Ay kizlar annem kardesime karsi kendini savunmak icin diyormuski Badem sadece kiskaniyor kendi babasiyla tekrar evlenmemi istiyor
iyice sacmaladi artik ne alaka ya, benim bir sürü anneme zamaninda anlattigim ne varsa arkadaslarina, kardeslerime ve türkiyede teyzemede carpitarak anlatiyormus. Insanlar beni kötü biliyor artik, ben abartmisim ben terbiyesizmisim, ben adama iftira atmisim.
Evlilik konusunuda cözdüm galiba, dogruysa tabii. Olay su, annemi herkese esim diye anlatiyor görüntülü konusturuyormus yani zaten evlilermis gibi. Daha önceki beraber yasadigi hanimida öyle tanitmis herkese nikahli esim diye. Yani belki dogru belki ondada yalan söyledi, ama kadin daha yeni gitmis kiziyla evden. Yani anneme yolladigi bosanmis belgesinde tarih yazmiyordu, o yüzden dogru söylüyorda olabilir belki su an bosanmis gözüküyordur.
Ama öyle veya böyle dolandiricinin teki. Zaten ismiyle degil It diyorlarmis buna cevresinde.
Teyzemde bana zaten o iftiraciydi herzaman eskiden beri salak o demis. Oysaki zamanindada dedigim hep dogru cikti, buranin linkinide teyzeme yolluyacagim kendi okusun.