Annem her şeyi reddediyor ..

kira 650 canım . kredi borcumuzda var aylık 1400 tl . fatura alışveriş içinde değil daha annesine de 5 aydır ayda 1 milyar verioduk şimdi 300 400 veriodur heralde gidio hep saymıyorum yani
eşinin ailesine katkı yapan, emekli maaş falan yok mu?
eşin önce kredı borclarını kapasın sonra ailesine yardım etsın

eşinin ailesine katkı yapan, emekli maaş falan yok mu?
eşin önce kredı borclarını kapasın sonra ailesine yardım etsın

Zaten para pul kalmadı . ailesine yardım borçtan önce gelio olur mu hiç .. ben aartk karşmıyorm çünkü çok kavga ettim anlamıyo . yok ailesinin eemekli maaşı falan 2 kardeşi var biri yeni başladı 6 aydır işe annesi çalşmıo ötek kardeşide çalışıo mal mal yerlerde parasını alamıyo . alıncada kendi harcıyo .

ben çalışmıyorum ağır hastalık atlattım şimdilik evdeyim ama başlarsam part time filan çalışşmak istiyorum . inş bırakır ilerde bizim bi dert bu değilki anne babaa ayrı olunca zor oluyo en büyüüğü de eşim sürekli bizden para istiyolar . neyse o konulara girersem baya uzıycak şimdi . tek dert bu olsa keşke . kredi borçlarımız dolu eşya borcu vs. borçtan nefes alamıoz bildikleri halde para istiyolar . 25 milyar borç var eşim hala annemlere paranız var mı diye sormuyoruz diyo . para yok napcaz 5 milyar borcu olan kredi kartından biraz daha çek ver o zaman diyorum vicdansızsın diyor . yokki bizdede artık aylardır 5 6 milyar yediler zaten hala istiyolar hala hala hala .. bu anne bağımlılığı bitmiycek heralde hiç
:KK57::KK57::KK57:Yok artık yaw insan anne Babasına tabi yardım ederde bukadarı fazla dimi :110:

X