Annem Olmasını Beklerken Düşmanım Oldu

Çok geçmiş olsun Rabbim en kısa sürede şifalar versin inşallah çok haklısınız annem de kendi kaynanası ve annesinin çektirdikleri yüzünden hastalık sahibi olup vefat etti

Okuduğunuz için teşekkür ederim ablacım.
Beni yaşayanların anlayacağını düşünüyordum zaten.
Aynı kv’lere sahipmişiz anlaşılan.
Eşim evlendiğimizden beri ev yemeğini temizliği ve evde huzuru anladı. Anne evinde hiçbişey görmediğini anlattı. Ben duygusal bi insanım hem onun için hem kendim için üzülüyorum. Belki zamanla bende alışıcam ama kinci bir yapım var. İntikam almam ama yapılanı unutmam da. O yüzden sanırım biz ömür boyu görüşmicez.

Çok geçmiş olsun Rabbim en kısa sürede şifalar versin inşallah çok haklısınız annem de kendi kaynanası ve annesinin çektirdikleri yüzünden hastalık sahibi olup vefat etti
Amin cnm.
Valla ben hastalığımı bilsem bu güne kadar bu gereksiz insanları kafama asla takmazdim.
He bu arada her öz anneyi anne sanma, benim annem beni aramıyor sormuyor umrunda bile değilim.
Annelik önemli değil iyi insan olmak önemli.

İyi bir anneye sahip olmak büyük bir şanstır o ölmüs olsa bile güzel hatiralari yeter bize sundugu düzen ve mutlu cocukluk bizim ruh halimizi dingin kılar ve ic huzurumuzu sağlar aslinda anneler bizimle hep yaşar bunu düşün mutlu ol beterin beteri var unutma ,yaşayan ölü anneler var .Allah babana uzun ömür versin cok bos seyleri takiyorsun gencligine kendine yazik etme bosuna kendini paralama cocuklukta aldigin rol modelle cocuklarina düzenli bir hayat kuracaginı ve iyi bir anne olacaginı düşünüyorum hersey icgüdüsel olarak gelisecektir :)

Hepsini okudum.
Malesef hiç kimse insanın kendi annesi gibi olmuyor. Boşverin üzülmeyin. Siz evladiniza iyi bir anne olun.

Ben de bebeğimi tek başına büyüttüm. Annem çalışıyordu. O zamanlar kv demle de görüşmüyorduk. Eşimle ikimiz internetten araştırarak öğrendik birçok şeyi.

Peki bu kadar şey yaşarken eşinizin tutumu ne oldu ?

Hiç kimseye ihtiyacın yok. Bebeğin olunca çok güzel bir anne olursun. Bir sorun olursa netten bakar öğrenirsin.

Kvden ile küsmen iyi olmuş valla.

Ee bu dünya böyle malesef herşey birarada olmuyor.eş iyi çıksa ailesi kötü çıkar ailesi iyi çıksa eş kötü.ikiside iyi olsa bu seferde maddi sıkıntılar olur.yani kısacası bu dünyada dert bitmez. Hep birşeyler eksik olur.

Okudum , dert arıyorsun kendine.Kadınlarımız kayınvalide düşmanı.Tamam çoğu kayınvalide ediyor da en ufak şeyde bile artık havadan nem kapıyor gelinler.Bohça yapmadı , bohçama bişey koymadı falan bunlar ne ya? Yuvanı kur , kocanla yaşa işte mis gibi.O onu yapmadı , yok ağladım , bana bunu dedi ben ona bunu dedim.Öffff.Eşinle mutluysan milleti boşver.

Hepsini okudum.
Annenize allah rahmet eylesin.
Bu zamana kadar kendi anneniz olmadan nasıl yaşayabildiyseniz,bu saatten sonrada yapabilirsiniz.
Yani kötü bir kelime kullanmak istemem, o kadından size anne olmaz.
Kendi öz oğluna olmuş mu?

