- 27 Temmuz 2017
- 14
- 0
- 1
- 41
- Konu Sahibi katharsiss
Annem hastaneden çıktıktan sonra iyiydi. Risperdal depo iğne vuruluyordu. Fakat o ilaç annemde aşırı yan etki yapıyor. Hapa dozunu azalttılarsa da yan etki yapmaya devam etti. Sonra doz azalınca annemin sanrıları tekrarlar gibi oldu. Ben de GATA'ya götürdüm. Yan etkisi olmayan yeni çıkan başka iğne verdi. Fakat annemin halüsinasyonları tekrarladı. Ben de yemeklerine ilaç katıyorum bayadır. Çünkü yan etkilerinden dolayı risperdal almayı reddediyor. Ne çok iyi ne çok kötü idare ediyoruz. Sizin durumunuz nedir?
Benim anneme risperdal yaramadı. Aslında cogu kişiyi o ilaç iyi etmiş. Annem herseyin farkında. Yani sesler duyuyor, o seslerle konusuyor ama sürekli değil. Arada iyi oluyor. Aslında kotu olduğu zamanlarda da zararı kendine. İçine kapanıp konuşuyor sadece. Ve bu hastalık beni mi buldu, keşke başka hastalığım olsaydı psikolojik hastalığım olmasaydı. İyileşicem, her şeyin bir çaresi var VS vs... Bu şekilde konuşuyor. Ama arada kendine büyü yapıldığını söylüyor. Dr. A gitti. Dr sahtekar birine benziyor dedi. Orada beni gören Dr lar aralarında konuşup halime gülüştüler falan diyor. Ama kontrollü yani,hırçın saldırgan değil. Şimdi Dr risperdal I değiştirdi. 2 ılaç vermiş. Biri ozaprin diye bi ilaç sanırım diğerini bilmiyorum. Çok yeni verdi. Ben başka şehirdeyim. Bu çok zor bir hastalık gerçekten Allahım tüm hastalara şifa versin. Siz annenizin en büyük şansısınız. Benim bebeğim de var. Çok çaresiz kaldım ayrıca bu hastalıkta genetik faktör de önemli. Çok korkuyorum ben de şizofren olursam diye. Sırf bu yüzden ikinci çocuğu yapmıyorum ve yapmıycam.