- 9 Şubat 2010
- 17.852
- 39.818
Hiçbir şey yapamaz o hastalar. Anca uzaktan konuşurlar. Korktuğunu bilirlerse daha da cesur olurlar. Neden aramadın derlerse vaktim yok, telefonu duymadım, şarjım bitmiş, bebeğim uyumuyor telefona bakamıyorum merak eden gelsin görsün ben artık evden çıkamıyorum, diyeceksin bitecek.Bana daha 4-5 yaşımdan beri lanetli muamelesi yapıldı paranoyak anneannem ve annem tarafından . Bana diyordu ki annen ilerde verem olursa senin yüzünden ,annen hastalanırsa sebebi sensin . Annemde bana sürekli ben senle çok uğraştım seni çok dinledim en çok sana vakit ayırdım beni en çok sen yıprattın diyip duruyor . Küçükken beni bırakıp şehir dışına giden , sırf kurtulmak için beni yaşım tutmamasına rağmen okula kaydeden, ameliyatıma bile anneannemle yollayan insanlar , yanımdan geçerken bi tane yapıştırmalar . Ben kendimi çok iğrenç hissettim . Erkek kardeşim çok kindar annem gibi. Şimdi yine annem ona bu beni üzdü ben hasta olursam onun yüzünden felan derse erkek kardeşim bana veya sevdiğim birine zarar verir diye korkuyorum çünkü manyakça şeyler paylaşan biri kısasa kısas şeriat felan böyle düşünceleri olan biri . Şuan çocuğum var diye böyle bi korkuya girdim . Kendim için değil evladım eşim için korkuyorum . Çünkü onlar beni kullanmak istiyorlar .duygularımı paramı hayatımı . Ben uzaklaşınca bilendiler bana