Beni yanlış anlama sana inanıyorum fakat katdeşlerinle fikir birliğiniz var mı sizin? Onlarda da mental problem var mı? Tam anlaşılamamış gibisin. Bi boşluuklar oluyor konuda. Ya da çok mu özgür bir ailesiniz bi tuhaflıklar baştan beri. Hani bu adamı bu şekil 7 yaşında kıza anlatsan "aaaaa dolandırıcı " falan der. Seninkiler neden demiyor
Haklisin fikir birligi olmadigi icin böyle oldu zaten.
Hayatim boyunca maddi ve manevi kardeslerim hepsine destek ciktim, en büyükleri oldugum icin bunu seve seve yaptim. Nekadar sacma salak seyler söyleseler yada yapsalar hos gördüm. Onlarin bana verdigi tepkileri herseyden cok muazzam bir nankör cesiti olarak görüyorum.
Ama bu olay beni cileden cikartti.
Benim mesela ilk ögrenip sok gecirdigim olay dolandiricinin annemden sakladigi 5 yasindaki kiziydi. Bunu kardeslerimle ve annemle paylastim. Ama hiiiiic tepki vermediler inanamadim. Defalarca aradim ve deli oldum, onlar ya bana hic dönmediler, ya hakaret ettiler yada olayi cok büyüttügümü söylediler.
Annem kac gün sonra bana hakaret dolu sesli mesaj yolladi: ne var bunda, bende ona sadece dört cocugum var demistim. Türkiyede bulusunca zaten anlatacakmis. Sen böyle özel hayatini arastirdigin icin seni mahkemeye verecek diye.
Bencede mental sorunlari var, cünki ben basta gayet sakin güzelce anlattim kendimi.
Ama sonra dolandiricinin Türk Kimlik numerasini ne yapip edip bana yollayin bilgisayar sifresini kirin bakin ya facebookdan yada whatsapp den yollamistir yolladiysa dedigimde, bana " baktik TC kimligi yok. sen bizi annemden daha cok huzursuz ediyorsun. Biz annemle konustuk, evde 3 saat tartistik. Cok agladi, zaten senin düsündügün gibi degil, sirf tanismak istemis, tütkiyeye gidince arkadasinin dügününe gidecek, anneannemi kardeslerini ziyaret edip gelecek. Adami aradik konustuk bagirdik annemden uzak duracak yoksa onu öldürürüz. Bizden ne bekliyorsun" gibi konusmalar oluyordu.
Yani acikcasi onlarda aman gitsin türkiyeye havalarindaydilar.
Basina bir is gelir, öldürülür, ceteye dek gelir dedikce, sen fazla müge anli izlemisin, sen manyakmisin bir haftadir ise gitmiyorsun iyice paranoyak olmusun, kendi hayatina bak yoksa yalniz ölürsün gibi tepkiletle karsi karsiya kaldim.
Annemin arkadaslarida gidip kardeslerime hep beni kötülemisler. Hatta kardesim "konustugunuz kisi ablam, agzinizi toparlayin, onun derdi annemin güvencesi ve hayati" demis. Onlarda yok oglum Bademinki psikopatlik, annesinin tekrar evlenmesini istemiyor, tek derdi annesi mirasi baska bir erkekle yemesin, adamin tüm facebook listesindeki akrabalarina arkadaslarina yazmis, onun yaptigi cok ayip. Demislerdi.
Valla iyikide yazmisim, cok iyi geri dönüsler oldu.
Yani demek istedigim ben ozaman herkesi aradim, sesli mesajlar yolladim telefona cikmadiklarinda. En son baktim hala bunlar "Annen asik ve o adamla bulusacak. Adam gayet düzgün birine benziyor. Eski hanimin ailesi ona iftira atiyor, sende okadar salaksinki bu iftiralara kaniyorsun. Okadar para harcadigin ugrastigin icin kendi isinden oluyorsun sen Ahmaksin" diye mesajlar geliyor, böyle yapanlari hep blokladim. Daha bu hakaretlerde en basitleri.
Eee noldu simdi. Herkes sokta. Simdi ayni kisiler kardeslerimden özür diliyorlarmis biz Badem yalan söylüyor diye düsündük, annesi öyle söylemisti demisler. Hepsini toplu tedaviye yollamak lazim.
Mesela en son kardesim annemin elinden herseyini almisti. Bileti iptal edecekti. Sonra bir baktim hoooop fikirler degismis, birde cebine para koyup türkiyeye yolluyor. Neymis, depresyona girmesin, zaten arkadaslarinin yanina gidiyormus, arkadasinin dügününe cok gitmek istiyormus, zaten augustos sonuna klinige yatacagi icin sorun yokmus.
Dün bin pismam bana diyorki telefonda, artik cok bikmistim, sadece huzur istedim ve bana annem mesafe koyduk araya diye israr etmisti ikna olmustum diyor.
Annem aslinda pek yalan bilmez, bu yüzden yalan söyledigi zaman ben hemen farkederim. Kardeslerim arkadaslari akrabalari annemi cok dürüst diye severler. Tamamen hayal kirikligi oldu, bir cogu aglama krizine girmis. Almanyada ona para veren teyzemin biri dört saat telefonda kardesime aglamis, kendine gelememis, aglamaktan helak olmus nasil ablam böyle birsey yapar diye.
Yani dolandirici annemi güzel ögretmis. Herseyi planlamis. Adam profesyonel dedikce, bunlar ne yapabilirki diyorlardi. Annemin hesabi kardesimdeydi, mal mülk zaten üzerinde degil. Cok rahat davrandilar. Bende türkiyede senet imzalatabilir, borca sokabilir diyordum.
Megersem daha annem almanyadan gitmeden kadini borca sokmus bile.
Son düzenleme: