Annem Olmasını Beklerken Düşmanım Oldu

Of bu ne uzun konu yahu! Oku oku bitmiyor .. En az kv kadar siz de de suç var. Siz onu anne olarak görmemişsiniz ki o sizi evlat olarak görsün..

Okuduğunuz için çok teşekkür ederim.
Evet kendisini kıyaslamaya gitti ben yapmazken küçük olarak bunu o benim yetişme tarzımı vs yüksek gördü. Ama bu tip bir çatışmaya girmek yerine akıllılık edip bunu iyiye kullanabilirdi.

Canim arkadaslarindan yardim al bebegin olursa ya da nette hersey yaziyor zaten kafana takilan bisey olursa.komşuların yardim eder.sen boşver artik kv kendi hayatina bak bi cok kisi anlasamiyir kv kendi göbeğini kendin kescen takma

Dert kısmı yeni yazılmış.
Anneliği öğrenmenize gerek yok. Bebeğinizi kucağınıza aldığınızda içinizden anne fışkırıyor.
Emin olun en Melek kaynana dahi (hatta anne) lohusa döneminde dünyanın en kötü insanı görünüyor insana.
Yardımcı tutarsınız gerekirse.

İste bunlar hep yeni gelin beklentileri
Ben evlenmedim gerci ..ama mustakbel kv dertlerini cektim.
Evlenirsem ileride, artik sifir beklentiyle yaklasacagim herseye.
Oyle bir dunya yok yani canim..kv annen olamaz. Bosuna kendini uzuyorsun. Gozyaslarina degmez. Esinle mutlu ol yeter.

Kırgınlığı varsa şundandı “oğlu haber vermeden evlenme teklifi etti” ama beni ailesiyle zaten tanıştırdı söz mevzusu geçiyordu evlerinde sadece “yüzük aldım” demedi

Annem yaşasaydı eminim bu kadar beklentim olmaz ve üzülmezdim

Canim arkadaslarindan yardim al bebegin olursa ya da nette hersey yaziyor zaten kafana takilan bisey olursa.komşuların yardim eder.sen boşver artik kv kendi hayatina bak bi cok kisi anlasamiyir kv kendi göbeğini kendin kescen takma

Kendime bunları söylüyorum ama işte yetmedi buraya yazıp sizlerden de duymak istedim

Bazen kontrol edemediğim bir gelecekte henüz olmamış yaşamadığım şeyler için bile endişe ediyorum

Kırgınlığı varsa şundandı “oğlu haber vermeden evlenme teklifi etti” ama beni ailesiyle zaten tanıştırdı söz mevzusu geçiyordu evlerinde sadece “yüzük aldım” demedi

Yüzüğü niye saklamış. Aralarında bir şey geçmiş olabilir mi. Belki evlilikle alakalı belki başka bir şey. Eşiniz nasıl ailesine karşı?

Canım benim de annem vefat etmişti doğum yaptım ilk gün kaldı ikinci gün ben hastanedeyken beni yalnız bıraktı başım ağrıyor diyerek. 3. Gün evde eşimle ve bebekle başbaşa kaldık gene başı agriyormus. 5. Gün geldi saçma sapan konuştu beni gerdi 3 gece kaldı oglen 12de uyandi bana gram faydası olmadı ve ben kendim dedim git istersen ben bakarım diye 21 aydır tek başıma aslanlar gibi bakıyorum allah kimseye muhtaç etmedi. Kimseye minnetim yok o zamana kadar da yeni doğmuş bebeği kucağıma almayi bırak görmemiştim bile ama çok şükür gitti bitti

Annelik birinden öğrenilcek bi durum değil bu kadar dramlık bi durum yok ortada. İstemiyosunuz görüşmüyosunuz iste ne güzel. Kimse kimsenin annesi olamaz boşverin ötesini berisini

Okudum hepsini , neden annenizin yerine koymak istediniz olmaz ki en iyisi bile bazen olmaz gerçekten. Sizde eşinin ailesini kabullenmemişsiniz onlarda sizi. Belki nişan zamanlarında ne aldi ne satti cok onemseniyor ama gerçketen değer onla bicilmiyor.
Mesela benim kv deyle hic yuz goz olduğum birşey yok sorunumuz olmadi ne nişanlılık ne evlilik hayatında ama bende acik yüreklikle söylüyorum benimseyemedim. Kavgasız gürültüsüz birbirimize kötü sözler soylemeden geciniyoruz

Çok uzun hepsini okuyamadım ama anafikri çok iyi anladım. Öncelikle başın sağolsun kuzum, o muhterem babanın ellerinden öperim, nasıl fedakar nasıl sevgi dolu bir insanmış. Lütfen onu kıracak üzecek şeyler yaşanmasına izin verme sonra çok kahrolur kv den ölesiye nefret edersin bu da seni mutsuz ve öfkeli biri yapar. Ama öte yandan böylesine kötü niyetli bir kv ile zaten mutlu bir anne olma şansın yok. Annelik içgüdüsel bişeydir üzülme bebeğin olduğunda kendin de güzelce bakarsın yavruna eşinle birlikte. Ama bu kadından iyi elektrik almıyorum, destek değil köstek olur anca. İlk tanıştığı an paradan bahseden kv leri hiçbir zaman sevimli göremem. Bazı insan böyle napacaksın değişmez. Çok seviyorsan eşine ve babacığına sarıl. Biliyor musun bir tanıdığım 40 yaşında anne oldu, annesi yoktu 84 yaşındaki babası yardımcı olurdu bebek bakımında. O nedenle sırf bu eksiklikle kimseye sokulup kendini ve babanı ezdirme. Eşin de yalnızmış ona da acıdım. Kimse anne gibi olamaz elbette, o açıdan çok üzgünüm ama dostların arkadaşların eşin ve ailene sarıl. Sahip olduğumuz herşeye binlerce şükür

Okurken çok duygulandırdınız beni. Gerçekten çok teşekkür ederm yorumunuz için. Rabbim evladınıza hayırlı yazılar yazsın. Onu iyi insanlarla karşılaştırsın.
Ben hep annem olsaydı böyle yapamazdı ya takılıp kalıyorum işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…