Çocuk konusuna gelince yurtdışında ilk doğumumu yaptım. Bebeğim küveze girdi neler çektim ben bilirim ve yalnızdım! Eşim iş-hastane koşturmaca.
Ama öyle bişey ki siz kucağınıza aldığınız andan itibaren içinize annelik adına ne varsa işliyor.

İnternet telefon arkadaşlar derken büyütüyorsunuz bebeğinizi. 1.900 gr doğurduğum bebeğim hiç kimse olmadan internetten yıkamayı bile öğrenerek büyüttüm.
Yaparsınız,kimseden birşey beklemezseniz daha iyi yaparsınız..

Eşinizle mutluysanız kayınvalide ne kadar önemli bi faktör ki hayatınızda burda ki 100kadından 95nin yaşadığı şeyler malasef gelinini kızı gibi görebilen kayınvalide az aynı şekilde gelinler için de geçerli önemli olan eşle anlaşabilmek eşin olaylara objektif yaklaşabilmesi

Annelik öğretilen bir şey değil, üzülmeyin.
Her bebek biriciktir ve kimseye değil, kendi anne babasına ihtiyacı vardır.
İlk 2 hafta bezi yamuk yumuk olur, kıyafetinini 10 dk da zor giydirir, banyosunda telaşa kapılırsınız; ne olacak ki!
Benim başımda herkes vardı, gene bunları yaşadım.
Siz bebeğinizi dinleyecek ve onun ihtiyaçlarını ancak siz anlayıp verebileceksiniz.
Elin manyak kadınından annelik, büyüklük bekleyip de canınızı hiç sıkmayın.
Melek olan anneniz nurlarla uyusun, eşinizle el ele evellallah her sıkıntının altından kalkarsınız.

Kv anne kp baba olmaz. Dünya iyisi bile olsa herkes kendi evladının ana babasıdır.
Kendi anne ve babamıza karşı daha affedici, daha toleranslıyız, onlarda evlatlarına öyle. Bunu kabullenip beklentileri ve mesafeyi o sınırda tutmak gerekiyor.

Ben okudum hepsini ve seni haksiz görmüyorum boyle insanakr hep var senin duruşun hosuma gitti bence anasi oğlunun maasi gidiyor diye üzülmüştür ne yazılı boyle takıntılı insan çok bir kaç defa bende denk geldik ordan bu tahminin ama çok kale alma sen eşine babana iyi bak yeter bence.

Esinjzle iyiyseniz sorun yok bence de..esinizde annesinden yana olsaydi durum zordu evlilik yurumezdi.
Kayinvalidenizle az gorusursunuz siz de.

Annelik öğrenilmiyor. Bunu bilirseniz ne kayınvalidenizi anne olmaya zorlar - beklentiye girer-ne de siz anne olunca ne yaparım diye dertlenirsiniz. En iyisi siz kayınvalidenizi yok sayın uzak bir akraba gibi düşünüp yuvanıza mutluluğunuza bakın

Baştan sona okudum ve hayal ettim yaşım ileri olsa ve bir gelinim olsa annesi vefat etmiş ve benden tek isteği annelik yapmam.. dayanamazdım diye düşündüm yani ona bunu söyletmez bağrıma basardım hiç tereddütsüz. Siz doğru olanı yapmışsınız saygınızı bozmamışsınız bazen üzülmeye değmeyecek insanlar sınav olarak karşımıza çıkabiliyor sabretmek karakterden ödün vermemek en güzel yaklaşım. Eşiniz çok şanslı iyi bir eşe sahip annesinden almadığı o değerli duyguları sizinle yaşıyor. Hiç üzülmeyin hep mutlu olun mutlu olmaya çalışın hayat çok kısa inanın değmiyor..

Hayır ama düşünüyorum. Çok istiyorum anne olmak bunu düşündükçe işte yüreğim acıyor.
Allah hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin

benimde annem yok anlıyorum sizi

eşiniz eninde sonunda barışır annesiyle o konuşsun siz devam edin boşverin
kurban bayramında ne oldu orasını göremedim.

anne olunca da zamanla herşeyi öğrenirsiniz dert etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…