Annem hamileymi.. oktaym.. bakn ne olur

Analattıklarına bakılırsa annen kıskanmanızdan korkuyor sanırım.. :) "Hepinizin yeri ayrı.. ısmini sen koy.. vs" :)

ablalar ben 20 yaşındayım. annemde 40 yaşında
bugün hamile olduğunu öğrenmiş. ağlıyo nasıl olur bu yaştan sonra aldırayım diyo
sonrada ona nasıl kıycam diyo bida ağlıyo. nasıl olur. anneme ne diyeyim. bana yardım edin nolur. yoksa yanına oturup ben de ağlıycam:a015::nazar:

canım annneni tebrik edrim aslanlar gibi doğursun yaşında ne varmışki :) bende 40 da evlendim anne olmak için çabalıyorum Alalha şükretsin gayet sağlıklı bir kadın süper bir haber bu ben ve benim yaşımdaki gurp için bende doğurucam inşallhh :))) annene söyle benim içinde dua etsin hamilelğinin tadını çıkartsınopuyorumnanaktan

42 yaşındayım ve hamileyim benimki ilk çocuk. eğer herşey sağlıklı gelişirse 43 yaşında doğuracağım. bana nedense çok geçmiş gibi gelmiyor. ben ilk kürtajımı 22 yaşında olmuştum. öğrenciydim ve doğurmayı bir dakika düşünmemiştim. doğsaydı 20 yaşında olacaktı koca bir kadın veya erkek. ama eminnim doğsaydı ben o yaşta pek birşey anlamayacaktım. bence annen doğursun bu sefer çok daha değişik gelecektir ona bu bebek. hem evde hazır bir yardımcısı da olacak. bir de düşün 10 sene sonra siz çoktan gitmiş olacaksınız ama o daha yanında kalacak.
ilk kürtajım derken baskadamı oldunuz yani kaç tane ben okudum çok üzüldüm 21 yasında anne oldum ve hiç pişman deilim insan onaltı yasında bile anne olsa ona bakmayı ögreniyo yani o sana kendini ögretiyo karar sizin tabiki yazmamın sebebi yargılamakta degil yanlış anlamyın ama şu an ikinciye hamileyim yarın görmeye gidicem İNŞALLAH hamilelikten galiba çok üzüldüm okuyunca ilk kürtaj filan oda bi canlı ya :gitme:

:kızgın:
ben topluyorum annemi
o dağıtıyo kendini mafoldumben
bu akşam tutturdu yok be doğuramam yok ben bakamam
erkek kardeşime bile söylemedi daha
aldırırım belki söylemeye gerek yok diyo (istanbulda üni okuyo kardeşim )
anne sen ne istediğini bilmiyosun dedim kızdım artık :eek:lmaz:
koskoca kadınsın yeniden anne olcaksın dedim
diyoki o yabancı olcak siz benim çocuğumsunuz o gelcek aranıza
babam diyoki rahatımız bozulcak
çok sinirlendim ben de ne istiyosanız yapın
yaparken bana sormadınız şimdi de mırın kırın ediyosunuz
benim yapmam lazım bunları o bebeğin yerinde ben olsaydım ve bunları anlıyo olsaydım çok üzülür zaten aranıza doğmak istemezdim dedim çıktım :kızgın:

benim teyzem benden 4 yaş buyuk ananem 48 inde dogurmus onu diger teyze cocuklarımdan yaşca kucuk ...
amcam 7 yaş buyuk benden babanem 44-45inde falan dogurmus ...
amca cocuklarımla amcamın yaş farkı 1 er 2 ser yaş ...
annem ben dogurduktan sonra hamileydi daha dogrusu hamileymiş haberi yokmus benim oglum 2,5 aylık falandı ama annem aldırmadı 4 aylıkken dusuk yaptı ...

bu yuzdendirki hiç bişey diyemiyorum :emir_bebek:

:hulya:

Son düzenleyen: Moderatör:
benim teyzem benden 4 yaş buyuk ananem 48 inde dogurmus onu diger teyze cocuklarımdan yaşca kucuk ...
amcam 7 yaş buyuk benden babanem 44-45inde falan dogurmus ...
amca cocuklarımla amcamın yaş farkı 1 er 2 ser yaş ...
annem ben dogurduktan sonra hamileydi daha dogrusu hamileymiş haberi yokmus benim oglum 2,5 aylık falandı ama annem aldırmadı 4 aylıkken dusuk yaptı ...

bu yuzdendirki hiç bişey diyemiyorum :emir_bebek:

:hulya:

Maşallah sizin sülalenin kadınlarına

ilk kürtajım derken baskadamı oldunuz yani kaç tane ben okudum çok üzüldüm 21 yasında anne oldum ve hiç pişman deilim insan onaltı yasında bile anne olsa ona bakmayı ögreniyo yani o sana kendini ögretiyo karar sizin tabiki yazmamın sebebi yargılamakta degil yanlış anlamyın ama şu an ikinciye hamileyim yarın görmeye gidicem ıNŞALLAH hamilelikten galiba çok üzüldüm okuyunca ilk kürtaj filan oda bi canlı ya :gitme:

Evet bir sürü doğum kontrol yöntemleri var, en güzeli iyi korunmak ve aldırmamak
ama hayat hiçbir zaman 2+2 = 4 şeklinde gitmiyor.

