi izleyin. İnsanın adamın yaptıklarını izledikçe sinirden tırnaklarını kemiresi geliyor.

Gerçek hayat hikayesi olduğu için belki nasıl mücadele edebiliceginizi de görmüş olursunuz. Böyle insanlar varlar ve mağdur ettikleri kişiyi köru körüne inandirabiliyorlar.
Mutlaka bakacagim, simdi zamanimda var zaten. Annem dolandiriciyi hiristiyan bir dini sayfada tanidigi icin, sanki dualarinin karsiligi gibi görüyor. Birde onun kötü bir gecmisi oldugu icin, annem onu günah cikartmis ve kendini bagislayici rolünde düsünüyor, sanki annem onu kurtaracak gibi. Dolandirici anneme sadece huzur istiyorum demismis baslangicta, ama tek verdigi yaptigi huzursuzluk.

Birde kardeslerimin ne isler yaptiklarina kadar herseyi ama herseyi anlatmis ona. Zaten plani kardesimi dolandirmakti, hatirliyorsaniz ilk kardesime engel olmustum bankadan borc cekmemesi icin, ozaman henüz dolandiricidan bile haberim yoktu. Annem telefonu kardesime verip dolandiriciyla konusturttugunda ilk söyledigi seyler 1. Sen su islerle ugrasiyormusun, bende anlarim cevremde söyle böyle cok para kazandiririm sana 2. Beni kötülemis, nekadar psikopat ruh hastasi ablaniz var tedavi ettirin diye. :KK48:Bilmukabele.

Izahi olmayan seyin mizahi olurmus, cok planlarini bozdum yazik ya. Neler hayal etti, simdi birde annem yük oldu ona, gerci hala ümidi vardir sonucta profesyonel dolandirici, daha öncede kendinden 15 yas büyük bayanla 6 sene beraber olmus, kadinin dört cocugu ortaligi yikmislar ancak ayrilmis, tehdit uzaklastirma karari falan alarak. Aliskin bunlara.

Bu arada facebookda annem 30.6. Da nisanlandim diye yayin yapmis. Dolandirici begenmis, annemin hicbirseyden haberi olmayan arkadasi ve tanimadigim iki kisi daha. Hepsine yazacagim olayin aslini.

Ama neyse, asil konu: annem 25.6. Aksami türkiyeye ucmustu. 30.6. Da nisanlandim diye yayinlamis. Yani 5 gün bile degil. Türkiyeye gitmeden önce "Biz mesafe koyduk, ben zaten ondan sogudum instagramindaki bacak arasi ciplak kadin organlarini görünce, zaten arkadasim beni baska bir adamla tanistiracak türkiyede" diye sinirleniyordu, hatta Haydar diye biriyle yazisiyorum nezamandir, hemde varlikli ve kizkardeside almanyada, ona sans verecegim diyordu- aslinda bas bas bagiriyordu ve küfür ediyordu ama hadi onada neyse psikolojisi iyi degildi cidden.

Bende gayet sakin anne sana inanmiyorum diyordum. Ben sana kizmiyorum, ben seni suclamiyorum, ama o dolandirici elimden kurtulamiyacak diyordum.

Ama herkesi inandirdi, teyzem demiski anneme "benim yüzümü niye kara cikartiyorsun, okadar cocuklara karsi seni savundum, anneniz kendi esini kendi sececek yasta, ne var tanissin" demistim demis.

Ve söyle birsey daha var, annem zaten timarhane yatacagim diye korkup kacmis anladigim kadariyla cok üstüne gitmisler, ama asil üstüne gidilecek birisi varsa oda dolandirici.

Nasrettin Hocanin dedigi hirsizin hicmi sucu yok?!?

Ben okudum, hep Mayis ayinda özellikle internet ve facebookdan kadinlari kandirmaya yola cikiyorlar. Sevgi görmemis, gün yüzü görmemis kadinlara iltifatlar, güzel bir gelecek vaat ediyorlar, resmen ask bombardimani. Kadinlarda bakiyor kendinden 10 yas yada daha genc yakisikli adam, kim ne derse desin beni kiskaniyorlar saniyorlar.

Allah askina dolandirici 50 yasinda annem 60. Ilk bakista asik olmus, facebookda gördügü bir fotograftan. Ayrica uzun zamandir annemin dini yorumlarini begeniyormus. Güya yeni baslamis isa mesihe inanmaya, annem cok hosuna gitmis sanki dolandiricinin dini hocasi gibi olmus. Annem dinini degistireli 3 veya 4 sene oluyordur, ama sorsan yok ben degistirmedim derdi hep. Ama buda hastaligin bir parcasi demisti doktorlar. Gecmisinde cok inancini degistirdi ve aliskiniz maalesef buna cocuklugumuzdan beri.

Herseye eyvallahda. Bir dolandiricimiz eksikti simdi nurtopu gibi bir dolandiricimizda oldu daha ne olsun.

