Annem hamileymi.. oktaym.. bakn ne olur

benim bi arkadaşımın annesi 38 yaşında hamile kaldı. önceleri kıskandım mı bilmiyorum tuhaf bi duygu içersindeydim istemedim diyordu, şimdi hayatımıza renk geldi diye bayılıyor kardeşine. ne güzel bak. bence süper bişey

cnm tabiki aldırmasın.çok karşıyım ben buna.ama 40 yaşından sonrada bu sorumluluğu almak güç olsa gerek.bir çocuk büyütmek gerçekten çok zor.insan belli bi yaştan sonra bazı şeylere aşırı tepki verebiliyor.ben 30 yaşından sonra çocuk yapamayacağıma bu sorumluluğu alamayacağıma inandım.ve 2.çocuğumuda 30 gelmeden yapmaya karar verdim.26 yaşındayım ve Allahın izniyle buda son olacak.çocukları çok seviyorum,onların hastasıyım ama çocuk büyütmek çok çok çok zor.tabiki 40 yaşından sonrada çocuk sahibi olan var.sanırım onlarda peygamber sabrı var.olan olmuş artık anneniz bu çocuğu doğuur sanırım.seninde yardımlarınla büyütürsünüz kardeşini.

Son düzenleme:
ay ne güzel bence sizde destek olun annenize.aldırmasına izin vermeyin sakın.ben 26 yaşındayım ama gerçekten bir kardeşim olsa asla hayır demem:))

Benim dayım ablalarımdan küçük mesela. kaydirigubbakcemile3 Anneannem 45 yaşında doğurmuş dayımı. İki kızını evlendirmiş onlar hamile kalınca da o da bir tane doğuruyum demiş..

öyle mi dersiniz
oturdum yanına ben de ağlıyorum
niye ağlıyosun diyorum bilmiyorum diyo
üzüldün mü diyorum hayır diyo sevindin mi diyorum hayır diyo

hiçte kötü düşünme ağlama..
20 yaşındasın annen babanı evlenip gittiğinde tek bırakmıycaksın .. o onlara neşe oalcak... ilk okula başladıgında 46 yaşında olacak annen çokmu büyük değil..
annen erken evlendiği için sen 20 yaşındasın..
şuan günümüzde 35 de evlenen insanlar var.. olmuyomu çocukları tabiki olacak...
sen büyüksün diye sana tuhaf geliyor amaa bende 24 yaşındayım kardeşim doğdugunda 17 yaşındaydın aynı senin gibi tuhaf geldii ama okdar güzel bi duygukşi evde bıcır bıcır bi kardeşş...
bence sende ağlayıp üzülüpte annnin moralini daha kötü bozma.. ona destek ol...

Gunaydın cnnm suan annen kac aylık hamılekı onemlı olan bırde o var nasıl kıycak gunay ya olmus bır kere baban ne dıo

anaaaa ne güzel bir topicmiş burası :))))

Canım önce hayırlı olsun çok sevindim.

bende 40 yaşındayım ve ilk çocuğuma hamileyim acaba olmaz mı diye (yaştan dolayı) kafayı yiyordum.

Burayı görünce umut oldu valla baksana 43-45 de doğuranlar var.

Ne güzel ki annenin senin gibi bir yardımcısı olacak :))))

Keyfini çıkarın

ayy canım bakarsınız ne olcak sanki 40 yaş geçmi valla aldırmasın doğursun istenmeyen bebek o kadar çok seviliyo ve ne huzur mutluluk getiriyo gerçekten öle annen şimdi istemiyo ama bi doğsun bak nasıl sevicek iyiki doğurmuşm dicek sende kardeşini çok seveceksin annene destk ol