Hiç kimse isteğe bağlı kürtaj istemez ama şartlar gerektirmişse ve eğer yaşaman gerekiyorsa yaşıyorsun.

Ayrıca, bebekler genelde sağlıklı olamayabiliyor doğal seleksiyon sonucu kalbi durabiliyor, düşüyor vs. Bunların sonlanması da kürtajla oluyor.

Benim arkadaşımın 4 kürtajı var, 4 üde bebeğini kaybettiği için oldu.

O yüzden içeriğini bilmeden her kürtaj kelimesini "kürtaj mı oldun yazık yazık, o da bir canlı şeklinde" yorumlamamak lazım diye düşünüyorum

melesef toplumumuz herşeye olduğu gibi bu konularada ön yargı ile bakıyor, dışarıdan konuşmak içerini bile bilmeden konuşmak çok kolay, her insan kendi hayatını dilediğince yaşaması gerek buna kimsenin yargılamasına hakkı yok diye düşünüyorum, osmoz sana katılıyorum

benim annem 42 yaşında kardeşime hamile kaldı ben ozaman 18 yaşındaydım...abimde 21
annem menepoza girdiğini sandı ve öğrendiğinde 3 aylıktı...tabi bizler şok yaşadık ama anneme önce bi kardeş istemediğimi fakat allahın verdiği canı bizim almamızın canilik olduğunu söyledim..sonuçta annem doğum yaptı hemde tansiyon ve böbrek hastasıyken
rabbim bi yardım etti annem hamilelik boyuncca tansiyon bilmedi...şimdi 8 yaşında dünya tatlısi bi kardeşim var..abimde bende evlendik..şimdi annemlerin evinde bi ses bi neşe..iykide olmuş..rabbim böle dilemiş ve vermiş..hayırlı olsun kardeşim..

Evet bir sürü doğum kontrol yöntemleri var, en güzeli iyi korunmak ve aldırmamak
ama hayat hiçbir zaman 2+2 = 4 şeklinde gitmiyor.

Hiç kimse isteğe bağlı kürtaj istemez ama şartlar gerektirmişse ve eğer yaşaman gerekiyorsa yaşıyorsun.

Ayrıca, bebekler genelde sağlıklı olamayabiliyor doğal seleksiyon sonucu kalbi durabiliyor, düşüyor vs. Bunların sonlanması da kürtajla oluyor.

Benim arkadaşımın 4 kürtajı var, 4 üde bebeğini kaybettiği için oldu.

O yüzden içeriğini bilmeden her kürtaj kelimesini "kürtaj mı oldun yazık yazık, o da bir canlı şeklinde" yorumlamamak lazım diye düşünüyorum
arkadaşlar farkındaysanız yazımda yargılamıyorum dedim zaten saglık açısından bi bebegin aldıralabilecegini biliyorum herhalde annenin hayatı tehlikedeyse önce bebek degil annedir bilmiyorum anneligi yada hamileligi yasadınızmı herkesin kendi yorumu benimkiside böyleydi katılıp katılmamanız için yazmadım zaten bence okuyun o kadar sizinde beni yargılamaya hakkınız yok bence dünyada bir sürü dogum kontrol yönyemi var

melesef toplumumuz herşeye olduğu gibi bu konularada ön yargı ile bakıyor, dışarıdan konuşmak içerini bile bilmeden konuşmak çok kolay, her insan kendi hayatını dilediğince yaşaması gerek buna kimsenin yargılamasına hakkı yok diye düşünüyorum, osmoz sana katılıyorum
zaten kayıl diye yazmadım yargılamadıgmıda yazdım dikkatli okursanız eger ne kadar güzel demişsin herkes hayatını diledigi gibi yasayabilir diye evet herkes düşündügünü söyleyebilir belki aldırılan bebeklerede saglık problemleri hariç bir hak verilse onlar da diledigi gibi yasayabilirlerdi dimi ben keyfi kürtaja karsıyım saglık için olana asla kürtajın içeriginide biliyorum hangi zamanda yasıyoruz ve hamileyim kusura bakmayın bugünbebegimi gördüm ve evet hassasım

