Annem sevgilisi evlilik dolandırıcısımı?

Arkadaşlar üye 2013 den beri kayıtlı. Gayet normal eski mesajları var. Ayrıca bana attığı şeyler var. Söyledikleri doğru. Keşke olmasaydı ama doğru. Fake de fake tutturdunuz
Valla ben en basindan beri inanamadigim icin hic yorum yapmamistim ole arada hikaye gibi okuyordum Bgnde banlaninca fake heralde dedim konu benim icin o kadar inanilmaz

Valla ben en basindan beri inanamadigim icin hic yorum yapmamistim ole arada hikaye gibi okuyordum Bgnde banlaninca fake heralde dedim konu benim icin o kadar inanilmaz
Gerçekten öyle ama annesini falan gördüm adamı da gördüm herşey anlattıpına uygun. Zerre yalan yok bence

Anneler fazla saf davranabiliyor bazen. Fazla iyi niyetli olmak iyi değil. Annenizi takip edin hep, güvenip para yollamaya da kalkabilir, kendi de gitmesin tanımadığı adamın yanına. Allah korusun başına neler gelir. Yanıbaşımızdaki insanlara güvenemiyoruz, 2 haftadır internetten tanıdığın adama güvenmek ne demek. Engel olun annenize aman diyim.

Üyeligimi geri aldim tabiiki. Ben yalan konusmuyorum, dogru neyse onu söylüyorum. Evet, konu cok sacma, zaten mantikli bir olay olsa neden forumda yazayim. Neler geliyor basimiza hep tek basimiza halediyoruz, kim oturup forumlarda hikaye uyduruyorsa kafadan sikintilidir zaten. Benim cok sükür aklim basim yerinde. Ailemden uzakta oturuyorum, annemi ben kimsenin yanina yollamadim, bu nasil bir itham? Sürekli engellemek icin neler yaptigimi yazdim burada, bu seferde sen sürekli yaziyorsun böyle ortami seviyorsun diye suclama geldi.

Son durum su, kardesim tekrar herzaman gittigi klinikdeki doktorla konusmus ve Augustos sonu annem yine tedaviye basliyacak. Dün türkiyeye izmire uctu arkadaslarida almaya gelmis, teyzemdede kalacakmis sonra anneanneme gececekmis. Kardesim herkesi arayip anlatmis olayi, onlarda inanamamis. Ama bizim ailede bir tuhaflik varki demek, anneannemin ilk reaksiyonu: eee, nolmus? Olmus.
Telefonu kapattiktan bir müddet sonra ama bir akrabamiz aramis ve kardesime anneannen fenalasti neden yasli kadina bunlari anlatiyorsun demis. Bazi aile fertleri kardesim ve ben miras icin bu olayi büyüttügümüzü konusuyorlarmis. Ayrica ben cok yanlis davranmisim dolandiriciyi bukadar arastirarak. Annem beni zaten bloklamisti ve bende artik görüsmek istemiyorum.
Sacma sacma iddalar ortaya atmisti, ben kiskaniyormusum annemi kendi babamla beraber olsun istiyormusum falan.
Kötü olan ben oldum. Kizginlik ve üzgünlük arasindayim, yardimimi istemedigi bir yana, birde kardesime demiski Badem adami arastirmayi biraksin özel hayata karisiyor diye polise giderim.Kardesimde öyle birsey yaparsan seni timarhaneye soktururum demis.
Cidden hasta artik inada bindirmis dedi kardesim. Aslinda ben anladim, annemin derdi bence "ben istedigimi yaparim, kimse bana karisamaz". Zaten babamla evlendiginde anneannem karsi gelmismis dinlememis evlendi mahvoldu. Üveybabamla evlendiginde tüm aile 3 sene annemle görüsmedi, ne oldu, yine hakli ciktilar.
Yok neyimi sikayet edecekse, bende dedim ederse etsin, bu kendi lafi degil cok sevdigi dolandiricinin laflari. Asil benim elime birsey gectiginde ben mahkemeye verecegim, beni aradan cekildi sansinlar bakalim.
Iyice biktirdilar herkesi zaten ama yarina birakirim, o dolandiricinin yanina birakmam bunu

Aman ha.
Burada da dolandırıcı erkekler olabilir.
Sakın kimseye özel bilgilerinizi vermeyin.
Tabiiki heryerde var, almanyada yokmu sanki, adam zengin bile olsa dahada zengin olayim diye gözünün yasina bakmiyor. Bu arada ben yeni ögrendim, annem kardesimin 10 bin Euro cekmesini istemismis tüm bu olaylardan önce. Tatil yapmasi ve Yazligini tamir etmesi icin. Kardesimde yarisini vermek istemisti hatirlarsaniz ben daha tüm bu olaylari bilmeden önce kardesime engel olmustum, okadar parayi ne yapacak, sen gidip kendin yaptirirsin annemi kandirirlar diye. Annemin plani 3 veya 4 ay, hatta belki dolandiriciyla evlenip temelli kalmakmis demekki.
Yani akil var mantik var, 60 yasinda kadin bukadar parayi ne yapacakti sanki? Bes yildizli otele gitmiyorki, yazlik evide döküntü degil, sonucta belki hatta hic yapilacak birseyi yoktur daha bir sene önceye kadar kiraci vardi.
Tüm bunlari kardesimden para alabilmek icin uydurdugunu düsünüyorum artik.

Son durum nedir badem2013

Inanki okadar biktimki kimseyi arayip sormuyorum hatta ben cabaladikca bana ters ters konusan aile bireylerini hep blokladim. Kardesime annem mesaj atmis, ilk önce bana hakaret etmis hic benim dedigim gibi degilmis dolandiriciyla tanismislar, sonrada ben bu adamla evlenecegim, ya yanimda olursun ya karsimda yazmis. Yok arkadasimin dügünü var diye kandirmisti kardeslerimi gitti türkiyeye daha 3 gün olmadan dolandiriciyla bulusmus anlasmis bile.
Kardesimde hic cevap yazmadim cok saskinim gidip dövecegim dedi. Bende beni dinlemediniz, böyle olacagi belliydi dedim. Sonucta ne olursa olsun akli basinda olan kimse yeni daha 1 ay oda internetden tanistigi biriyle evlenmez.
Her akli basinda insan kulak asar, bu kisi hapis yatmis!! Korkmayarak evlenebilmek icin insan ruh hastasi olmasi lazim. Bu arada erken emekliligimide iptal et demis, yani geri gelip klinige yatmak istemiyor.
Sanirim türkiyeden emekli olup orda kalmayi planliyor. Kardesim diyorki adam arkadaslariyla yazlik evi tamir ediyormus bile, zaten annem dolandiriciya adres madres herseyi vermismis, ben söylemistim ama bana inanmamislardi.
Ben artik muhattap olmuyacagim, direk mahkemeye vermeyi düsünüyorum, hala arastiriyorum bir acigini buldugumda hapise tikdiracagim dolandiriciyi. Simdi teyzemler falan hep bana hak vermeye baslamislar ama is icten gecti. Kardesime diyorlarmiski biz ne bilelim Badem hep negatif hep en kötüsünü düsündügü icin abarttigini düsündük ama hemen evlenecegi aklimiza gelmedi diye.
Ben demistim, pasaportunu alin, parada vermeyin, biletinide iptal edin diye. Ama kiz kardesim bile annemin randevusuna engel oluyorsun demisti, ben daha ne diyebilirim sözün bittigi yerdeyim.

X