Annem sevgilim olduğunu biliyor gibi..

Ya ben bunları kendim yazmadım böyle biseyde yapmadım anlamıyomusunuz tumblr diye siteden aldım ve yazdım okadar ahlaksız deyilim ben sizden yardım istiyorum siz bana neler diyorsunuz ben 13 yasındayım böyle seyler yasamam normal.
Her ne kadar sen yazmamış olsan da ordan bir şeyi olduğu gibi kopyalarken aklına dank etmedi mi ne yazıyor bunda diye. 13 yaşında birisinden hoşlanabilirsin. Bu normal ama 1 aylık çıktığınla ciddi ilişkiye nasıl sahip olabiliyorsun anlayamadım. Daha lisede bile değilsin. Az biraz derslerinle ilgilen. Başkalarını göbeğine yatırıp rakı içirmekle ilgilenme. Sırf 13 yaş değil 30'una gelsen bile böyle bir hayale kim sahip olabilir ki Allah aşkına? Ayrıca ben o erkeğin yerinde olsam bana öyle bir mektup yazıldığında soğurdum senden açıkçası.

14 yasında kızım var böyle birşey benim başıma gelse çokhoş bir durum değil şuan öncelikli olan şeyleri değerlendirmesini isterdim. Ama dünyanın sonu değil bu dönemde olur böyle şeyler. Sende annemle konuşmayı dene anneler anlar. Her halükarda sizleri seviyoruz sizin başınıza olumsuz hiçbirşey gelmesin diye uğraşıyoruz.:KK19:

X