Annem hamileymi.. oktaym.. bakn ne olur

ay canım benim annemde 38 yaşında doğurdu maşallah kardeşim şimdi 10 yaşında çokta seviliyor Allahaım acısını göstermesin.

benim ananemde 40 yaşında dayımı doğurmuş
bence de doğursun aldırmasın ne güzel evinize neşe gelicek

aaa gerçekten üzülünecek bişey deigl ki tatlımm.anneciginn aksine kendini genç hissetmeli:)))geçn de zaten.bak annen okuyosa bu mesajı da okut onakaydirigubbakcemile3ben 27 yaşımdayım hala bebişim olmadı.kayınvalidem 44 yaşında ve ona diyorum ki benim doguracagım yok anne sen al bi tane de sevelim:roflol::roflol: ayy olsa sevinirim valla:))))hayırlısı olsun canım.

hee bu arada anneannemde 45 yaşında dayımı dünyaya getirmiş.
hamile oldugunu ögrendiginde aldırmak istemiş hep..ama bi gece bi rüya görüp çok etkilenmiş ve vazgeçmiş..
hayatın insanı nelere sürükleyecegi belli olmuyor...
o aldırmak istedigi dayım herkes evlendikten sonra seelerce anneanneme can yoldaşı oldu...baktı kuş sütüyle besledi tabiri cizse...o yüzden rabbimin verdigi herşeyde bir hayır vardır canım.asla düşünmesin aldırmayı.

ay ne güzel iste niye agliyosunuz ....benim annemde erkek kardesimi 45 yasinda dogurdu ..simdi 24 yasinda kardesim ...saglikli dogsun kazandibi insallah ...

ayy tabi ki aldırmasın.40 yaş abartılacak bi yaş değil,daha geçen ay arkadaşımın annesi doğurdu 41 yaşında :KK70:
Keşke benim annem de yapsa o kadar dil döküyorum halbükü:))

ay super yaa tebrik ediyorum anneni kesinlikle saglik problemi yoksa dogursun bence

benimde kiz kardesim var ben 86 dogumluyum ve bundan 8 sene önce annemin hamile oldugunu ogrenmistim acayip mutlu olmustum ve kiz kardesim dunyaya geldi super bi duygu mutlaka dunyaya getirmeli eve senlik geliyo resmen...... keske annem yine hamile olsa:))

benim yengem 40 yaşında hamile kalmış ve doğurmuş.yeğenimin diğer kardeşleriyle yaş farkı baya var.diğer çocukları evlenince yengem onunla zaman geçirdi

sakın aldırmasın,allah o bebişi gönderdiyse vardır bir sebebi,hem evinize neşe gelir ne güzel
minik meleğe kıymasın

:))) benim annemde 39 yasinda dogurdu ilk baslarda sok olmustuk bende 20 yasindaydim ve 9 aylik bir oglum vardi kabullenmek cok zor geldi mucize bebekti o annem kanser hastasiydi ve kemoterapi ilaclari kullaniyordu menopoza girdigini söylüyordu doktoru megersem hamileymis ilaclardan dolayi sakat olabilecegini söylediler ama kiyamadi annecigim iyikide kiymamis aslanlar gibi 12 yasinda bacim bi o kaldi annemin elinde simdi geriye baktigimda agladigim utandigim günlere yaniyorum teyzesinin sirdasi arkadasi odu oglum ne güzelde anlasiyolar bazilarina thaf geliyo bu durum ama annene su teselliyi vermeni istiyorum annenin hayat kaynagi herseyi olacak kabullenmek zor biliyorum anlaya biliyorum onu 40 yas neki herseyi kiymetlisi olacak ona hayati yeniden sevdireni hayatina anlam katani olacak simdi agladigi günler icin cok pismanliklar yasaycak sakin sakin aldirmasin rabbimden bir hediyedir o kiymetini bilin varmi candan üstün can sakina aglamayin en mutlu günleriniz olsun keske o günlerde bende birileriyle paylasa bilseydim de ah etmeseydim olamaz dmeseydim

hiçte şaşılacak ve üzülecek bir duurm değil, sizin gibi onunda doğmaya hakkı var o sizin kardeşiniz olacak. Allah verdiyse vardır bir bildiği.. Benim anneannemde küçük dayımı 40 yaşında doğurmuş.. Ne olmuş yanii.. Siz evlenip gidersiniz o can yoldaşı olur annenize... Vakit geçirir hemde küçük bir fert ayrı bir hava getirir yeniden eve....

yaa bu konu çççoookkkk önceden açılmıştı.
eğer aldırmadıysa bu aralar doğum yapması gerek annesinin..
noldu acaba son durum nedir.

X