- 7 Ağustos 2011
- 14.264
- 14.665
-
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
hafta da 2-3 kere gıdılır mı yahu? annesı yetmıyor bır de teyzesıne de aynı sekılde gıdıyorsunuz. siz evlısınız artık haftada 1 iyidirannende kusura bakma ama pek gıcık, insan 30 dk yolun hesabını mı yapar.
kayınvalıdene haftada 2-3 gun gıttıgınız surece, bu sekılde alıstırıyorsun ve ılerıde cok sorun yasarsın. tamam şuan belkı yok, ama haftada 2-3 kere gıtmek sıkar bır muddet sonra ınsanı.
sen o 3 ü ikiye, 2 yi 1 e düşür yavaş yavaş. herkes evını barkını bılsın
eşini de nasıl alıstırırsan öyle gıder ve pişman olursun sonra.
siz başbaşa bu gıdısle pek bır yere gıdemezsınız. annen gelmıyorsa siz gıdın. madem haftanın 3 günü oraya gıdıyorsunuz, diger 3 gunu de sıze gıdın
bak bakalım eşin nasıl isyan edıyor. kısasa kısas
Daha çok yeni evlisiniz ondandır bazı erkekler kolay adapte olamıyor işte .biraz zaman ver derim mesela başbaşa olduğunuzda güzel geçirin vakti başbaşa olmaktan zevk alsın.
Güzel olan bi taraf da,sizin annenizi dışlamamasi o da gelsin demesi,demek ki bu adam kalabalık seviyor ben bunu çıkarttım.mesela haftasonları ailece görüşün arkadaşlarınızla evliler varsa tabi
zamanla alışır içine dert etme.
Büyüklerse masallah anlayisli aslında zamanla onlar da gelir kaynaşır gidersiniz
Aman diyeyim gelmiyorlar diye yakinmayin aynı hatayi ben yaptım kayinvalidem tek evladı gelsin kalsın dedim ki aynı sehirdeyiz şimdide gitmek bilmiyor 1 ay kalıyor evine gidip en fazl bir ay sonra tekrar geliyo yani anlayacağınız 12 ayin en az 6 ayı bizde eşimle artık kardes gibi olduk anlayacağın
sen çok yüz vermıssın bence. daha ne uzaklastırcan haftanın 3 gunu ordayok biz teyzesine gidiyoruz annesi oraya geliyor . evleri çok yakında . Ben gitmeyince bu sefer kendi gidiyo benden habersi zgidiyo iş için ordan geçerken uğruyo . Ve haala ben uzaklaşmak istemiyorum uzaklaştırıyorsun beni ailemden diyor .
Bıktım ya ne anne kuzuluğudur bu . Baş başa da çok kalıyoruz tamam sıkılıyoruz sürekli evde dışarda 2 miz arada gitmek iyi oluyor da artı k bende sıkıldım yani her canımız sıkıldığındada oraya gitmek istemiyorum . Öyle oluncada sen annene git sabahtan o zaman istedğin gibi takıl akşam gelirsin diyor .
Aslında annen de Kv den de aranıp da bulunamayan tipler
Egoları yok sizi rahatsız etmek istemiyorlar
Eşine bunu anlat o kalabalık sevebilir ama alışma sürecinde çiftler bir dönem başbaşa kalıp birbirlerini öğrenmeleri gerekir diye
sen çok yüz vermıssın bence. daha ne uzaklastırcan haftanın 3 gunu orda
ne olacaktı kı? aynı evde yaşayaydınız bari..
ee sen annene gıt dedıgınde gıt sende
bak görsün bır müddet sonra nasıl da can sıkıcı bır hal alıyor durum.
O zaman ortak zevk bulunMoralim bozuluyor ama bana espri anlayışın yok senl muhabbet edemioz diyo sıkılıyorum diyo ben espri pek yapamıyorum o çok esprili . ben espridende hoşlanmam ama eşim bayılır .
Klasik ama,çocuk olunca değişir
Evde onunla oynar babalık duygusu,annesini teyzesini bi kenara bıraktırır
o zaman da mutlu mesut geçinip gidersiniz.
O zaman ortak zevk bulun
Film izleyin dizi izleyin oyun oynayın kitap okuyun birbirinizi gıdıklayın
Ortak sevecek bir şeyler yapın kek yapın börek çörek yapın vs
nasıl alısırsa öyle gıder. biliyor annene haftanın 3 günü gitmeyecegını ondan rahat konusuyor.haklısın bence de öyle yapmak lazım en iyisi ..