Tamam işte artık ipler kopmuş.
Sakın ipleri bir daha bağlamaya kalkma bu kadından size anne olmaz.
Bazı insanlar maalesef duygusuzdur.
Duygulu bir anneye denk gelmemişsiniz.
Bende eşimin tarafından kimse ile görüşmüyorum.
Hiç dert etmiyorum.
Bu dünyada en büyük nimet sağlık bu kadına sinirlenip sağlığınızdan olmayın.
Kesinlikle konuşmayın.
Ben çok büyük sağlık sorunları ile hayatıma devam ediyorum, bu sorunları yeni öğrendim.
Aman diyorum kendine bak. Kendine yatırım yap.
Sende eşinin annesine aynı duyarsızlıkta durursan sorun asla olmayacak.
Uzun olmasina ragmen ilave dahil hepsini okudum genelde uzun konulari okuyamıyorumda:) Seni anliyorum bende annemi kaybettim ,babam aynen anlatiginiz gibi herzaman cok koruyucu sahiplenici bir ailede büyüdüm.Kayinvalide hic anneme benzemeyen hayal ettigim gibi olmayan pek becerikli ve girisken olmayan umursamaz bir tip o yüzden bende beklenti icine girip hayal kiriklıgı yasadigim zamanlar cok oldu hele de ilk zamanlar,niye ôyle yapmadi niye bunu düsünmedi hersey bana dert oluyordu insanlari oldugu gibi kabul etmez isen hep sen üzülen taraf olursun iyi yônunden bak iyi bir eşin varmis ,eger islerine karismiyorsa bundan iyi kayinvalide bulamazsin 16 yillik evliyim sana tavsiyem kimseyi kendi kafandaki yapiya gôre sekillendirip beklenti icine girme iyi insan olmasi icin bizim hayal ve ümit etigimiz gibi olmasi gerekmiyor insanları oldugu gibi kabul et iyi yônlerini gôr sen adim at ben mesela suan herseyi cok normal geliyor kayınvalidenin ona farkli gôzle bakmayi denedim yada belki alismisimdir:)aslinda cok temiz kalpli bir insan ve asla islerime karişmaz
İyi düşün iyi olsun mutluluklar...
Hic kimse hicbir zaman senin annen gibi olamaz zaten bosuna beklentiye girip kendini üzme...
Amin cnm.Çok geçmiş olsun Rabbim en kısa sürede şifalar versin inşallah çok haklısınız annem de kendi kaynanası ve annesinin çektirdikleri yüzünden hastalık sahibi olup vefat etti
İyi bir anneye sahip olmak büyük bir şanstır o ölmüs olsa bile güzel hatiralari yeter bize sundugu düzen ve mutlu cocukluk bizim ruh halimizi dingin kılar ve ic huzurumuzu sağlar aslinda anneler bizimle hep yaşar bunu düşün mutlu ol beterin beteri var unutma ,yaşayan ölü anneler var .Allah babana uzun ömür versin cok bos seyleri takiyorsun gencligine kendine yazik etme bosuna kendini paralama cocuklukta aldigin rol modelle cocuklarina düzenli bir hayat kuracaginı ve iyi bir anne olacaginı düşünüyorum hersey icgüdüsel olarak gelisecektir :)Okurken çok duygulandırdınız beni. Gerçekten çok teşekkür ederm yorumunuz için. Rabbim evladınıza hayırlı yazılar yazsın. Onu iyi insanlarla karşılaştırsın.
Ben hep annem olsaydı böyle yapamazdı ya takılıp kalıyorum işte.
Allah hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip etsinHayır ama düşünüyorum. Çok istiyorum anne olmak bunu düşündükçe işte yüreğim acıyor.