Bende babamdan bu hastalıktan şüpheleniyorum şu sıra . Doktora da götürdük doktor teşhisi söylememiş al şu ilaçları kullan gel 2 hafta sonra demiş. Tabi bizim ki ilaçları içmedi çoğunlukla şimdi de götüremiyoruz hastaneye. Babamda da aşırı mantıksız konuşma, aşırı sahiplenme, sinir, şiddet ( bize hiç uygulamadı ama dışarıdan bize özellikle kızkardeşime biri iyi veya kötü birşey desin direk onu kötüye çekip karşıdaki kadın erkek kim olursa olsun şiddet göstermeye meyili var biraz gerçekten korkmaya başladık), her dediğimiz lafı başka yere çekme ve onu istemediğimizi düşünme bu yüzden a desek ben kimim ki triplerine girme durumu var. Merak ettim annenizin aileden birini diğerlerine göre daha çok sevdiği biri var mı ? Varsa eğer sevdiği kişiye karşı aşırı üzerine düşme, aşırı ilgi ve sevgi bekleme ( aynı şekilde kendisi de ilgiden bunaltabilecek derecede) eğer bu sevgi ve ilgiyi göremezse hayattan kopma, sevilmediğini düşündüğü için üzülme, korkma, aşırı sinirlilik ve trip halleri var mı ? Mesela beklediği ilgiyi görebilmek için de sürekli hastayım ölücem ayakları yapıyor mu sadece sevdiği kişiye karşı merak ettim. Bu arada çok geçmiş olsun Allah annenize acil şifalar size de sabır versin..