Annem her şeyi reddediyor ..

Annesiyle ne gibi bir paylaşımı var da 3 gün sıkılmadan geçirebiliyor merak ettim valla. Ben annemle 2 gün zor. :)
Ailesine o kadar Özlem çekiyorsa gitsin annesiyle kalsın seni özledikçe gelsin töbe yarabbim. :d

:KK70: doğru ya aynen annesiyle de değil de en çok teyzesiyle falan . Annesine gidiyoruz çay verir yanında bişey ikram etmez elinde bi telefon yüzümüze bakmadan saatlerce onla ilgilenir teyzesi yine muhabbet ediyor .

nasıl alısırsa öyle gıder. biliyor annene haftanın 3 günü gitmeyecegını ondan rahat konusuyor.
bence kısasa kısas yap bak nasıl çemkirmeleri başlar.
hayatın boyunca bu sekılde olmaaz dımı?
ortak noktalarınız yok mu hiç?

Var plastation da bana maç öğretti onu oynuyorduk ama şimdi o bozuldu diye canı baya sıkılıyor .
Dışarı çıkar dolaşırız . Film izleriz bazen . Sinemaya gideriz . Yemeğe çok çıkarız . Maç izlemeye gittiğinde bende onunla gidiyorum bazen beraber maç izleriz . Sadece o espriyi komedi filmlerini çok seviyor ben espri pek yapamıyorum ve çok sevmiyorum komedi filmlerinide hiç sevmiyorum romantik komedi seviyorum

Ortak paylaşımınız mı yok acaba??
Var plastation da bana maç öğretti onu oynuyorduk ama şimdi o bozuldu diye canı baya sıkılıyor .
Dışarı çıkar dolaşırız . Film izleriz bazen . Sinemaya gideriz . Yemeğe çok çıkarız . Maç izlemeye gittiğinde bende onunla gidiyorum bazen beraber maç izleriz . Sadece o espriyi komedi filmlerini çok seviyor ben espri pek yapamıyorum ve çok sevmiyorum komedi filmlerinide hiç sevmiyorum romantik komedi seviyorum

başlık yazıya uymamıs annenızın reddetmesı mınık bı detay ama esınızın bebek gıbı aılesınden kopamaması orada olmak onlarla yasamak ıstemesı buyuk bı sorun

başlık eşimin bebekliği falan gıbı bısey olmalıydı

bak o yemege cıkmaların sonu hep '' anneme de ugrayalım mı'' olur :=) senınkı de çocuk gıbıymıs ama . netınız varsa evde netten ıstedıgınız dizi ve filmleri izlersınız
evde ızlemek cok guzel oluyor.

başlık yazıya uymamıs annenızın reddetmesı mınık bı detay ama esınızın bebek gıbı aılesınden kopamaması orada olmak onlarla yasamak ıstemesı buyuk bı sorun

başlık eşimin bebekliği falan gıbı bısey olmalıydı

Aslında olgundur gerçekten ama ne bu anneme gidelim merakı bıktım ya .

Canım bence biraz zaman geçince bırakır gitmeyi merak etme bırak eşin gitsin sen herseferinde gitme,benim eşim gitmiyor artık KV beni arayıp şikayet ediyor gelmiyor aramıyor sormuyor dır dır dır 30 yaşında adam napim yani:KK53: ben annemi hergün ararım mutlaka ama çalıştığı için pazar günleri görüyorum sadece:KK43:

Peki siz çalışmıyormusunuz?

yok ya öyle olmuyor Allah'tan sadece annemide yemeğe çıkartalım diyor :KK70:
bak buna şaşırdım:KK53: hehh öyle olmuyorsa madem sıkılıyor evde o zaman bol bol gezin. ya da bozulan playstation ı yenıle
senınkı cocuk gıbı bıraz :=) ınsan her aksam oynamaktan sıkılır cunku.
aslında işin zor eşin kalabalıgı sevıyor, sen sevmıyorsun.

Canım bence biraz zaman geçince bırakır gitmeyi merak etme bırak eşin gitsin sen herseferinde gitme,benim eşim gitmiyor artık KV beni arayıp şikayet ediyor gelmiyor aramıyor sormuyor dır dır dır 30 yaşında adam napim yani:KK53: ben annemi hergün ararım mutlaka ama çalıştığı için pazar günleri görüyorum sadece:KK43:

Peki siz çalışmıyormusunuz?

ben çalışmıyorum ağır hastalık atlattım şimdilik evdeyim ama başlarsam part time filan çalışşmak istiyorum . inş bırakır ilerde bizim bi dert bu değilki anne babaa ayrı olunca zor oluyo en büyüüğü de eşim sürekli bizden para istiyolar . neyse o konulara girersem baya uzıycak şimdi . tek dert bu olsa keşke . kredi borçlarımız dolu eşya borcu vs. borçtan nefes alamıoz bildikleri halde para istiyolar . 25 milyar borç var eşim hala annemlere paranız var mı diye sormuyoruz diyo . para yok napcaz 5 milyar borcu olan kredi kartından biraz daha çek ver o zaman diyorum vicdansızsın diyor . yokki bizdede artık aylardır 5 6 milyar yediler zaten hala istiyolar hala hala hala .. bu anne bağımlılığı bitmiycek heralde hiç

bak buna şaşırdım:KK53: hehh öyle olmuyorsa madem sıkılıyor evde o zaman bol bol gezin. ya da bozulan playstation ı yenıle
senınkı cocuk gıbı bıraz :=) ınsan her aksam oynamaktan sıkılır cunku.
aslında işin zor eşin kalabalıgı sevıyor, sen sevmıyorsun.

