Annem sevgilim olduğunu biliyor gibi..

Aklıma gelmedi değil ama ben de her yaşımda özenli Türkçe kullanmaya dikkat ederdim. Bu ufaklık da öyle olmalı.

Ufak yeğenlerim var mesela değile deil yazıyorlar ama konu sahibi direk deyil yazmış. Tarzından da alamadım o çocukluğu bilemedim şimdi.

Belki sahte belki degil ama 12 yasinda kuzenim vardi yasiti arkadaslari vardi konustuklarini duydugumda şok oldum hele anlatislar filan sanki buyumuste kuculmus havasindaydi -.- oyuzden yazim tarzina pek takılamadim bu sahte bile olsa simdiki cocuklar cidden yasindan buyuk davranislar sergiliyor oyun oynayacagina oturup ask mask konusuyorlar

Doğru söylüyosun tesekkür ederim.Ama cok kızmaz demi? sakinleşir.olayı anlattımda kızmamıstı sarılmısdı bana
Çok da kızabilir ama emin ol geçer. Benim de ergenlik dönemim çok sorunlu geçti; annem çok kızardı ama en fazla birkaç gün sürerdi. Telefonumu aldıkları filan bile olmuştur ama kısa sürede geri verirlerdi. Sen açıklamanı yaparsın; o da sakinleşir merak etme. Çok uzun sürmez :)

Sen aklını aşkla meşkle meşgul edeceğine koş dersine çalış, bak seneye teog seni bekler, hadi yavrum..

Bastırılmış toplumdan katı disiplinlerden böyle çocuklar olması çok doğal. Burda herkes gibi seni alaya almicam. Her şey zamanında güzel. Erkenden bazı şeyleri yaşayıp hayatını tüketme. Ilerde yapacak hicbir şeyin kalmaz. Aklını başına al.

Az daha millet "ben 13 yasindayken daha yeni emeklemyi ögreniyordum, ne sevgilisi yahu" diyecekler. :KK14:

Sanirim hepimiz ergelik çagini unutmusuz. 13 yasinda nasil hisettigimizi unutmusuz. Tam o yaslarda karsi cins ilgi çekmeye basliyor. Hoslandigin birini gördügünde kipkirmizi olup, ellerin terliyor.

Konu sahibi kizimizda biraz dizilerden etkilenip, birazda yasina göre daha olgun oldugu için o mektuptaki seyleri yazabiliyor. Ve tabiki bu yasta her iliski "ciddi"dir. O yaslarda hormanlar vardir, hersey çok daha derin yasaniliyor.

Konu sahibine tek tavsiyem ise herseyi daima annene anlatmandir. Asla annenden birsey saklama. Asla istemedigin seyleride yapma. Kendi degerini bil, ona göre davran. Ve herseyi hizli yasamak isteme. Daha çok gençsin ve önünde çok uzuun yillar vardir. Simdi öyle görünmesede, ilerde bu yasadiklarina, hisettiklerine gülürsün.

Ha bu arada, günlük tut. 20-25 yaslarinda geldiginde o günlügü okumak çok zevkli oluyor :)

13 yaşında benim de ufak ufak ilişkilerim oluyordu ama daha masumdu,rakı içeriz gökyüzüne bakarız falan abartı yani,
Okula çağırmalarından korkuyorsan sen anlatacaksın.

cek cubuk krakerinden iki fırt, dert tasa kalmaz :KK53:
fake'sin dmi, haydi itiraf et.. :KK53: milletin tepki verecegini iyi bildiginden boyle bi konu sectin?

19 yasinda yegenim var sevgilisi dahi yok okuldan eve evden okula yani ben 13 yasindayken mahallede arkadaslarimla ip atlar seksek oynardilk tobe tobee annen tamam dese evleneceksin herhalde hic gulecegim yoktuu :KK54: coook kucuksun cook

Okurken gülümsedim birden.:KK51: Canım yaptığın yanlış bir şey değil,birinden hoşlanman çok normal bir şey.Ama bu gibi şeyleri annene anlatmalısın.Annen bilirse seni ancak o koruyabilir çünkü.Hem sana çok güvenir.Annenden sakın saklama tamam mı?
Biriyle öpüşmek falan bu gibi şeyler için çok erken ama ,bunları büyüyünce düşünebilirsin ancak.Evet birilerinden hoşlanabilirsin ama bu derslerini etkilememeli,arkadaşlarını aileni vs.
Ve abartmadan ,dozunda sev canım.Yaşın neyi gerektiriyorsa .Ve ne hissediyorsan ne yaşıyorsan annenle paylaş.Bu sadece hoşlanma konusu değil,her konuda olsun hiç bir şey saklama.:KK60:

Hepinize cok tesekkür ederim cok yardımcı oldunuzzzzzzzzzz sizi seviyorum :) :21:

13 yaşına dair hatırladığım tek şey ''matematik yapamıyoruummmm:mad:'' diye ağlamalarım.
Ciddi bir ilişki yaşandığını bilmiyordum:KK57:

Sen 13 unde boyleysen 23 unde nasil olursun bilemicem artik annen olsaydim o raki icip opusen agzini yirtardim kulaklarina kadar:KK62:

Annene mektubun içeriğini söylemezler. Ama yanlış şeyler yazdığını farkettiğini umutorum.

Bir de bu mektup meselesi nasıl ortaya çıktı? Senin oğlan millete anlatırken çıkmış olmasın?

X