Çok güzelll :)
Keşke benim annem de doğurabilse ama menapoza girdi kadın ya, yoksa hala çok istiyorum bir çocuğu olsun.
Sen evlen de doğur bu kadar meraklısın çocuğa diyor...
Gerçekten ya, süper bişey keşke hala imkan olsa da annemin bir çocuğu daha olsa...
Annene söyle doğursun nolacak ne çıkar?
Çok çok fazla sever hem...
kaydirigubbakcemile3

annem hala inanamıyor ama babam ve ben istiyoruz
babam sen byütürsün annen bakamzsa diyo kaydirigubbakcemile3
şimdiden bi heycan var evde
gelmeden karıştırdı ortalığı velet zemuszemus
sen istemeseydin bir dakika dha dşünmez aldırırdım dedi annem ağladım ben de:gitme:
ama hayırlısıyla gelsin inşaAllah
çok teşekkür ederim ablalar
çok moral oldunuz nekadar teşekkür etsem azdır kaydirigubbakcemile5
hem böyle bi topik açılsın bence
annesi hamile olanlar falan burda yazsın
olmaması eksiklik opuyorumnanaktan
ne dersiniz?

canım bence hiç aldırmasın.eltim yeni doğum yaptı ve 42 yaşında.mesela benim dayım ve en küçük teyzem en büyük kuzenimden baya bir küçükler.küçük teyzem benden sadece 4-5 yaş büyük.

Annem kardeşimi 43 yaşında doğum yapmış çokda çekinerek tabii yaşından dolayı ama yapmış :)

Benim yengemin torunuyla kendi oğlunun arasında 1-2 yaş var mesela.. Neredeyse kızıyla beraber doğuracaktı yani.. :) Sakın aldırmasın yazık günah ya.. Bence doğursun.. Şahsen benim annem olsaydı ben mutlaka doğurmasını isterdim..

walla anası belli babası belli,utanılacak hiç bişi yok ne güzel dünyaya bir bebiş daha getirecek düşünsene onu büyütmek bakmak ne hoş olur
annanem en küçük teyzemi dünyaya getiriyo ki 1-2 ay sonrasında kızıda doğum yapıyor
düşünebiliyormusun bundan neredeyse 45 sene öncesinde
teyze yeğen aynı anda büyümüşler kardeş gibim :)

Ay hic uzulmesin bizim evin minik kusu da annem 40 yasindayken oldu,
iyi ki de olmus evin minik havhavi ablasi kurban olsun ona :)) :asigim:

Bence çok ileri bir yaş değil .Ayrıca artık tıp ilerledi , çocuğun sağlıklı olup olmadığı anlaşılıyor .Ne güzel eve yeni bir bebek gelecek , renk gelecek hayatınız değişecek .Harika bir duygu .Bne yapsam kızım havalara uçar .Herhalde kızım annesi , oğlum babası gibi olurdu .Şımarık bir şey olup giderdi kerata :))) En önemlisi son kararı annen versin , eğer bu bebeği istiyorsa doğursun .Eve yeni bir hayat gelsin tatlım :))

42 yaşındayım ve hamileyim benimki ilk çocuk. eğer herşey sağlıklı gelişirse 43 yaşında doğuracağım. bana nedense çok geçmiş gibi gelmiyor. ben ilk kürtajımı 22 yaşında olmuştum. öğrenciydim ve doğurmayı bir dakika düşünmemiştim. doğsaydı 20 yaşında olacaktı koca bir kadın veya erkek. ama eminnim doğsaydı ben o yaşta pek birşey anlamayacaktım. bence annen doğursun bu sefer çok daha değişik gelecektir ona bu bebek. hem evde hazır bir yardımcısı da olacak. bir de düşün 10 sene sonra siz çoktan gitmiş olacaksınız ama o daha yanında kalacak.

o annenın ıcındekı mınıcık can oyle buyuk bı mucıze kı aslında...
saglık yonunden herhangı bı problem yoksa ıyı bı doktorla ve kontrollerını yaptırarak neden saglıklı bı bebek dunyaya getırmesın kı. ben annene destek ol derım. su an korkuyodur,cekınıyodur,bırılerının onları yureklendırmesını,yaparsın demesını beklıyodur bence... destegını esırgeme... herseyın hayırlısı...

biz de öyle dedik. annemi yüreklendirdim. kimsenin ne dediği önemli değil anne büyürütürz dedim.
o da sevindi biraz da üzüldü. hepinizin yeri ayrı biliyosnuz demi dedi. tabiki biliyoruz dedim. kardeşim gelsin de hayırlısıyla dedim :ecrin_bebek:
yeni bi heycan olcak bize.
adını da sen koycaksın dedi annem zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…