zaten katıl diye yazmadım yargılamadıgmıda yazdım dikkatli okursanız eger ne kadar güzel demişsin herkes hayatını diledigi gibi yasayabilir diye evet herkes düşündügünü söyleyebilir belki aldırılan bebeklerede saglık problemleri hariç bir hak verilse onlar da diledigi gibi yasayabilirlerdi dimi ben keyfi kürtaja karsıyım saglık için olana asla kürtajın içeriginide biliyorum hangi zamanda yasıyoruz ve hamileyim kusura bakmayın bugünbebegimi gördüm ve evet hassasım

benim annem 42 yaşında kardeşime hamile kaldı ben ozaman 18 yaşındaydım...abimde 21
annem menepoza girdiğini sandı ve öğrendiğinde 3 aylıktı...tabi bizler şok yaşadık ama anneme önce bi kardeş istemediğimi fakat allahın verdiği canı bizim almamızın canilik olduğunu söyledim..sonuçta annem doğum yaptı hemde tansiyon ve böbrek hastasıyken
rabbim bi yardım etti annem hamilelik boyuncca tansiyon bilmedi...şimdi 8 yaşında dünya tatlısi bi kardeşim var..abimde bende evlendik..şimdi annemlerin evinde bi ses bi neşe..iykide olmuş..rabbim böle dilemiş ve vermiş..hayırlı olsun kardeşim..

Arkadaşa katılıyorum,benim annemde 34 yaşındaydı ben lise 1e gidiyodum,kardeşimde 11 yaşındaydı. Başta o şoku yaşıyosun ama ben daha doğmadan bissürü kıyafet falan almıştım,doğuncada öyle seviliyolarki evin neşesi oluyo inan.Şimdi 5. sınıfa gidiyo iyiki doğurmuşum diyo annem , ben evlendim,kardeşim askerde kaldılar başbaşa.Bide bilmiş bi espriler şaklabanlıklar paso güldürüyo annemleri :).Aldırmayı düşünmesin nolur canım

ilk mesajı okudum aralardakini okumadım ona cevap veriyorum.
ben bu 40 yaşında hamile kalınca utanma hikeyesini anlamıyorum.yani 20 de olunca ayıp değil 40 da olunca niye ayıpki
yani biz o işi 40'a geldik hala yapıyoruz da ondan oldu diye mi utanılıyo anlamadım.sanki kimse bilmiyo.
yani bu arada 40 yaşın neyi var anlamadım yaşlı mı?hayır en güzel yaşlar bence..
konu sahibi arkadaşım yani sizin anneniz için demiyorum yanlış anlamayın ama nedense toplumda bu tarz çekinceler oluyor
inanın herkes evlenir o çocuk anne babanıza neşe kaynağı olur
yaşla alakalı değil sadece ruhsal olarak ya da başka hastalıklara dayalı bi çekincesi yoksa annenizin eğer,bence yas tutması değil sevinçten zıplaması lazım
çok klasik olucak belki ama o çocuk için kendini paralıyanlar var buralarda:emir_bebek:
bak sizin yaşınızda olgun ne güzel sırt sırta verir bakarsınız bebişe
hem sizin için de tecrube olur

Son düzenleme:
sağlık pronblemi yoksa sakın aldırmasın ne güsel yaa :) sen evlenip gittinmi annene yoldaş olcak o :)

ya ne güzeş bir haber buu benimde kızkardeşimle 17 yaş fark var aramda evimize neşe geldi huzur geldi iyikide olmuş hem annen hiçte yaşlı değil artık bayanlar ilk çocuklarını nerdeyse 40 yaşında alıyor kucaklarına benim şimdi bir oğlum var 1 yaşında teyzeside 9 yaşında yani oğluma kardeş yapmasam bile onun ablası var teyze bile olsa iyikide olmuş sen anneni motive edici konuş senin içinde güzel bir olay ilerde çocuğun olduğu zaman bebek bakımı ile ilgili tecrübeli olacaksın

uyyyyyyyy süper yaaa rabbımın hedıyesı yaa nıe aglıooo..şok olmuşturr kıyamam yaaa..inş saglıklı bı evlat olurrr..sakın kıymayın ya ona sakınnn cok gunahhhh cokkkkkkmafoldumben

benim annemde 38 yaşında kardeşime hamile kaldı 14 yaşında kardeşim var benimde,benim hem kızım hem kardeşim gibi ,anne ve abla oluyorsun ,öyle hissediyorsun kaydirigubbakcemile5
bence sorun değil ,utanılacak bişi hiç değil...

annemle babam kan testi yaptırmaya gideceklermiş
sağlık problemi olur mu bebekte sorun çıkar mı diye..
ben istediğimi ve desteklediğimi söyledim ablalar
ikisine kalmış bişey artık
size çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için

X