Bu arada cok tuhaf birsey oldu, üveybabam kardesime yardimci oluyor dolandiriciyi hapise tikamak icin, eli kolu uzun ve zaten türkiyedeler simdi.
Kardesim demiski, Badem bastan beri söyledi ama kimse inanmadi, bende cok abartiyor diye düsündüm, büyük hata ettim, annemi türkiyeye yolladim, cok pismanim demis babasina. Babasida gülmeye baslamis, oglum demis, Badem anneni bendende uyarmisti daha 10 yasindaydi, ben annenle evliykende hep anneni uyariyordu, genc kizkende benim ne isler cevirdigimi hemen anliyordu ama annen asla ona inanmazdi, hatta ben Bademe acir araya girerdim demis 😂 Hepte hayret ederdim böyle saf kadindan böyle kiz nasil olur diye demis.

Demekki insanlar herzaman herseyinden farkindaymis ve kimse kimseyi yanlislikla dolandirmiyormus.

Bu arada cok tuhaf birsey oldu, üveybabam kardesime yardimci oluyor dolandiriciyi hapise tikamak icin, eli kolu uzun ve zaten türkiyedeler simdi.
Kardesim demiski, Badem bastan beri söyledi ama kimse inanmadi, bende cok abartiyor diye düsündüm, büyük hata ettim, annemi türkiyeye yolladim, cok pismanim demis babasina. Babasida gülmeye baslamis, oglum demis, Badem anneni bendende uyarmisti daha 10 yasindaydi, ben annenle evliykende hep anneni uyariyordu, genc kizkende benim ne isler cevirdigimi hemen anliyordu ama annen asla ona inanmazdi, hatta ben Bademe acir araya girerdim demis 😂 Hepte hayret ederdim böyle saf kadindan böyle kiz nasil olur diye demis.

Demekki insanlar herzaman herseyinden farkindaymis ve kimse kimseyi yanlislikla dolandirmiyormus.
Var ya bu kadar olur dizide de kadının iki kızı bir oğlu var. Büyük kız cin gibi resmen sizin gibi akıllı, adamı görür görmez dolandırıcı olduğunu anlıyor. Küçük kız ise annesi gibi duygusal, ağlak bir kız adamın iyi niyetli olduğunu düşünüyor vb.
Soğukkanlı olun ve stratejik davranın bence. Umarım herşey yoluna girer.

ağzım bir karış açık okudum. sülalenin bütün akıl kotasını kota sahibi doldurmuş, geri kalan herkesin bu kadar affedersiniz gerizekalı olmasının başka izahı yok. annenin hasta olduğuna eminiz zaten ama "gelsin görüşsün" diyip bu kadar serbest bırakan o akrabalar ve kardeşler.... vallahi pes.

konu sahibi şu olayı inşallah çözdükten sonra bi tatile falan çık. okurken dişlerimi kenetledim senin halini düşünemiyorum. Allah yardımcın olsun. o kardeşlerine akrabalarına da akıl fikir versin, belli ki hiç yok kendilerinde.

Merhaba kizlar,

annem dolandiriciyla tatil yapiyormus hotele gitmisler keyifleri yerindeymis, annem fotograflar yollamis. Hatta kardeslerime yag cekiyormus dolandirici, cok yakisikli oglun varmis, gelsin türkiyede is ayarliyalim milyon dolarlik olur falan. Sinirli olan kardesimi sakinlestirdim ve annem hasta oldugundan dolayi üstüne gitmemesi ve küfür etmemesi icin uyardim, oda anne iyi olduguna sevindim gelecegin zaman haber ver biletini yollayim demis. Annem dolandiricinin akrabalarini övmüs, londrada bir tatil isletmeleri varmis ve onlarda yardimci olacak bilet almaya demis. Inandimmi? Tabiiki hayir. Demekki annemin parasi bitmemiski daha bu kene yaninda.
Emekliligini kaybetmemesi icin 5.8. Ine kadar dönmesi lazim.

Ailemden sadece bir teyzemle görüsüyormus, arkadaslarini araya koyuyor kardeslerimi sakinlestirmeleri icin. Birde duygu dolu mesajlar atmis kardesime, anneden baska yar yok, benim yanimda olun diye. Birde kendi ailesini kötülüyormus, hep benim kendi ailem parami yedi, onlar kac kurusluk insanki beni onlara rezil ettiniz diye. Onlar dedigide kendi kardesleri, cok seviyordu hepsini birden kötü oldular dolandiriciyla evlenmesine karsi geldikleri icin.

Anneligi okadar öne sürüyor ama kendi annesi perisan, üzgün, agliyor, dolandiricinin yanindan ayrilip kendi annesinin yanina gitmiyor.

Aslinda bunlar ibret alınacak şeyler

Eklentiler

• 107820475_10157889534038218_8245513406999792083_o.jpg
    107820475_10157889534038218_8245513406999792083_o.jpg
    86,1 KB · Görüntüleme: 76
Yok Müge Anli izlemiyordur, askini yasiyor tatilde. Hem diyormuski dolandirici ailesine bin basarmis, cok cok daha iyi bir insanmis.

