- 25 Ekim 2018
- 3.525
- 6.226
Hesabi neden pasif olmus ?Arkadaşlar üye 2013 den beri kayıtlı. Gayet normal eski mesajları var. Ayrıca bana attığı şeyler var. Söyledikleri doğru. Keşke olmasaydı ama doğru. Fake de fake tutturdunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hesabi neden pasif olmus ?Arkadaşlar üye 2013 den beri kayıtlı. Gayet normal eski mesajları var. Ayrıca bana attığı şeyler var. Söyledikleri doğru. Keşke olmasaydı ama doğru. Fake de fake tutturdunuz
şikayet tuşuna basanlar olduysa olabilir. Ceza almıştır.Hesabi neden pasif olmus ?
Valla ben en basindan beri inanamadigim icin hic yorum yapmamistim ole arada hikaye gibi okuyordum Bgnde banlaninca fake heralde dedim konu benim icin o kadar inanilmazArkadaşlar üye 2013 den beri kayıtlı. Gayet normal eski mesajları var. Ayrıca bana attığı şeyler var. Söyledikleri doğru. Keşke olmasaydı ama doğru. Fake de fake tutturdunuz
Moderatörlere ispatlarsa açılır banı. Sıkıntı yok bence.şikayet tuşuna basanlar olduysa olabilir. Ceza almıştır.
Gerçekten öyle ama annesini falan gördüm adamı da gördüm herşey anlattıpına uygun. Zerre yalan yok benceValla ben en basindan beri inanamadigim icin hic yorum yapmamistim ole arada hikaye gibi okuyordum Bgnde banlaninca fake heralde dedim konu benim icin o kadar inanilmaz
Aynen Zaten problemi varmış.2 kere korkunç evlilik yaşayıp hala erkeklere hele de bilmemkaç km ötedeki adama saf saf güvenebilmesine hayret ettim. müsaade etmeyin görüşmelerine çünkü belli ki doğruyla yanlışı ayırdedemiyor.
banlanınca moderatore filan ulaşılmiyor ki? gunlerce bekle dur mapustaModeratörlere ispatlarsa açılır banı. Sıkıntı yok bence.
Kendi tüpümdü dediAmaaan millet evdeki tüpü, salçayı alıp sevgilisine kaçıyor bu ne ki
Telefon numarası var ama bilemedim.banlanınca moderatore filan ulaşılmiyor ki? gunlerce bekle dur mapusta
Aman ha.Ha birde isteyen varsa Facebook ismini vereyim annemin direk yazisin, belki benim veremedigim akli siz verebilirsiniz
Tabiiki heryerde var, almanyada yokmu sanki, adam zengin bile olsa dahada zengin olayim diye gözünün yasina bakmiyor. Bu arada ben yeni ögrendim, annem kardesimin 10 bin Euro cekmesini istemismis tüm bu olaylardan önce. Tatil yapmasi ve Yazligini tamir etmesi icin. Kardesimde yarisini vermek istemisti hatirlarsaniz ben daha tüm bu olaylari bilmeden önce kardesime engel olmustum, okadar parayi ne yapacak, sen gidip kendin yaptirirsin annemi kandirirlar diye. Annemin plani 3 veya 4 ay, hatta belki dolandiriciyla evlenip temelli kalmakmis demekki.Aman ha.
Burada da dolandırıcı erkekler olabilir.
Sakın kimseye özel bilgilerinizi vermeyin.
Neyse gülmicemBana diyorki, kizim hemem evlenmem ama nisan yapariz, cok iyi adam beni gelinlik icinde görmeden, benim dinime düskün oldugunu bildigi icin elimi bile tutmuyacakmis diyor.
Son durum nedir badem2013