plastation makina bozulmuş ya kötü oldu yani günde 2 3 kez oynardı ondan da sıkılıyor biraz maç manyağı da :)

ben çalışmıyorum ağır hastalık atlattım şimdilik evdeyim ama başlarsam part time filan çalışşmak istiyorum . inş bırakır ilerde bizim bi dert bu değilki anne babaa ayrı olunca zor oluyo en büyüüğü de eşim sürekli bizden para istiyolar . neyse o konulara girersem baya uzıycak şimdi . tek dert bu olsa keşke . kredi borçlarımız dolu eşya borcu vs. borçtan nefes alamıoz bildikleri halde para istiyolar . 25 milyar borç var eşim hala annemlere paranız var mı diye sormuyoruz diyo . para yok napcaz 5 milyar borcu olan kredi kartından biraz daha çek ver o zaman diyorum vicdansızsın diyor . yokki bizdede artık aylardır 5 6 milyar yediler zaten hala istiyolar hala hala hala .. bu anne bağımlılığı bitmiycek heralde hiç
eşin ne kadar maaş alıyor kı bır de yardım edıyor? hanı ayda 150-200 den bişi olmaz. ama maaşı ıyıyse tabı :=)
senın işin cok zor.

eşin ne kadar maaş alıyor kı bır de yardım edıyor? hanı ayda 150-200 den bişi olmaz. ama maaşı ıyıyse tabı :=)
senın işin cok zor.

3 bin net araba alıp satıyo 5 e çıkıo işte bazen . geçen büyük kavga ettik zaten srekli para veriyo diye . Baya kavga ettk 2 3 gün aramız bozuldu beni düşünme dedi . bende artık düşünmüyorum istersen sabahhtan akşama kaadar çalış umrumda değil artk dedim . Ne yapıyorlarsa yapsınlar ya valla bıktım para muhabbetinden verme etme demekten . bende harcıyorum artık umrumda değil .

Moralim çok bozuk hanımlar .
Eşimin ailesi ve kendi ailem ile aynı şehirde oturuyoruz arabayla annemler 30 dakka kayın validemler 20 dakika falan . biz eşimlle 6 aydır evliyiz ve ayrı evde oturuyoruz ikimiz bir de kuşuumuz var tabi :)
Eşimin teyzesine annesine haftada 2 3 kere gidiyoruz ama yine de doymuyor beyefendi . neymiş efendim haftasonları eskiden daha güzelmiş kardeşleri ile evde muhabbet sohbet eder maç yaparmış bilmem neymiş artık çok sıkıcı geliyormuş bbilmem ne . Benden mi skıldın hayırdır dedim ben yokken ailenleyken de acaba keşke kız arkadaşmda olsa diyormuydun dedim . o zaman senle yaşamaya alışmamıştım ama keşke olsa diyordum sen de gitsen senin için de derim diyor . Ben sana naptım diyorum neden sıkıldım diyorsun hergün gidiyoruz senin annene bebek gibisin hep annene gitmek istiyorsun diyorum ben onlardan ayrı olmak istemiyorum diyor ben de ayrıyım ama senin gibi sık sık da görüşmüyorum sen 3 kez ben 1 kez görüşüyorum diyorum emzikteki bebekler gibi ayrılamıonmu diyorum . Yarın denize gidecektik ilk kez gitcez annemde gelsin diyor . Benimde kilom var biraz diyetteyim biraz zayfladm da ama çok daha kilom var o yüzden annesiyle gitmek istemiyorum bir de ilk gitcğmz için kocamla tek gitmek istiyorum . İlla annemde u negelsin diyor . O zaman benim annemde gelsin dedim . Tamam dedi . Annemi arıyorum ben gelemem çalışcam hafta içi yarın dinlencem oruç halimle gelemem diyor .
Tamam anladım haklı oruç tutuyor ama annem hep byle . hErşeye hayır diyor . Gel bize çay içelim diyorum sonra diyor şimdi geç oldu diyo . Eşim laf söz etmez hoş karşılar buyursunlar der hep ama bu annemin nedir bu inadı anlamadım gitti . Hep gelmiyor sonra diyor evleneli 6 ay oldu daha 5 kez gelmemeiştir gerçekten ..
Kayınvalidemde öyle evleneli 6 ay oldu sadece 1 kez gelip kaldı 2 -3 kez de geldi o kadar ..
Niye böyle yapıyorlar anlamıyorum gelin diyorum herkese kimse gelmiyor ..
Bikaç kez gelen oldu bya 10 kişi vs. yemeğe davet ettim falan çay içmektir vs.dir gelen oldu ama kayınvalidemle annem gelmiyolar . Arada bi sorunda yok .. Moralim çok bozuluyor . Eşim hep ailesiyle gidiyo görüşüyo . Beni isteyince götürüyo ama uzak yani onun ailesine gittğimz kdr gitmiyoz . Annemi çağırıyorum ben gidemeyince o da gelmiyor ..
ayyy üzüldüm haline ben senede bayramlar ve bi kıs gidiyoruz deliriyorum 3 gece nasıl geciyo gün sayıyorum sen haftada 3 gün bun eböyle esine demiyomusun evlenmeseydin arkdasım bu ne baglılık

X