Bence bunlarinki al gülüm ver gülüm. Annem genc sevgili buldu kendini sevilmis hissediyor, ilgi alaka görüyor, tatilini yapiyor. Dolandiricinin niyetide zaten para pul.

En kücük kardesim anneme cok düskün, annem türkiyeye gideli cok icki iciyormus, kardesim dediki 1 veya 1.5 sise her gece iciyormus zil zurna sarhos oluyormus, not yazmis ickiliyken "Keske müslüman olmasam kendimi öldürebilirdim" diye, kardesim kendine gelmesi icin kendine ceki düzen ver diye uyardi.

En komik seyde, annem diyormuski "Badem bana nasil küfürler etti, bir duysaydiniz!" Bende küfürü gec bir kücük hakaret bile etmedim, hatta kendi küfürlü konusmustu "Benim kimle yatip kalktigim seni ilgilendirmez" gibisine (daha argo söyledi bunu!) Ve bende anne ayip, kendine neler yakistiriyorsun, beni hic ilgilendirmez ben sana hakaret ettimmi? Etmedim. Sana adam hapis yatmis, daha önce kadinlari dolandirmis evlilik vaadiyle diyorum. Banane sen kiminle istiyorsan gez toz" demistim

Zaten daha öncede akrabalardan habersiz Istanbula tatile gitmisti, orda bir papazin toplantisina gitmisti arkadasiyla, ozamanda kadinli erkekli gruplarla gezmislerdi. Diyecek olsaydim ozamanda derdim sen ne yapiyorsun, sen annesin kocaman erkek cocuklarin var diye.

Kardesimede gaz versem su an hepsini dograr zaten, ben zor zaptediyorum. Kardesime aciyorum cünki, dolandirici yüzünden basina bela gelsin istemiyorum. Ama acigini bekliyorum, sanirim annemin akli dengesi yok diye onunla beraber oldugunu ve zarar verdigini kanitliyabilirsem en azindan mahkeme acabilirim. Yada annem dolandirdigina dair bir belge olursa elimde bitti zaten.

Yok Müge Anli izlemiyordur, askini yasiyor tatilde. Hem diyormuski dolandirici ailesine bin basarmis, cok cok daha iyi bir insanmis.

Bence bunlarinki al gülüm ver gülüm. Annem genc sevgili buldu kendini sevilmis hissediyor, ilgi alaka görüyor, tatilini yapiyor. Dolandiricinin niyetide zaten para pul.

En kücük kardesim anneme cok düskün, annem türkiyeye gideli cok icki iciyormus, kardesim dediki 1 veya 1.5 sise her gece iciyormus zil zurna sarhos oluyormus, not yazmis ickiliyken "Keske müslüman olmasam kendimi öldürebilirdim" diye, kardesim kendine gelmesi icin kendine ceki düzen ver diye uyardi.

En komik seyde, annem diyormuski "Badem bana nasil küfürler etti, bir duysaydiniz!" Bende küfürü gec bir kücük hakaret bile etmedim, hatta kendi küfürlü konusmustu "Benim kimle yatip kalktigim seni ilgilendirmez" gibisine (daha argo söyledi bunu!) Ve bende anne ayip, kendine neler yakistiriyorsun, beni hic ilgilendirmez ben sana hakaret ettimmi? Etmedim. Sana adam hapis yatmis, daha önce kadinlari dolandirmis evlilik vaadiyle diyorum. Banane sen kiminle istiyorsan gez toz" demistim

Zaten daha öncede akrabalardan habersiz Istanbula tatile gitmisti, orda bir papazin toplantisina gitmisti arkadasiyla, ozamanda kadinli erkekli gruplarla gezmislerdi. Diyecek olsaydim ozamanda derdim sen ne yapiyorsun, sen annesin kocaman erkek cocuklarin var diye.

Kardesimede gaz versem su an hepsini dograr zaten, ben zor zaptediyorum. Kardesime aciyorum cünki, dolandirici yüzünden basina bela gelsin istemiyorum. Ama acigini bekliyorum, sanirim annemin akli dengesi yok diye onunla beraber oldugunu ve zarar verdigini kanitliyabilirsem en azindan mahkeme acabilirim. Yada annem dolandirdigina dair bir belge olursa elimde bitti zaten.
Vallahi bademcim annen bildiğin 18 yaşında aşık sonu hüsran olacak toplamak size kalacak bu net
Anne yolunu şaşırmışcasina nasıl bu kadar rahat anlayamadım hicmi insan anlamaz hicmi uyanmaz duruma bu gidişin dönüşü var nasılsa sabredin bakalım mahcup olan o olacak siz kardesler birbirinize sıkı tutunun anneden fayda yok size
Üzülüyoruz sonra ama neye yarar bı müge anlı in tam dolandırıcılık kısmını izlermisiniz gayet kibar bir dille demedigini bırakmadı ama ANLAYANA...!!!

X