Annem sevgilim olduğunu biliyor gibi..

13 yasinda lisedeydim ben :-)
En deli dolu en uçarı yıllar.
17-18 e kadar anca ayaklarin basar yere.
Annenden bir sey saklama kuzum sakın.
Bu kadar ablan ayni şeyi soyluyorsa vardır bi bildigimiz

Ben 13mde tv izlerken dizilerde gordgum o opusmeyo sadece dizilerde olur sanardim gercek hayatta oyle biseyin olabilecegi bilmezdim bileee

Ciddi ilişki mi bence sen ders al yaşadıklarından gör gerçekleri 24 yaşında evlenseniz 11 yıl mı koruyacaksın bu ilişkiyi hemde seviye bu kadar düşmüşken bu yaşta mantıklı ol yaşın kadar daha bir yıl beklemek zorundasın.

Yalnız rakı acıdır bilesin.
Göbeğe yatmanın da bu yaşta acı sonuçları olabilir.
Bunların okul ortamında bilinmesi de pek hoş şeyler yaşatmayacaktır sana.
Kendini okulda da evde de ispatlamak zorundasın.

ee yuh sapıtmışsın ama ablacım gittiğin yol yol değil bu yaşta ne dudaktan öpüşmesi 2 sene sonra da konu açarsın sen hamilemiyim acaba diye

Kuzum ya :)
Gidin siz parkta oyunlar oynayın, salıncağa falan binin. Napcaksınız gökyüzünü izleyip? :)

Ben 13 yasindayken disarda oyun oynuyordum valla. Eve gelmek bilmezdim.
Ailenden gorduklerine heve etmissin, ailen yaninda raki icin gobek gobege yatip opusuyorlar mi?

Ya ben bunları kendim yazmadım böyle biseyde yapmadım anlamıyomusunuz tumblr diye siteden aldım ve yazdım okadar ahlaksız deyilim ben sizden yardım istiyorum siz bana neler diyorsunuz ben 13 yasındayım böyle seyler yasamam normal.

Canım mektubu başka yerden almışsın iyi hoş ama biraz kendine göre düzenleseydin bari. Anneye durumu anlatacakları belli. Belki kızar bilemem ama mektubu aldığın yeri gösterirsin sonra.

Ya ben bunları kendim yazmadım böyle biseyde yapmadım anlamıyomusunuz tumblr diye siteden aldım ve yazdım okadar ahlaksız deyilim ben sizden yardım istiyorum siz bana neler diyorsunuz ben 13 yasındayım böyle seyler yasamam normal.
13 yasinda sevgili ben 13 yasindayken tek derdim ask mesk raki icmek degil kuzenlerimle arkadaslarimla barbi oynamakti ip atlamakti saate bakardik hep oyun oynamak icin sevgilimi bekletmiyim diye degil ccocuksun daha !! Ne yardimi bekliyorsun ne diyelim sana ? Dogru bisi mi ki yardim edelim annen ogrenmeli

Tumblr çok yetişkince orada gezmen hata :O
13 yaşındasın unutulur gider yapma şöyle şeyler.
Bizlerde aşık oluyoruz. Ben hiç rakı içip göbeğine yatma hayali kurmadım. :KK70:
Yaşa hayatını daha çok erken. Liseye gel çok ciddi düşündüğün çocuk fonksiyonlardan değersiz oluyor. :)
Annen kızmaz umarım.

aha 13 yaşındasın sen ablacım bir de cümleye arkadaşlar diye başlamışş bak sen şuna.okula sululukla gidiyon sen ablacım ne ciddi ilişkisi bu aman sakın ha şimdi belki ne dediğimizi anlamıyorsun ama ileride dönüp baktığında anlarsın çocuk aklı işte :)) vaay be biz bu yaşlardayken hiç bilmezdik böyle şeyler ya

13 yaş için ciddi ilişki bir komik olmuş sanki:KK53:1 aydır çıkıyormuşsunuz hemen ne ara ciddi oldunuz kız seni gidi :KK70:
o yaşlarda bizde bir çocukla birbirimizden hoşlanıyoduk böyle 5-6 sene sürmüştü ,utanırdı söylemezdi bana bende ona söyleyemezdim.:KK23:
ama tabi sevgili olup çıkanlar vardı seni anlayabiliyorum ama inan bana gelip geçici hepsi...
gerçi insan hayatının aşkıyla ne zaman karşılaşacağını tahmin edemiyor.
o yüzden burda sana o ilişki yanlış diyemem, ama ailenin göznde ne yapsan doğru olmayacak aynı şekilde okulunda:)

Artık ilişki yaşları 6. Sınıfa kadar indi, bence sizin yaşadığınız çıkmada gayet doğal. Belki ben 18 yaşında olduğum için böyle düşünüyorumdur. Her neyse canım bak biz ciddiyiz gibi şeyleri asla düşünme, çok değil 16-17 olunca bu yaşlarda asla ciddi olunmadığını anlayacaksın.
Annen meselesine gelince, benide erkek arkadaşımla okul müdürü yakalamıştı. Çok ağlamıştım ve bende anneme sen gibi anlatmıştım. Annen sana kızabilir, açık anlattıysan sevgili olduğunuzu anlamıştır. Bu durumda okulda abartsalarda annen sana en fazla bir ay kızar. Devamında ilişkiniz düzelir.

evet yaptığı doğru bi davranış değil ama bazı yorumlarda çok üstüne gidilmiş. sen bu yaşta böyleyseen 10 seneye ne olursun falan ağır geldi bana. bi an 13yaşı düşününce, bence o şuan izlediği dizilerin etkisiyle bunları normal görüyor. güçlü bir iletişim şart.

30 yaşındayım , az önce anneme görüştüğüm biri var dedim , Mayıs gibi gelmeyi düşünüyolar dedim, erken değil mi dedi,, millet 13 yaşında çözmüş olayı:)))))

30 yaşındayım , az önce anneme görüştüğüm biri var dedim , Mayıs gibi gelmeyi düşünüyolar dedim, erken değil mi dedi,, millet 13 yaşında çözmüş olayı:)))))
Anneniz harikaymış, genelde 30 a gelindiğinde başlar anneler evde kaldın diye :KK55: bencede 30 çok uygun bi yaş :KK71:

X