- 27 Mayıs 2013
- 4.845
- 8.817
- Konu Sahibi lottienator
Çocuk göbüşüne senin adını dövme yaptırmazsa yatma oraya, ucuza gitme.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ablacım muhtemelen mektubu annene gösterirler. Annen de illa ki sana kızacaktır; bunu engellemen mümkün değil. İfadeler gayet kadınsı çünkü; senin için endişelenir. Biraz sakinleşince internet sitesinden aldığını söyler ve gösterirsin. Özür de dilersin.Bana yardımcı olmak yerine üstüme geliyorsunuz anlamadım gitti.
Doğru söylüyosun tesekkür ederim.Ama cok kızmaz demi? sakinleşir.olayı anlattımda kızmamıstı sarılmısdı banaAblacım muhtemelen mektubu annene gösterirler. Annen de illa ki sana kızacaktır; bunu engellemen mümkün değil. İfadeler gayet kadınsı çünkü; senin için endişelenir. Biraz sakinleşince internet sitesinden aldığını söyler ve gösterirsin. Özür de dilersin.
Ayrıca lütfen kimseyle ciddi olma. Beraber gezin, eğlenin, kitap okuyup değiş-tokuş yapın ama 13 yaşında ciddi olmayın. Nasılsa ileride bir gün işler ciddiye biniyor.
Üzgünüm derken yani??Bu yazım şekli kesinlikle 13 yaşındaki bi çocuğa ait değil. Üzgünüm.
Aklıma gelmedi değil ama ben de her yaşımda özenli Türkçe kullanmaya dikkat ederdim. Bu ufaklık da öyle olmalı.Bu yazım şekli kesinlikle 13 yaşındaki bi çocuğa ait değil. Üzgünüm.