Annem sevgilim olduğunu biliyor gibi..

Ha tamam çok seviyorsanız ve ciddiseniz normal. Ciddi olmasaydınız kızardık kesin. Ciddiyet önemli. Annen de karşı çıkmaz korkma, hatta babana da söyle bence artık. Bu kadar ciddiyetin ardından resmiyet gelmeli. Gelip istesinler allahın emriyle, biryüzük falan takarsınız bari. Ortaokul bitince de evlenirsiniz. Ne güzel :KK36::KK37:

13 yaşında ciddi ilişki mi?
Şimdi siz kendi aranızda yüzük de takmışsınızdır :)
O değil de annene o kadar açıklama yapmışsın bir de anlamayacak mıydı :KK48:

13 yaşında bir ÇOCUK sadece DERSLERİYLE İLGİLENMELİDİR.
Annene babana acıdım yalan değil.
Ben 13 yaşındayken g.tümde bezle geziyordum deyim yerindeyse. Hiçbir şeyden haberim yoktu.Sevdiğim çocukla kovalamaca oynardık yani iletişimimiz buydu.
Rakı içmek nedir? Dudak dudağa olmak nedir?
Ailenin sorumsuzluğu,diziler,çevrenin etkisinden böyle bir sonuç ortaya çıkıyor işte.
İnşAllah annene babana ulaşır da okul bi seni hizaya çekerler.Bunun için dua edeceğim.

Arkadaslar yanlıs anladınız ben o yazdıklarımı içimden gelerek yazmadım internet sitesinden buldum ve öyle bisey yapmadım yapmam da derslerime önerm veriyorum.Mektubu anneme gösterirlerse bana cok kızar mı? Hatamı telafi ederim ama kızmasını istemiyorum :KK43:

Bana yardımcı olmak yerine üstüme geliyorsunuz anlamadım gitti.
Ablacım muhtemelen mektubu annene gösterirler. Annen de illa ki sana kızacaktır; bunu engellemen mümkün değil. İfadeler gayet kadınsı çünkü; senin için endişelenir. Biraz sakinleşince internet sitesinden aldığını söyler ve gösterirsin. Özür de dilersin.

Ayrıca lütfen kimseyle ciddi olma. Beraber gezin, eğlenin, kitap okuyup değiş-tokuş yapın ama 13 yaşında ciddi olmayın. Nasılsa ileride bir gün işler ciddiye biniyor.

Annen sevgilin olduğunu anlamıştır. Ama sen daga çocuk olduğun için ciddiye almamıştır. Sen de bu durumları ciddiye alma. Oldukça küçüksünüz. Daha çok ciddi ilişki yaşayacaksın.
Sevgiler :)

Ablacım muhtemelen mektubu annene gösterirler. Annen de illa ki sana kızacaktır; bunu engellemen mümkün değil. İfadeler gayet kadınsı çünkü; senin için endişelenir. Biraz sakinleşince internet sitesinden aldığını söyler ve gösterirsin. Özür de dilersin.

Ayrıca lütfen kimseyle ciddi olma. Beraber gezin, eğlenin, kitap okuyup değiş-tokuş yapın ama 13 yaşında ciddi olmayın. Nasılsa ileride bir gün işler ciddiye biniyor.
Doğru söylüyosun tesekkür ederim.Ama cok kızmaz demi? sakinleşir.olayı anlattımda kızmamıstı sarılmısdı bana

bu yeni nesil bir tuhaf ya. benim çocuğum olsa kız yada erkek
böyle bir saçmalığa tahammül edemem sertçe konuşurum .
bu ne ya 13 yaşında de get derslerine bak yaa
bu ne saçmalık ya
hep özenti çevreden sağdan soldan başka birşey değil!!!!

Oyy oyy oyy.
Dün burda 15 yaşındayken 2 haftalık sevgilisi olan bir kıza destek çıkmıştım ama ablacım senin için aynı şeyi yapamayacağım.
Tabiki birinden hoşlanabilirsin,tabiki bir arkadaşlığın olabilir ama bu birlikte vakit geçirmekten öteye gitmemeli.
Sanırım rol model aldığın biri var ve ona özeniyorsun.Yoksa senin gibi bi kardeşimin rakı içmekten,öpüşmekten pek bahsedebileceğini sanmıyorum.
Evet önceliğin derslerin olmalı ama sana diyemeyiz ki birinden hoşlanma yada arkadaşlık etme diye.Ki çok ciddi sandığın şu şeye ileride çok güleceksin.O mektupta yazdığın hislerini de ablalık zamanına sakla olur mu?
Sana bir abla olarak tavsiyem görüştüğün insanları annene anlatman ve yaşının gereği gibi davranman.Bende 7.sınıfta birinden hoşlanıyordum,ertesi hafta hop başka birinden.Bu böyledir o yaşlarda.Ciddi birşey olamaz.Sadece karşı cinste farklı olan insanlar dikkatini çeker.
Bu sana ders olsun gibi acımazsızca birşey demeyeceğim sadece herşey yerinde ve zamanında güzeldir.

Büyük ihtimal konu sahte ama şu anda hiç umurumda değil.

11 yaşında bi kız ve 13 yaşında bi erkeğin çıktığı versiyonunu gözlemlemiş biri olarak çok şirinsiniz diyorum sadece :KK70:

Ek: Sevgili olmanın ne olduğunu dizi ve filmlerden öğrenen nesiller için mektuptaki ifadeler son derece normal:KK48:

Ergenlik dediğimiz şey rol modelleri taklit ederek bi karakter oluşturmaya çalıştığımız bi dönem.

E biraz Türk dizilerinden biraz da Hollywood'dan derken, 25-30 yaşındaki oyuncu çift rol model olunca ortaya çıkar o karşılıklı rakı içme, çimlerde birlikte uzanırken aniden dudak dudağa gelme fantezileri :KK36:

Son düzenleme:
X